Αυτά τα απίστευτα μπισκότα σφολιάτας καλό θα είναι να τα φτιάξετε σε τριπλή (ναι, τριπλή) δόση γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θα μείνει ψίχουλο!

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1/2 κούπα ζάχαρη λευκή
2 κουτ. γλυκού κανέλα

Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κανέλα. Πασπαλίζουμε τον πάγκο μας με το μίγμα της ζάχαρης και τοποθετούμε πάνω το φύλλο σφολιάτας. Πασπαλίζουμε και το πάνω μέρος της σφολιάτας με τη ζάχαρη και αρχίζουμε να τυλίγουμε την μια άκρη μέχρι την μέση και έπειτα την άλλη άκρη μέχρι να “συναντηθούν”. Κόβουμε το ρόλο σε λεπτές φέτες πάχους και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr