Ψάχνουμε και βρίσκουμε μικρές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη! Αυτή τη φορά φτιάχνουμε το πιο εύκολο γλυκάκι με μόλις τρία υλικά: χουρμάδες, ξηρούς καρπούς και σοκολάτα. Δείτε περισσότερα tips ΕΔΩ

Φτιάχνουμε το πιο εύκολο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας αλλά και της υγιεινής διατροφής.

Υλικά
1 φλιτζάνι βασιλικοί χουρμάδες
1 φλιτζάνι αποφλοιωμένα ψημένα αμύγδαλα χωρίς αλάτι
2 μπάρες κουβερτούρα

Διαδικασία

Ρίχνετε στο μίξερ τα αμύγδαλα και χουρμάδες και τα πολτοποιείτε. Αν το μίγμα είναι πολύ σφιχτό, προσθέτετε λίγο νερό και το ξαναχτυπάτ μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο. Μόλις είναι έτοιμο, απλώνετε σε ένα ταψί ένα κομμάτι λαδόκολλα και στρώνετε το μίγμα. Στη συνέχεια, ρίχνετε πάνω από το μίγμα μαύρη σοκολάτα που έχετε λιώσει σε μπεν μαρί και το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η σοκολάτα. Κόβετε το μίγμα σε τετράγωνα κομμάτια.