Λαχτάρησες μια μακαρονάδα αλλά δεν έχεις χρόνο και όρεξη για πολλά -πολλά; Τι καλύτερο από μια πέστο που θα φτιάξεις στο πι και φι; Όχι, πες τι;

Υλικά

2 κούπες φύλλα βασιλικού
μισή κούπα φιστίκια Αιγίνης χωρίς το κελυφος
1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
1/3 κούπας ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
1κ/σ χυμό λεμονιού
2 σκελίδες σκόρδου

Διαδικασία

Βάζουμε όλα τα συστατικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια παχύρευστη σάλτσα. Απλώνουμε σε pasta της αρεσκείας μας. Τρίβουμε παρμεζάνα. Απολαμβάνουμε.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr