Μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια και αυτή την εβδομάδα από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Όσοι από εσάς λοιπόν επιλέξουν να αγοράσουν το «ΘΕΜΑ» με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

Την εφημερίδα

Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets.
Και αυτή την Κυριακή 5 Αυγούστου όπως και κάθε Κυριακή στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας–και στις δύο εκδόσεις 4,25 & 2,00 ευρώ–θα υπάρχει μία δωροεπιταγή, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν αγορές αξίας 5 ευρώ στα 182 καταστήματα της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ισχύει και για αγορές που θα πραγματοπούνται ηλεκτρονικά από το www.kritikos-easy.gr. Μπορείτε να εξαργυρώσετε έως τρεις δωροεπιταγές την εβδομάδα στα 182 καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Εσείς απλά επιλέξτε όποιο προϊόν θέλετε χωρίς περιορισμούς και κερδίστε άμεσα με την εξαργύρωση της δωροεπιταγής σας €5 από την συνολική αξία των αγορών σας.

Το συγκλονιστικό βιβλίο του Μισέλ ντε Γκρες «Η Μπουμπουλίνα»
Μια γυναίκα που ξεπέρασε κάθε φραγμό για να βοηθήσει στον αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας. Μια ψυχή ανυπότακτη, με πύρινη θέληση. Η μοναδική ιστορία της γραμμένη από έναν σπουδαίο συγγραφέα.

«Ήρθα στον κόσμο στις 11 Μαΐου του 1777, πάνω στο βρώμικο πάτωμα μιας φυλακής της Κωνσταντινουπόλεως» -έτσι αρχίζει την εκπληκτική του διήγηση ο Μισέλ ντε Γκρες, ένας μεγάλος μάστορας της ιστορικής λογοτεχνίας. Σε αυτό του το βιβλίο επιλέγει ως ηρωίδα του τη θρυλική Μπουμπουλίνα. Σαγηνευτική, πλανεύτρα, μια προσωπικότητα φλογερή και πολύ μπροστά από την εποχή της, η Λασκαρίνα Μπούμπουλη πυρπολεί το μυαλό και την καρδιά των θαυμαστών της. Πολλοί άντρες θα την ερωτευτούν και θα τη βοηθήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του. Δεινή επιχειρηματίας, η Μπουμπουλίνα δημιουργεί μια τεράστια περιουσία, την οποία θέτει στη διάθεση της ελληνικής επανάστασης ενάντια στους Τούρκους. Ατρόμητη αγωνίστρια, παίρνει μέρος σε μάχες, εξοπλίζει τα πλοία της, κανονιοβολεί τους εχθρικούς στόλους. Στις δύσκολες ώρες, αντιμετωπίζει με απαράμιλλο θάρρος τρομερούς κινδύνους -αλλά και τις προδοσίες, τις δολοπλοκίες εχθρών και υποτιθέμενων συμμάχων. Ωστόσο, οι πολύκροτοι έρωτες της Μπουμπουλίνας δεν θα την αποσπάσουν από τον μεγαλύτερο πόθο της ζωής της: Την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό.

*Την υπέροχη συλλογή παραμυθιών «Αγαπημένα Παραμύθια του Άντερσεν»
«Το άσχημο παπάκι», η «Τοσοδούλα», «Ο μολυβένιος στρατιώτης» «Το αηδόνι» «Η πριγκίπισσα και το ρεβίθι» και η «Η Μικρή Γοργόνα» είναι οι καλύτερες ιστορίες του κορυφαίου παραμυθά. Κι αυτές αποδεικνύουν ότι το χρυσάφι της φαντασίας δεν χάνει τη λάμψη του ποτέ. Το λατρεύουν τα παιδιά, το προσφέρει το ΘΕΜΑ: Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το υπέροχο βιβλίο «Αγαπημένα Παραμύθια του Άντερσεν» μαζί με την εφημερίδα Πρώτο ΘΕΜΑ.

Πραγματικά διαμάντια της παιδικής λογοτεχνίας είναι τα παραμύθια που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη συλλογή, όπως το «Άσχημο Παπάκι», η «Τοσοδούλα», ο «Μολυβένιος Στρατιώτης» κ.α. Πρόκειται για ιστορίες που έπλασε με την μοναδική του φαντασία, την ευαισθησία και το χάρισμά του ως αφηγητή ο μέγιστος των παραμυθάδων, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Την εικονογράφηση υπογράφει ο σπουδαίος Γενάντι Σπίριν, πλαισιώνοντας ιδανικά με τη δική του τέχνη τα λατρεμένα παραμύθια. Πολλές γενιές μεγάλωσαν με τις ιστορίες του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ιστορίες που συνεχίζουν να διαβάζονται να συγκινούν μικρούς και μεγάλους για περισσότερο από 150 χρόνια, από τότε που κυκλοφόρησαν έως σήμερα. Παραμύθια που δεν έχασαν ποτέ τη δύναμή τους να συναρπάζουν, να διδάσκουν αλλά και να ψυχαγωγούν. Αντιθέτως, η μαγεία των παραμυθιών του Άντερσεν είναι ότι γίνονται όλο και πιο γοητευτικά.

Το Car, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο
Το CAR οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο.
Το CAR διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
Πλέον το CAR βρίσκεται στην κορυφή και της ελληνικής αγοράς.
Το CAR δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Το CAR σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του και τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα.
Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…

Γιατί το CAR μπορεί!

Διαβάστε στο CAR αυτής της Κυριακής 5 Aυγούστου:

• Πριν έρθει στην Ελλάδα δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Ford Focus με κινητήρες «κομμένους και ραμμένους» για την Ελληνική αγορά! H Ford θέλησε η νέα γενιά του Focus ναι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής που έχει κατασκευάσει ποτέ. Είναι έτσι;
• Το CAR ταξίδεψε αποκλειστικά στο Σεν Τροπέ για να οδηγήσουμε τη νέα Bentley Continental GT. ΓΙΑΤΙ ΤΟ CAR ΜΠΟΡΕΙ!

• HYUNDAI SUV! Mε το νέo Kona και το ανανεωμένο Tucson, η Ηyundai αποκτά μια πλήρη γκάμα από πολύ ενδιαφέροντα SUV. Τα δοκιμάζουμε ΟΛΑ…
• Δοκιμάζουμε το υπερπολυτελές νέο Peugeot 508, που έρχεται και στην Ελλάδα. Αναμφίβολα οι Γερμανοί της κατηγορίας έχουν θέμα! Το γιατί, στο CAR της Κυριακής με το ΘΕΜΑ!

• Σύγκρουση μεγατόνων με πολλά… ευρώ: AUDI R8 RWS vs MCLAREN 570S : Το πρώτο πισωκίνητο Audi που έχει κατασκευαστεί ποτέ έχει τόση αυτοπεποίθηση που τα βάζει κατευθείαν με την McLaren. Γιατί το CAR Μπορεί!
• Σύγκρουση με λιγότερα… ευρώ: KIA PICANTO GT-LINE 1.0 T-GDi vs VOLKSWAGEN up! GTI : Τα μικρά αυτοκίνητα πόλης δεν χρειάζεται να είναι βαρετά…
Μεταξύ άλλων δοκιμάζουμε:
Honda CR-V
Jaguar F-Type P300
Ford Fiesta active 1.0 ecoboost 100 PS
Citroen C3 Aircross 1.2 puretech EAT6
Volvo XC90 T8
Lamborghini Huracan
Hyundai Kona 1,6 diesel
Hyundai Tucson
Hyundai SantaFe (+7seats)
ΒΜW X1 Sdrive 18i vs Peugeot 3008 1.2 puretech

Ακόμη,
LONG TEST DRIVE
Nissan Micra
Peugeot 2008
Honda HR-V
Skoda Fabia
Skoda KaroQ

… και άλλα πολλά σε ένα γεμάτο τεύχος!!
Στα χεριά σας με το CAR
22 ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
3 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
5 ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Με τις πιο ηχηρές Ελληνικές και ξένες υπογραφές. Αυτή την Κυριακή δωρεάν με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

To GALA, το περιοδικό των διασήμων
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση, ήρθε και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων. Κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες. Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

Δείτε αναλυτικά τα ρεπορτάζ του τεύχους που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή ΕΔΩ

Ένα τεύχος του περιοδικού ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Σταυρόλεξο, από τη βιβλιοθήκη του ΘΕΜΑτος
Με 52 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku. Εσείς απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε ή αυτό που σας λείπει. Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή, στην απλή έκδοση των 2 ευρώ. Πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

Μην τo χάσετε!