Στο Marie Claire Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με το Θέμα :
Όλα τα όμορφα πράγματα που μας δίνουν χαρά και δύναμη!

Στο εξώφυλλο η Έιμι Άνταμς!

Πριγκίπισσα της Disney, κορίτσι του Σούπερμαν και τώρα βασανισμένη από εθισμούς ηρωίδα σε δύο νέες ταινίες, «Γυναίκα στο παράθυρο» και «Το τραγούδι του Μπιρμπίλι». Για το δεύτερη, η Έιμι Άνταμς αναμένεται να είναι υποψήφια για Όσκαρ, ενδεχομένως πλάι στη συμπρωταγωνίστριά της Γκλεν Κλόουζ, που υποδύεται τη μητέρα της.

POWER TALK
Το Marie Claire συνεχίζει την κουβέντα για ισότητα και μεγαλύτερη συμμετοχή στα κέντρα αποφάσεων με σημαντικές γυναίκες της ελληνικής και της διεθνούς σκηνής στην πολιτική, την τεχνολογία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη μόδα, leaders όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Πρόεδρος του «Ελλάδα 2021».

και η Άννα Διαμαντοπούλου, υποψήφια για την προεδρία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Διαβάστε το απόσταγμα όσων ειπώθηκαν στο διαδυκτιακό συνέδριο του περιοδικού που παρακολούθησαν ζωντανά εκατομμύρια θεατές.

MOΔA
Τα ωραιότερα χειμωνιάτικα παραμύθια έχουν πρωταγωνίστριες με κάπες και παλτό σε γήινους τόνους!

Στράπλες φορέματα και μάλλινα κοστούμια, τοπ από δαντέλα και pinstripe παντελόνια, φορέματα με κρόσσια, μεταλλιζέ τοπ και κορμάκια.

Λάμψεις, κρόσσια και σχήματα σε κίνηση.

Πολύτιμα αξεσουάρ και τσάντες φετίχ.

Εντυπωσιακά παλτό, ανδρόγυνα κοστούμια.


Τάση καπιτονέ: ξεχωρίστε φορώντας την πιο ζεστή αγκαλιά του χειμώνα, ένα ρούχο εξοχής που αγκάλιασε ακόμη και η υψηλή ραπτική.

YSL: Έμπνευση από έναν ιστορικό οίκο που ζει στο σήμερα υπό τη διεύθυνση του Άντονι Βακαρέλο που αποδεικνύει με τις συλλογές του ότι το παρελθόν δεν είναι ποτέ μακριά.

ΟΜΟΡΦΙΑ
Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα για να γίνει η βασίλισσα του χειμώνα.
Φροντίδα για τα μαλλιά με 4 εξειδικευμένες θεραπείες επαγγελματικού τύπου.

Οι ωραιότερες αφίξεις του χειμώνα στην αρωματοποιία, το μακιγιάζ και την περιποίηση των άκρων.

Focus στο βλέμμα για ξεκούραστα και εκφραστικά μάτια: Για όσο καιρό θα φοράμε μάσκα, τα μάτια κυριαρχούν στο πρόσωπο και γίνονται το επίκεντρο στο μακιγιάζ.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Γιατί πρέπει να βγαίνεις με πολλούς άνδρες συγχρόνως ή πώς μπορεί μια συμβουλή dating να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν πιο δυνατές.

ΣΠΙΤΙ
Έμπνευση από μία λονδρέζικη κατοικία της βικτωριανής εποχής στα χρώματα του Σταντάλ: το Κόκκινο και το Μαύρο.

Πώς να καθαρίσεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου: Αρωματικά φυτά, διαλογισμός, καθαρισμός με κρυστάλλους και ακόμη 7 τρόποι.

Μη χάσετε ούτε αυτόν τον μήνα το μεγάλο γυναικείο περιοδικό!
Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!