Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, μη χάσετε το δυνατό ερωτικό μυθιστόρημα «Όφις και Κρίνο» του Νίκου Καζαντζάκη σε έναν πολυτελή σκληρόδετο τόμο.

Μια συλλεκτική σειρά έργων του οικουμενικού λογοτέχνη, δώρο στη δική μας γενιά, κληρονομιά στις γενιές που θα έρθουν.

Τα αριστουργήματα του Νίκου Καζαντζάκη προσφέρει το Πρώτο ΘΕΜΑ, συνεχίζοντας αυτή την Κυριακή 4 Μαρτίου με το μοναδικό ερωτικό μυθιστόρημά του «Όφις και Κρίνο».

Όλα τα μεγάλα έργα του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα, στην πλέον σύγχρονη έκδοσή τους, σε πολυτελείς σκληρόδετους τόμους, που δεν πρέπει να λείψουν από τη βιβλιοθήκη κανενός Έλληνα. Ο μεγάλος Κρητικός, με την απέραντη ευρυμάθεια και την πύρινη πένα του, σημάδεψε με την συγγραφική του παραγωγή την ιστορία της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Αλλά και όχι μόνο, καθώς ο Νίκος Καζαντζάκης υπήρξε ένας διανοητής παγκόσμιας ακτινοβολίας. Και ακριβώς αυτό το λαμπρό και ασυμβίβαστο πνεύμα, ατίθασο σαν την κρητική ψυχή που πάντα τον ενέπνεε στα γραπτά του, προβάλλει η σειρά των βιβλίων που προσφέρει κάθε Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ.

ο πιο φλογερό έργο του Νίκου Καζαντζάκη, το «Όφις και Κρίνο» έρχεται την Κυριακή 4 Μαρτίου μαζί με το «Πρώτο Θέμα». Ένα βιβλίο συγκλονιστικό από την πρώτη έως την τελευταία του σελίδα, πλημμυρισμένο από τον ορμητικό λόγο του Καζαντζάκη, το «Όφις και Κρίνο» παρασύρει τον αναγνώστη στην περιπέτεια της αγάπης και των μεγάλων αινιγμάτων της ζωής.

«Πηγαίνω κι έρχομαι σαν τρελός μέσα στο ατελιέ μου» γράφει στο φανταστικό του ημερολόγιο ο Νίκος Καζαντζάκης. Και με ασυγκράτητο οίστρο συνεχίζει με μια καθηλωτική εικόνα: «Χθες εσχεδίασα το κορμί της πεσμένο. Κι άμα ετελείωσα, είδα πως είχα ζωγραφίσει ένα πελώριο κρίνο κομμένο και ριγμένο άσπλαχνα σ’ ένα παράξενο με μύριους ελιγμούς ποτάμι. Και σήμερα βλέπω – δεν είναι ποτάμι, αλλά ένας όφις πελώριος».
Μη χάσετε την ερχόμενη Κυριακή, 4 Μαρτίου, το «Πρώτο Θέμα» και το εκπληκτικό «Όφις και Κρίνο» σε μία πολυτελή, σκληρόδετη έκδοση.

Μην το χάσετε!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr