Όσοι από εσάς αγοράσετε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα

2. Το υπέροχο μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Τυφλόμυγα»
Μια μεγάλη στιγμή μιας από τις πιο αγαπημένες σύγχρονες Ελληνίδες συγγραφείς. Ερωτικές σκηνές απείρου πάθους συνθέτουν μια ιστορία χωρίς νικητές και ηττημένους, αλλά πολύ πέρα από τα συνηθισμένα.

Σαν ερωτικό θρίλερ εξελίσσεται η «Τυφλόμυγα», ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή βιβλία της Ευγενίας Φακίνου. Παράδοξα περιστατικά, αλλόκοτες καταστάσεις διαπλέκονται αριστοτεχνικά στο κείμενο, παρασύροντας τον αναγνώστη σε μια μαγική περιπέτεια αισθησιασμού. Αλλά και σε μια ανατομία της ερωτικής έλξης: «Εκείνη ξάπλωνε με την ελπίδα της επανάληψης» γράφει η Φακίνου, «για ν’ αντιληφθεί ότι ο Σίμος δεν επαλαμβανόταν, τουλάχιστον από φορά σε φορά, διότι και η τέχνη του έρωτα και της συνουσίας δεν έχει απεριόριστες παραλλαγές. Ο Σίμος έκανε όλες τις γυναίκες να νιώθουν σημαντικές. Ζούσαν με την ελπίδα μιας επόμενης συνάντησης, μιας νέας συζήτησης. Διότι οι γυναίκες υπάρχουν περισσότερο όταν κάποιος τις θαυμάζει και τις προσέχει, παρά όταν τις βλέπουν αδιάφορα ή από συνήθεια. Και τότε υπάρχουν ασφαλώς, αλλά απλώς υπάρχουν. Ο Σίμος τούς έδινε το περισσότερο».

3. To Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο γυναικείο περιοδικό μόδας

Στο Marie Claire Μαρτίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ:
Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου και γιατί το στιλ δεν έχει ηλικία.

Το Marie Claire γιορτάζει τον μήνα της γυναίκας. Εμπνέεται από τα επιτεύγματα 50 Ελληνίδων στον τομέα της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της τέχνης και της μόδας. Διαπιστώνει ότι τα πιο δυνατά style icons του κόσμου είναι γυναίκες άνω των 40. Μιλάει χωρίς περιστροφές για το τι αλλάζει στην ερωτική ζωή μας και στις σχέσεις με την ωριμότητα και μας δίνει 7 λόγους να ανυπομονούμε για τα επόμενα γενέθλιά μας, αφού το σεξ, το στιλ και αρκετά ακόμη πράγματα γίνονται καλύτερα καθώς μεγαλώνουμε.

Στο εξώφυλλο, η εκθαμβωτική Πενέλοπε Κρουζ, σίγουρη, ζεστή αλλά πάντα επαναστάτρια και έτοιμη να υπερασπιστεί τους αδύναμους μιλάει για τον Χαβιέ Μπαρδέμ και για το πόσο την άλλαξε η μητρότητα.

Η μόδα είναι αιχμηρή, αισθησιακή, σύμβολο δύναμης και ελευθερίας. Έχει παστέλ χρώματα στα φορέματα αλλά και διαχρονικά σακάκια, αξεσουάρ στα οποία επενδύουμε και τα κρατάμε ξανά και ξανά για χρόνια.

Η Κέιτ Μος, η Μόνικα Μπελούτσι και η Κέιτ Μπλάνσετ είναι πλέον εκείνες που ακολουθούμε και θαυμάζουμε για τις εμφανίσεις τους και αποδεικνύουν ότι το στιλ όχι απλά δεν έχει ηλικία αλλά η εμπειρία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να το αποκτήσεις.

Οι εξελίξεις στην ομορφιά δείχνουν ότι είμαστε μια τυχερή γενιά: η κοσμητολογία γνωρίζει περισσότερα από ποτέ και τα αξιοποιεί ώστε να διατηρούμε το δέρμα μας λαμπερό και υγιές, με τα πιο απλά συστατικά όπως η βιταμίνη C. H beauty editors του Marie Claire βρήκαν τα καλύτερα προιόντα που την περιέχουν και σας προτείνουν το κατάλληλο για την επιδερμίδα σας.

Και όπως κάθε χρόνο το Marie Claie δημοσιεύει τα αποτελέσματα των Prix D’ Excellence de la beaute, των πιο έγκυρων βραβείων ομορφιάς του κόσμου. Ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα που φτάνουν στα γραφεία των Marie Claire παγκοσμίως, είκοσι πέντε δημοσιογράφοι ομορφιάς καλούνται να επιλέξουν τα καλύτερα. Οι φετινές αφίξεις στο μακιγιάζ, την περιποίηση της επιδερμίδας και τη φροντίδα των μαλλιών μπαίνουν στο μικροσκόπιο με βασικά κριτήρια την καινοτομία, την τεχνολογία, την υφή και την αποτελεσματικότητα. Ανακαλύψτε τη λίστα με τα καλύτερα προϊόντα για το 2019!

Τέλος, μια ανάσα πριν από τα Οσκαρ μαθαίνουμε για την ήρεμη δύναμη των ταινιών του Γιώργου Λάνθιμου: τις γυναίκες πρωταγωνίστριές του! Με μια εντελώς γυναικοκρατούμενη ταινία αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ο σηνοθέτης των βραβείων αλλά και της εποχής του#metoo, προτού αυτό εφεύρει τον εαυτό του. Η «Ευνοούμενη» είναι μια ιστορία γυναικείας δύναμης και ευαισθησίας από έναν άνδρα που ήξερε προ πολλού τι σημαίνουν οι λέξεις «γυναίκα», «σύντροφος», «πρωταγωνίστρια» και «φίλη»

Marie Claire, μία γυναίκα με πάθος, εσύ!

Μην το χάσετε!

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας

Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «Πουλιά στο αέρα» – Θέατρο Αλίκη
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)
Αυτή την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 18/2 έως την Παρασκευή 22/2, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-aliki/poulia-ston-aera/ με τη χρήση του κωδικού poulia1

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις, μέχρι και την Πέμπτη 28/2, συμπεριλαμβανομένης και της βραδινής Σαββάτου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Πουλιά στο αέρα» – Θέατρο Αλίκη
Διασκευή – Σκηνοθεσία : Νίκος Μαστοράκης
Τόπος δράσης: Το Παρίσι! Ο Ποντανιάκ κυνηγάει τη Λουσιέν για να τη ρίξει στο κρεβάτι του. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι εκείνη είναι παντρεμένη με τον καλό του φίλο Βατλέν. Την ησυχία του Βατλέν, όμως, έρχεται να διαταράξει ένα «στιγμιαίο λάθος του παρελθόντος», η Σβετλάνα, που απειλεί να τα αποκαλύψει όλα στον σύζυγό της και φίλο του Βατλέν, τον Σολντινιάκ, εκτός κι αν επαναλάβουν το ίδιο «λαθος»! Ο Βατλέν, απελπισμένος, ζητάει συμβουλές από τον Ποντανιάκ κι εκείνος τον προτρέπει να επισκεφθεί ένα παράνομο ξενοδοχείο με τη Σβετλάνα εκμεταλλευόμενος τη δήλωση της Λουσιέν «Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και κέρατον αντί κεράτου!». Στην εξίσωση προστίθεται η γυναίκα του Ποντακιάκ που προσπαθεί διαρκώς να τον πιάσει στα πράσα αλλά και ο Ρεντιγιόν, μόνιμα ερωτευμένος με τη Λουσιέν, που πνίγει τον πόνο της απόρριψης με την Αρμαντίν. Πώς βρίσκονται, λοιπόν, όλοι αυτοί αυτοί ταυτόχρονα στο δωμάτιο 39 του ξενοδοχείου “Amour” όπου ο αθώος πλην όμως πρόθυμος για όλα κύριος Πενσάρ και η κουφή γυναίκα του έχουν επισκεφθεί για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους;
Τι θέλουν όλοι αυτοί ο ένας απ΄ τον άλλον; Ποια κρυφή φαντασίωση τους κυνηγάει; Και γιατί καταλήγουν στο σπίτι του Ρεντιγιόν να παίζουν κρυφτό με την πανταχού παρούσα νταντά του; Ποιος τελικά απατάει ποιον; Ποιος την πατάει στο τέλος; Η αλήθεια είναι κάπου κρυμμένη μέσα σ΄ έναν ανεμοστρόβιλο κρυφών πόθων και στεναγμών, δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις και άφθονο γέλιο.

Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θεοδώρα Τζήμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Χριστίνα Τσάφου, Νίκος Αρβανίτης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Χρανιώτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Δημήτρης Λιόλιος, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιάννης Ρούσσος.

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη, Κυριακή : 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή : 21:00
Σάββατο 18:00 και 21:00

Διάρκεια παράστασης: 100΄

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και την αγορά εισιτηρίων γίνεται με τη χρήση του κωδικού poulia1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-aliki/poulia-ston-aera/.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για την παράσταση «Πουλιά στον αέρα» στο Θέατρο Αλίκη, για όλες τις παραστάσεις έως 28/2/2019, συμπεριλαμβανομένης και της βραδινής Σαββάτου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

5. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Είναι η πιο πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς αγοράσετε την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα 
2. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας

3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.