Η συντάκτρια του Olivemagazine.gr Βίκυ Χριστοπούλου μάς δίνει μικρές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη. Εδώ παρέα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μάς δείχνει πώς να κρατάμε τη γεύση του καφέ μας αναλλοίωτη χάρη στο απίστευτο κόλπο που κάνει τον καφέ να μη νερώνει από τα παγάκια.

Cold-Brew

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις τον καφέ σου όπως συνήθως και να τον βάλεις σε παγοθήκες. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να πιεις φρέντο, αντί να χρησιμοποιήσεις κοινά παγάκια, θα χρησιμοποιήσεις αυτά. Έτσι η γεύση του καφέ σου δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αλλοιωθεί!

Αντί για παγάκια καφέ, μπορείς να φτιάξεις επίσης παγάκια γάλακτος εάν συνηθίζεις να προσθέτεις ούτως ή άλλως γάλα στον καφέ σου. Μάς ευχαριστείς αργότερα!

Δείτε περισσότερα #olivetips