Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για πρωινό από τα scrambled eggs. Όπως όλα τα πράγματα έχουν, όμως, κι αυτά τα μυστικά τους. Δοκίμασε να προσθέσεις στη συνταγή λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και θα μας θυμηθείς.

Υλικά
4 αβγά
2 κουτ. σούπας βούτυρο ανάλατο, σε κύβους
2 κουτ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
2 φέτες ψωμί
αλάτι

Διαδικασία
Σε κρύο τηγάνι ανακατεύουμε ελαφρά τα αβγά με μια μαρίζ. Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε λίγο ακόμα. Βάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Όταν πάρουν κρεμώδη υφή προσθέτουμε το σχοινόπρασο, ανακατεύουμε μια ακόμα φορά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσοχή, τα αβγά δεν πρέπει να παραψηθούν. Σερβίρουμε σε δυο φέτες ψωμί.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr