Η ζωή στο κοσμοπολίτικο νησί από την καλή και από την ανάποδη, μια ιστορία με σεξ, ναρκωτικά, βία αλλά και τη μοναδική ανεμελιά της Μυκόνου. Εξερεύνηση ενός μαγεμένου παραδείσου όπου γίνονται πραγματικότητα όλα τα όνειρα -ενίοτε και οι εφιάλτες.

Η εξάρθρωση ενός εγκληματικού κυκλώματος που λυμαινόταν την Μύκονο, συσσωρεύοντας τεράστια κέρδη από την εμπορία ναρκωτικών και γυναικείας σάρκας στάθηκε η πηγή έμπνευσης για τον συγγραφέα. Το «Τάμα στη Μύκονο», όπως προδίδει και ο επίτηδες αντιφατικός του τίτλος, είναι ένα μυθιστόρημα παράξενο, συγκλονιστικό και μοναδικό. Κυρίως διότι ο Χρήστος Ζαμπούνης κατέχει τα μυστικά αυτού του εντελώς ιδιαίτερου μικρο-σύμπαντος της Μυκόνου. Οπότε , το βιβλίο του κατά ένα μέρος αποτελεί ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ, κατά το υπόλοιπο όμως είναι ένα ψυχογράφημα του νησιού.
Χαρακτήρες ολοζώντανοι, απολύτως υπαρκτοί στην τρέχουσα ελληνική πραγματικότηταα, μπλέκονται σε περιπέτειες τρομερά επικίνδυνες και φτάνουν να εξερευνούν τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου. Εξάλλου, τα όρια ανάμεσα στο νόμο και την παρανομία, τον κόσμο των συνηθισμένων ανθρώπων και τον υπόκοσμο, οι πρωταγωνιστές στο «Τάμα στη Μύκονο» τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το Marie Claire Ιουλίου.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr