Στο ΘΕΜΑ με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα θα βρείτε:

1. Την εφημερίδα
2. Τo παγκόσμιο μπεστ σέλερ «Η Συναισθηματική Νοημοσύνη» του Daniel Goleman, που προκάλεσε επανάσταση στην ψυχολογία
Το παγκόσμιο μπεστ σέλερ που προκάλεσε επανάσταση στην ψυχολογία. Εκατομμύρια αναγνώστες έμαθαν από τις σελίδες του ότι η ψυχρή λογική είναι μόνο ένα κομμάτι της ανθρώπινης ευφυίας. Και, όχι, δεν είναι το πιο σημαντικό.

Αυτή την Κυριακή το επαναστατικό βιβλίο «H συναισθηματική νοημοσύνη – Γιατί το ΕQ είναι πιο σημαντικό από το IQ;» του Ντάνιελ Γκόλμαν είναι στο ΘΕΜΑ.

«Kαταργώντας την αποκλειστικότητα της ψυχρής λογικής, των αριθμών και των δεικτών νοημοσύνης, η ζωή μας μπορεί και αξίζει να γίνει καλύτερη» γράφουν οι επιμελητές της ελληνικής έκδοσης ενός από τα πιο σημαντικά βιβλία στην ιστορία της ψυχολογίας. Με το σύγγραμμά του ο Ντάνιελ Γκόλντμαν αποδεικνύει ότι είναι μύθος η αποκλειστικότητα και η παντοδυναμία της νοημοσύνης, δηλαδή της πνευματικής επιδεξιότητας όπως την αποτυπώνει η κοινώς αποδεκτή μέτρηση κατά την κλίμακα του Δείκτη Νοημοσύνης (IQ, από το Intelligence Quotient). Αντιθέτως, ο Γκόλντμαν εστιάζει και αναδεικνύει τον κρίσιμης σημασίας ρόλο που διαδραματίζει η Συναισθηματική Νοημοσύνη (EQ, Emotional Quotient) για το άτομο, τις διανθρώπινες σχέσεις αλλά και την κοινωνία συνολικά. Μετά από την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, κανείς δεν δικαιούται πια να κρίνει τους συνανθρώπους του με βάση μια στενή και, όπως αποδεικνύεται, λειψή έννοια της εξυπνάδας. Ο κόσμος των συναισθημάτων δεν είναι γκρίζος, είναι πολύχρωμος. Δεν είναι μονοδιάστατος, αλλά πολυσύνθετος και απέραντα πλούσιος. Γιατί η συναισθηματική νοημοσύνη είναι, τελικά, αυτή που μας κάνει ξεχωριστούς ως ανθρώπινα όντα.

3. Το «Μ», το αντρικό περιοδικό του Πρώτου Θέματος, μία ειδική, πολυτελής, πολυσέλιδη έκδοση αφιερωμένη στον Άντρα

«Μ» – «Men on a mission»
Το τέταρτο τεύχος του «Μ», του αντρικού περιοδικού του Πρώτου Θέματος, έχει τίτλο «Men on a mission» και κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου.

Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που έχουν αναγάγει σε αποστολή την προσωπική τους πορεία και μέσα από τη δημιουργικότητα, το ταλέντο και τη συνεχή προσπάθεια έχουν προσδώσει ουσιαστικό νόημα στην έννοια του υψηλού προορισμού. Σε κορυφές βουνών και μακρινούς γαλαξίες, στην έρημο και την Ανταρκτική, σε κινηματογραφικά βραβεία και ξεχωριστές διακρίσεις, στις Τέχνες και στα Γράμματα, στην Επιστήμη και στα Μαθηματικά, στο Στυλ και στη Μόδα, αυτές είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που υπηρετούν το όραμά τους με ασκητική προσήλωση και ακολουθούν το δικό τους δρόμο με κάθε κόστος.

Στο τεύχος αυτό θα βρείτε:
Αποκλειστικές συνεντεύξεις με ξεχωριστούς ανθρώπους και συναντήσεις με ισχυρές προσωπικότητες, Μόδα και Στυλ, Ομορφιά και Grooming, Υψηλή Ωρολογοποιία, Αυτοκίνηση, Γαστρονομία, Ξεχωριστά Αποστάγματα
Σπορ, Ταξίδια, Αρχιτεκτονική, Design, Λογοτεχνία, Μουσική, Σύγχρονη Κουλτούρα, είναι ορισμένες από τις ενότητες του νέου τεύχους και συγχρόνως τα κομμάτια ενός παζλ που αποτυπώνει τη φιλοσοφική ταυτότητα του Μ.

4. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Στην απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα θα βρείτε:

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr