Ακολουθούν αναλυτικά οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμoύ του Olivemagazinegr «Κερδίστε ένα διαφορετικό δείπνο για γιαγιάδες και εγγόνια!» που γίνεται μέσω της πλατφόρμας του Viber από 21/12/2018 μέχρι και τις 15/01/2019.

1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού – Διοργάνωση: Το Olivemagazine.gr, που εδρεύει στην Αγράφων 5 στο Μαρούσι Αττικής, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια – διαγωνισμό «Κερδίστε ένα διαφορετικό δείπνο για γιαγιάδες και εγγόνια!». Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00 έως την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00 (εφεξής, «Διάρκεια Διαγωνισμού»). Η υποβολή συμμετοχών με την ανάρτηση φωτογραφιών στην Κοινότητα ξεκινά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 (έναρξη διαγωνισμού) και ολοκληρώνεται την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 ώρα 18.00. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών ξεκινά με την έναρξη του διαγωνισμού και ολοκληρώνεται την Τρίτη 15 Ιανουάριου 2019 , ώρα 18.00 (λήξη διαγωνισμού). Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες καλούνται να μπουν στη δημόσια κοινότητα του Viber «Αγαπάμε τις γιαγιάδες» (εφεξής Κοινότητα) και να μοιραστούν μια φωτογραφία αγκαλιά με τη γιαγιά τους μέχρι και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 18.00! Για τις αναρτήσεις τους η κοινότητα θα είναι ανοιχτή καθημερινά τις ώρες 17.00 – 18.00. Κάθε συμμετέχοντας έχει δικαίωμα να συμμετέχει με μία φωτογραφία. Τέσσερις (4) συμμετέχοντες που οι φωτογραφίες τους θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους (καρδούλες Viber) θα κερδίσουν ένα δείπνο για 4 άτομα στο πρώτο food court της Αθήνας Str.Eaters, που βρίσκεται στην Πλατεία Καρύτση 7 στην Αθήνα. Οι νικητές και οι φωτογραφίες τους θα δημοσιευθούν στις 16 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του olivemagazine.gr και στην Κοινότητα του Viber «Αγαπάμε τις γιαγιάδες».

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει μέρος ένας διαγωνιζόμενος στον Διαγωνισμό είναι να έχει κατεβάσει την πλατφόρμα Viber στο κινητό του, να γινει μέλος στην Κοινότητα «Αγαπάμε τις γιαγιάδες» και να στείλει τη συμμετοχή του εγκαίρως, δηλαδή έως την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 ώρα 18.00. Για να γίνουν οι συμμετέχοντες μέλη στην κοινότητα πρέπει να κατεβάσουν δωρεάν τα αυτοκόλλητα «Οι ατάκες τις γιαγιάς» του Viber πατώντας στον σύνδεσμο https://stickers.viber.com/pages/epic_grandma_gr?redir=1. Με τη λήψη των αυτοκόλλητων οι συμμετέχοντες γίνονται αυτόματα μέλη της κοινότητας και μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Οι διαγωνιζόμενοι που θα δηλώσουν έγκυρα και έγκαιρα συμμετοχή θα συμμετέχουν στη ψηφοφορία από τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας για την ανάδειξη τεσσάρων (4) νικητών και τεσσάρων (4) αναπληρωματικών. Κάθε νικητής κερδίζει ένα τραπέζι για 4 άτομα στο εστιατόριο Str.Eaters (εφεξής, το «Έπαθλο»). Μετά την παραλαβή του Επάθλου, ο Νικητής ουδεμία άλλη αξίωση έχει από την Διοργανώτρια Εταιρεία. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν εντοπισθεί παρά τις εύλογες προσπάθειες της Διοργανώτριας Εταιρείας εντός 10 εργάσιμων ημερών ή σε περίπτωση που η συμμετοχή του κριθεί άκυρη, σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τον κηρύξουν έκπτωτο και να διαθέσουν το Έπαθλο στον αναπληρωματικό. Η Διοργανώτρια εταιρία δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιαδήποτε ενδιαφερόμενο/η αναφορικά με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο των προσωπικών στοιχείων που δηλώνει και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων – χρηστών εκ των άνω αιτιών.

2) Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια: Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς έως δευτέρου βαθμού. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται, να αποκλείσει από το Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που, κατά την άποψη της, είναι πιθανό να έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβούν κάποιον από τους όρους του παρόντος άρθρου. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσωπα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, και ούτω καθεξής. Σε κάθε περίπτωση οι διοργανώτρια εταιρία έχει το δικαίωμα αποκλεισμού οποιουδήποτε χρήστη/επισκέπτη/διαγωνιζομένου από το διαγωνισμό με κάθε νόμιμο τρόπο. Διευκρινίζεται ότι για την συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα, γίνεται με την αποκλειστική βούλησή τους και πάντοτε αφού πρώτα συμφωνήσει με τους παρόντες όρους του Διαγωνισμού.

3) Έπαθλο – ψηφοφορία: Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 θα oλοκληρωθεί η ψηφοφορία από τα μέλη της κοινότητας «Αγαπάμε τις γιαγιάδες» του Viber για την ανάδειξη τεσσάρων (4) νικητών και τεσσάρων (4) αναπληρωματικών των 4 νικητήριων φωτογραφιών του Olivemagazine.gr. Οι Νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για την παραλαβή του Επάθλου ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή του με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα. Το Έπαθλο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα δώρα. Κάθε δε σχετική δαπάνη, που απαιτείται για την παραλαβή του επάθλου (όπως ιδίως έξοδα μεταφοράς ή μετακίνησης κ.λ.π.) βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τους νικητές και σε καμία περίπτωση τη Διοργανώτρια Εταιρεία. Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται απευθείας στο τηλεφωνικό κέντρο 2106880700. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές εντός 10 ημερών η Διοργανώτρια Εταιρεία, απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους νικητές. Σε περίπτωση επικοινωνίας της Διοργανώτριας Εταιρείας με τους νικητές, η τελευταία θα ζητεί τηλεφωνικά τα ελάχιστα αναγκαία προσωπικά δεδομένα του, ώστε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες περαιτέρω ενέργειες (ανακοίνωση, αποστολή δώρου κλπ.). Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το διαγωνισμό και να τον ανακοινώνουν μέσω Social Media, SMS, καταχωρίσεις σε περιοδικά, εφημερίδες, μέσω του διαδικτύου. Προς το σκοπό αυτό, οι νικητές, αυτομάτως, με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, επιτρέπουν στη Διοργανώτρια Εταιρεία να χρησιμοποιήσει το όνομα του, τυχόν φωτογραφίες του κ.λ.π., με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, και με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό δίδουν την ανεπιφύλακτη συναίνεσή τους.

4) Ημερομηνία έναρξης-λήξης διαγωνισμού/προωθητικής ενέργειας – Διάρκεια: Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00. Η υποβολή συμμετοχών με την ανάρτηση φωτογραφιών στην Κοινότητα ξεκινά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 (έναρξη διαγωνισμού) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου ώρα 18.00. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών ξεκινά με την έναρξη του διαγωνισμού και ολοκληρώνεται την Τρίτη 15 Ιανουάριου 2019 , ώρα 18.00 (λήξη διαγωνισμού) Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του ως άνω Διαγωνισμού– όπως αυτός θα δημοσιευτεί στους όρους χρήσης, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διαδικασίας του Διαγωνισμού – καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή και δε θα δεσμεύει τη Διοργανώτρια Εταιρεία ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής.

5) Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων – Ευθύνη: Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού, ολικά ή μερικά ή να τροποποιήσουν τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών υποβολής συμμετοχών και ψηφοφορίας), ή να αλλάξουν το προσφερόμενο Έπαθλο κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού ή μετά την λήξη του, οποτεδήποτε αυτές κρίνουν σκόπιμο, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη Διάρκεια του Διαγωνισμού ή να ματαιώσουν ή αναβάλουν αυτόν ενημερώνοντας για τις τροποποιήσεις και αλλαγές τους επισκέπτες/χρήστες, μέσω σχετικής ανακοίνωσης στην σελίδα του Διαγωνισμού/προωθητικής ενέργειας. Ο Διοργανωτής δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική, προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Έπαθλο ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του παρόντος Διαγωνισμού ή της νέας ημερομηνίας που θα οριστεί μετά από τυχόν μετάθεση ή αλλαγή της χρονικής διάρκειας του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές και οι ήδη γενόμενες θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον τον Διοργανωτή ή/και οποιονδήποτε τρίτο. Στην περίπτωση αυτή, οι συμμετέχοντες με την συμμετοχή τους στον παρόντα Διαγωνισμό αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά του Διοργανωτή, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν είτε τη συνέχιση του λήξαντος διαγωνισμού, είτε απόδοση των μη παραδοθέντων δώρων είτε άλλη περαιτέρω αποζημίωση.

6) Προσωπικά δεδομένα – ΡΗΤΗ Δήλωση συναίνεσης – Συγκατάθεση – Αποδοχή εκ μέρους των Συμμετεχόντων: Όλοι οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό δηλώνουν ότι έχουν διαβάσει τους παρόντες όρους συμμετοχής, τους γνωρίζουν και τους αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Διαγωνισμό. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι: (α)Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτόν τον Διαγωνισμό δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους. (β) Η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια του Διοργανωτή, στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους. (γ) Δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου. (δ) Δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου (ε) Ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και να επεξεργαστεί η Διοργανώτρια Εταιρεία τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού. (στ) Παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στον Διοργανωτή για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Ο Διοργανωτής επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού. (ζ) Παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια Εταιρεία επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση του Επάθλου.

Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για συλλογή, καταχώρηση, διατήρηση και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από το Olivemagazine.gr για το σκοπό διεκπεραίωσης της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 (όπως αυτά εκάστοτε ισχύουν). Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από το Olivemagazine.gr είναι η υποστήριξη των απαραίτητων δραστηριοτήτων στο πλαίσιο και μόνο για τους σκοπούς της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας. Τα πρόσωπα των οποίων τα στοιχεία θα ενταχθούν στο αρχείο έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτό και αντίρρησης, καθώς και αίτησης διαγραφής τους αναφορικά με τα δεδομένα που τα αφορούν, σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του νόμου 2472/1997. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στο Olivemagazine.gr.

7) Δημοσιότητα: Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσης ιστοσελίδα www.olivemagazine.gr και στο επίσημο Facebook Page του Olivemagazine.gr.

8) Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία: Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας Εταιρείας.

9) Συγκατάθεση χρήσης οπτικού υλικού: Οι συμμετέχοντες στην ενέργεια παρέχουν με την συμμετοχή τους τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια Εταιρεία για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET (συμπεριλαμβανομένων των social media). Έτσι, η Διοργανώτρια Εταιρεία επιφυλάσσουν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και να δημοσιεύσουν για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, ιστορίες με φωτογραφίες, και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

10) Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία: Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο για όλους τους συμμετέχοντες. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθηνών, ακόμη και από μη μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας.