Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα

2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets
Και αυτή την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, το ΘΕΜΑ σε συνεργασία με την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σας προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με αγορές 25 ευρώ και άνω και την κάρτα club ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας -τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ- θα υπάρχει μία δωροεπιταγή, η οποία θα σάς δώσει τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν αγορές αξίας 5 ευρώ στα 182 καταστήματα της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα και θα μπορείτε να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 17/9 έως και το Σάββατο 22/9/2018. Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ισχύει και για αγορές που θα πραγματοπούνται ηλεκτρονικά από το www.kritikos-easy.gr. Εσείς απλά επιλέξτε όποιο προϊόν θέλετε χωρίς περιορισμούς και κερδίστε άμεσα με την εξαργύρωση της δωροεπιταγής σας €5 από την συνολική αξία των αγορών σας. Και για εσάς που θέλετε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, σάς δίνεται η ευκαιρία να εξαργυρώνετε έως και 3 δωροεπιταγές ανά εβδομάδα, αφού τα ταμεία του δικτύου της ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή. Στην οικονομική κρίση το τραπέζι σας έχει…ΘΕΜΑ!

3. Την αριστουργηματική ΟΔΥΣΣΕΙΑ του Νίκου Καζαντζάκη σε 2 πολυτελείς σκληρόδετους τόμους (αυτή την Κυριακή ο β΄ τόμος)
Το αριστούργημα του οικουμενικού λογοτέχνη, που συνεχίζει την Οδύσσεια του Ομήρου, σε μια συλλεκτική έκδοση 2 σκληρόδετων τόμων, και αυτή την Κυριακή αποκλειστικά με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Η αριστουργηματική «Οδύσσεια» του Νίκου Καζαντζάκη, ένα πρωτότυπο, μεγαλειώδες κείμενο που εμπνέεται από το ομώνυμο έπος του Ομήρου και ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχειά του, συνιστά την ιδανική σύνδεση του αρχαίου με τον σύγχρονο πολιτισμό. Αυτό το αριστούργημα που μεταφράστηκε και εξυμνήθηκε στο εξωτερικό -δώρο του Καζαντζάκη στον παγκόσμιο πολιτισμό- ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ. Το ποίημα αποκαλύπτει την αγωνία του συγγραφέα να αναδείξει το μεγαλείο του ανθρώπου, την ανάγκη του να υπερβεί ακόμα και την ίδια του τη μοίρα και να βγει νικητής – να δει κατάματα τον ίδιο τον Θεό. Όπως ο ομηρικός ήρωάς του, έτσι και ο Καζαντζάκης ξεπέρασε, με τη σειρά του, τις δυνάμεις του, καταθέτοντας ένα ανυπέρβλητο και μεγαλειώδες έργο 24 ραψωδιών και 33.333 στίχων-προσφορά στα γράμματα. Ο Καζαντζάκης ξεκίνησε να γράφει την Οδύσσειά του το 1925 στο Ηράκλειο και την ολοκλήρωσε το 1938 στην Αίγινα ενσωματώνοντας εικόνες από τα δικά του ταξίδια και εμπνεύσεις από τα διαβάσματά του – νιτσεϊκές ιδέες, επιρροές από θεατρικά κείμενα κ.ά. Η έκδοσή του θεωρήθηκε αριστούργημα καθώς συνοδευόταν και από τις εξαιρετικές ξυλογραφίες του Νίκου Χατζηκυριάκου Γκίκα. Πρόκειται για έναν απαράμιλλο θησαυρό φιλοσοφικής και γλωσσολογικής αξίας που ο ίδιος, διόλου τυχαία, θεωρούσε ως το σημαντικότερο της συγγραφικής πορείας του και επιβάλλεται να το έχει διαβάσει κάθε Έλληνας αναγνώστης.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή τον δεύτερο και τελευταίο τόμο

4. Την εκπληκτική συλλογή παραμυθιών για τα παιδιά (και όλη την οικογένεια) «Δείπνο με μάγισσες και κολατσιό με δράκους» της Ζωής Βαλάση.

Μια μοναδική συλλογή με ελληνικά παραμύθια περί φαγητού που… ανοίγουν την όρεξη. Συναρπαστικές και διασκεδαστικές ιστορίες, με υπέροχη, πρωτότυπη εικονογράφηση, σε μια πολυτελή έκδοση.

Το πιο πολύτιμο δώρο για τα παιδιά (και όλη την οικογένεια) προσφέρει αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ: «Δείπνο με μάγισσες και κολατσιό με δράκους» της Ζωής Βαλάση.

Κοινό στοιχείο σε αυτά τα 10 μαγευτικά ελληνικά παραμύθια, είναι το στοιχείο της τροφής και του φαγητου. Πρωταγωνιστές στις λαϊκές διηγήσεις που συναπαρτίζουν την συλλογή «Δείπνο με μάγισσες και κολατσιό με δράκους» της Ζωής Βαλάση είναι εξωτικά εδέσματα -ενίοτε με μαγικές ιδιότητες και απρόβλεπτες συνέπειες για όσους τα δοκιμάζουν- φρούτα, ζαρζαβατικά, γάλα του φεγγαριού, ζαχαρωτοί γαμπροί, μαζί με αμέτρητα άλλα θαυμαστά και παράδοξα. Η Ζωή Βαλάση έχει επιλέξει και αποτυπώσει με φροντίδα και αγάπη 10 ελληνικά λαϊκά παραμύθια, γραμμένα στη διάλεκτο της ιδιαίτερης προέλευσής τους. Η κεντρική ιδέα, όμως, παραμένει πάντα το φαγητό -αλλά με λαχταριστό και εντελώς… παραμυθένιο τρόπο. Μικρό δείγμα από τις σελίδες του «Δείπνου με μάγισσες και κολατσιό με δράκους»: «Αχάραγα την άλλη μέρα σηκώνεται η μάγισσα, παίρνει ζάχαρη και μέλι, παίρνει άσπρο αλεύρι, κάντιο και ροδόνερο, παίρνει βανίλια και μόσκο και αθόγαλο, τα ζυμώνει, τα μυρώνει, τα πλάθει και κάνει ένα τσουπωτό παλικάρι με τα όλα του».

5. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση, ήρθε και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων. Κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Διαβάστε αποκλειστικά στο gala Που κυκλοφορεί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Η Eλένη Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Πότε θα φύγω από την τηλεόραση» και μιλάει για τη συνεργασία της με τον designer Δούκα Χατζηδούκα για την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μύκονος Εμπιστευτικό:
O παράδεισος των ιδιωτικών jet και οι ιδιοτροπίες των σταρς.

Ιt’s a girl! Νέο μέλος στην οικογένεια Κούστα.

Μεγάλο αφιέρωμα Ζώδια από τον Γιώργο Πανόπουλο:
Οι 100 μέρες των μεγάλων αλλαγών.

Tο Gala με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Βερόνα : Είναι ακόμα η βασίλισσα!

Ακόμα:
Γιώργος Λιανός: Πάντα κοντά στα παιδιά του.

Ευγενία Σαμαρά – Νικόλας Μπράβος
Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της νέας σεζόν.

Οι πιο πολυτελείς βίλες του airbnb
Η ευτυχία μπορεί να μην αγοράζεται, αλλά μια εκδοχή της ενοικιάζεται.

6. Ένα τεύχος του περιοδικού ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, από τη βιβλιοθήκη του ΘΕΜΑτος.
Εσείς απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε ή αυτό που σας λείπει.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα.
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets.

3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων