Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα
2. Τον κορυφαίο και πιο πρόσφατο οδηγό του National Geographic Traveler για τη «ΒΙΕΝΝΗ»

Μια πόλη βγαλμένη από παραμύθι, μια πόλη γεμάτη μουσική, τέχνες, πολιτισμό, μια πόλη γεμάτη ομορφιά όπου κι αν κοιτάξεις. Μια πόλη που κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από το National Geographic Traveler.

Για τον Freud και την ψυχανάλυση, την επιστήμη που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίον ο άνθρωπος αντιμετωπίζει τον εαυτό του. Για τον Klimt και τον Schiele τους ζωγράφους που άλλαξαν την πορεία της σύγχρονης τέχνης. Για τα βαλς του Strauss και όλη τη μουσική που μπορεί να συνεπάρει ψυχή, πνεύμα αλλά και σώμα. Για όλα όσα είναι η Βιέννη, η αυτοκρατορική και υπέροχη Βιέννη, ο απόλυτος οδηγός είναι ένας: Αυτός που είναι αφιερωμένος στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, στη σειρά του National Geographic Traveler.
Το πού θα πάτε και τι θα κάνετε, το τι πρέπει να αναζητήσετε και ποια αξιοθέατα να επισκεφθείτε, όλα όσα χρειάζεστε για ένα αξέχαστο ταξίδι στη Βιέννη, περιλαμβάνονται στις σελίδες του οδηγού που προσφέρει το Πρώτο Θέμα.

Μια πόλη-κόσμημα όπως η Βιέννη σε καλεί να τη γνωρίσεις -και σε παρακαλά να μην την αφήσεις. Ή, έστω, να ξαναγυρίσεις σε αυτήν, το συντομότερο δυνατόν. Εξάλλου ο οδηγός National Geographic Traveler, θα είναι πάντα έτοιμος να σε συντροφεύσει σε μουσεία, πάρκα και βουλεβάρτα.

Μη χάσετε την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον πιο ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό οδηγό για τη Βιέννη με τη σφραγίδα του National Geographic.

3. Tο Olive, το περιοδικό μαγειρικής-γαστρονομίας του Πρώτου ΘΕΜΑτος.

Το Olive που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φτιάχνει σούπερ γιορτινή ατμόσφαιρα φιλοξενώντας στις σελίδες του πεντανόστιμες συνταγές και ιδιαίτερες προτάσεις για τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου! Ελάτε λοιπόν να μπούμε μαζί στην κουζίνα µε πιάτα γεµάτα χριστουγεννιάτικα αρώµατα!

Μη χάσετε τα πιο λαχταριστά λαμπερά πιάτα για τα πρώτα καλέσματα στο σπίτι που µοσχοβολούν μυρωδιές και γεύσεις γιορτινές! Μαζί, εκλεκτές συνταγές για συνοδευτικά, βελούδινες σούπες και ρετρό επιδόρπια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Διαβάστε στο Olive Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Οι κυρίαρχοι του τραπεζιού
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου µαγειρεύει τα κύρια πιάτα των ηµερών µε βασικό υλικό το κρέας. Φέτος, το χοιρινό, τα πουλερικά, το µοσχάρι, το κατσίκι και το κυνήγι γεµίζουν τα τραπέζια µας µε γεύσεις εξαιρετικές.

Γεµιστή φραγκόκοτα στον φούρνο µε µανιτάρια & πατάτες, Κατσικάκι µε πατάτες στον φούρνο, Μοσχαράκι οσοµπούκο & πιλάφι µε σαφράν, Πάπια µε πορτοκάλι, Χοιρινό µε δαµάσκηνα & κυδώνια

Εποχικά
Η Ντίνα Νικολάου παίρνει προϊόντα της εποχής και ετοιμάζει πιάτα γιορτινά και ορεκτικά. Σε αυτό το τεύχος πρωταγωνιστούν: Κάστανα, Συναγρίδα, Λαχανάκια Βρυξελλών & Μανταρίνια!

Ριζότο µε κάστανα & µανιτάρια, Κέικ µε κάστανα & µπλε τυρί, Λαχανάκια Βρυξελλών τυλιγµένα µε µπέικον, Τηγανιά µε συκωτάκια πουλερικών & λαχανάκια Βρυξελλών, Ψάρι αθηναϊκή µαγιονέζα, Τερίνα µε σφυρίδα & σολοµό, Γαρίδες γλασαρισµένες µε µανταρίνι & σουσάµι, Κολοκυθόσουπα µε µανταρίνι & ρας-ελ-χανούτ.

Καλώς ορίσατε!
Μεζέδες αλλιώτικοι για αποστάγµατα και παλαιωµένα τσίπουρα που θα ανοίξουν την όρεξη των συνδαιτυµόνων µας πριν περάσουν στο τραπέζι, από τον Γρηγόρη Χέλμη.

Μυλοκόπι µε κρεµµύδια & σταφίδες, Λουκουµάδες Μετσοβόνε µε µέλι ντοµάτας, Σπιτικός τόνος σε λάδι, Ντιπ αγκινάρας µε ταχίνι.

Οι επίσημοι συνοδοί
Το κρέας ή το πουλερικό των Χριστουγέννων ζητούν δίπλα τους καλοµαγειρεµένα λαχανικά και ένα πλούσιο γευστικό πιλάφι για να νιώσουν… πλήρη. Ο Γιώργος Δηµητρακόπουλος δίνει τη λύση µε προτάσεις εµπνευστικές!

Ραγού µανιταριών, Ψητές πατάτες µε µουστάρδα, πορτοκάλι & κάστανα, Ψητά κυδώνια µε κολοκύθα & µυρωδικά, Ρύζι σπυρωτό µε µοσχαρίσιο ζωµό, αρακά, σταφίδες & µυρωδικά, Αλµυρό κραµπλ µε κυδώνια, Ψητά λαχανικά µε σάλτσα σόγιας, θυµάρι & δεντρολίβανο.

Κάθε μέρα
Το φαγητό της εβδοµάδας µοιάζει βαρετό και επαναλαµβανόµενο; Η Funky Cook, κατά κόσµον Εύα Μονοχάρη, λύνει τον γευστικό γρίφο και µας δίνει ιδέες για το καθηµερινό µας τραπέζι, οικογενειακό ή φιλικό.

Πίτα µε λάχανο, φέτα & µπέικον, Μινεστρόνε µε χωριάτικο λουκάνικο, Ζυµαρικά µε κοτόπουλο & πέστο σπανάκι, Τραχανάς µε µανιτάρια & πάπρικα, Γίγαντες λαδορίγανη στην κατσαρόλα, Αχνιστό ψάρι µε παντζαροσκορδαλιά.

Σούπα βελούδο
Χειµωνιάτικες και δυναµωτικές, αυτές οι σούπες της θαλπωρής κρύβουν µέσα τους κάστανα, τοπιναµπούρ, σελινόριζα, µανιτάρια ή γλυκοπατάτα και κάνουν επίσηµη εµφάνιση στα γεύµατα των ηµερών.

Βελουτέ σελινόριζας µε τσένταρ & κρουτόν αρωµατισµένα µε θυµάρι, Μανιταρόσουπα µε µανιτάρια τουρσί, Καστανόσουπα µε τοπιναµπούρ & θυµάρι, Μπισκ µε κόκκινη πάστα κάρυ & καβουρόψιχα.

Ρετρό γλύκα
Γυρίζουµε πίσω τον χρόνο και ετοιµάζουµε νοσταλγικά επιδόρπια για τις γιορτινές βεγγέρες σε πιο µοντέρνα εκδοχή.

Cheesecake µε βάση για τράιφλ, Ανάποδες πουτίγκες µε ρούµι & ανανά, Γλυκό ψυγείου µε µπισκότα, κρέµα & καφέ, Κέικ Black Forest.

Διαβάστε ακόμα :
– Η ιστορία του κουραμπιέ
Λευκοί, βουτυράτοι και εύθρυπτοι, γλυκές μπαλίτσες ζαχαρωμένης ευτυχίας!
– Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα
– Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της πρωτεύουσας.
– Τα κρασιά των γιορτών
Επιλέγουμε τα κρασιά που θα συνοδεύσουν γεύματα και δείπνα και χαρακτήρα εορταστικό.
– Chef’s table
Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης μας δέχεται στο τραπέζι του και μας κάνει δώρο δύο γιορτινές συνταγές του.

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετo της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ΠΑΤΕΡΑΣ» στο Θέατρο Αποθήκη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στη δεύτερη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 25/11 έως και την Παρασκευή 29/11, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-apothiki/o-pateras/
με τη χρήση του κωδικού pat1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες των παραστάσεων από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου -εκτός της βραδινής του Σαββάτου 30/11- για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΠΑΤΕΡΑΣ
Διασκευή – Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία : Βασίλης Μπισμπίκης

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:
Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννα Σταυράκη, Νικολέττα Χαρατζόγλου.

Η ιστορία:
Ελλάδα 2019. Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Κάπου στην Αθήνα, πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες ενός μεσοαστικού σπιτιού, δύο σύζυγοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως, με λάφυρο την κυριαρχία πάνω στο παιδί τους.
Ποιος από τους δύο συζύγους θα επικρατήσει τελικά; Πόσο αλώβητοι θα βγούνε από τη μάχη; Και το παιδί τους; Θα πάρει θέση ως προς την έκβαση του ενδοοικογενειακού αυτού πολέμου; Και με ποιο κόστος;
Η μάχη των δύο φύλων, το αρχετυπικό δίπολο ανδρική λογική – γυναικείο ένστικτο, ο αλληλοσπαραγμός μέσα σε μια σχέση με αιώνιο διακύβευμα την απόλυτη
επικράτηση του ενός στον άλλο και την αδιαφιλονίκητη διατήρηση της εξουσίας, οι
μικροί – ή και μεγαλύτεροι – ψυχολογικοί φόνοι που συντελούνται, ως «αναγκαίο
κακό» για «καλό σκοπό», στους κόλπους μιας καθωσπρέπει κατά τα άλλα
οικογένειας, ζωντανεύουν στη σκηνή του θεάτρου Αποθήκη.
Μέσα από τη διασκευή του κειμένου, η παράσταση φέρνει τον «Πατέρα» στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, με όρους ακραίου ρεαλισμού για να καταδείξει, με τις απαραίτητες δόσεις μαύρου χιούμορ, τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, απογυμνωμένες από τα φτιασίδια κάθε πιθανού καθωσπρεπισμού.
Παθογένειες, που ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να υπάρχουν, πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές από 15 ετών και άνω.

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη και Κυριακή : 20:00
Πέμπτη και Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00
Διάρκεια παράστασης: 90’

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ΠΑΤΕΡΑΣ» στο Θέατρο Αποθήκη για όλες τις ημέρες των παραστάσεων από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου–εκτός της βραδινής του Σαββάτου 30/11-, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 25/11 έως και την Παρασκευή 29/11, με τη χρήση του κωδικού pat1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-apothiki/o-pateras/ ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετo της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ΠΑΤΕΡΑΣ» στο Θέατρο Αποθήκη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στη δεύτερη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 25/11 έως και την Παρασκευή 29/11, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-apothiki/o-pateras/
με τη χρήση του κωδικού pat1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες των παραστάσεων από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου -εκτός της βραδινής του Σαββάτου 30/11- για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΠΑΤΕΡΑΣ
Διασκευή – Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία : Βασίλης Μπισμπίκης

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:
Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννα Σταυράκη, Νικολέττα Χαρατζόγλου.

Η ιστορία:
Ελλάδα 2019. Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Κάπου στην Αθήνα, πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες ενός μεσοαστικού σπιτιού, δύο σύζυγοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως, με λάφυρο την κυριαρχία πάνω στο παιδί τους.
Ποιος από τους δύο συζύγους θα επικρατήσει τελικά; Πόσο αλώβητοι θα βγούνε από τη μάχη; Και το παιδί τους; Θα πάρει θέση ως προς την έκβαση του ενδοοικογενειακού αυτού πολέμου; Και με ποιο κόστος;
Η μάχη των δύο φύλων, το αρχετυπικό δίπολο ανδρική λογική – γυναικείο ένστικτο, ο αλληλοσπαραγμός μέσα σε μια σχέση με αιώνιο διακύβευμα την απόλυτη
επικράτηση του ενός στον άλλο και την αδιαφιλονίκητη διατήρηση της εξουσίας, οι
μικροί – ή και μεγαλύτεροι – ψυχολογικοί φόνοι που συντελούνται, ως «αναγκαίο
κακό» για «καλό σκοπό», στους κόλπους μιας καθωσπρέπει κατά τα άλλα
οικογένειας, ζωντανεύουν στη σκηνή του θεάτρου Αποθήκη.
Μέσα από τη διασκευή του κειμένου, η παράσταση φέρνει τον «Πατέρα» στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, με όρους ακραίου ρεαλισμού για να καταδείξει, με τις απαραίτητες δόσεις μαύρου χιούμορ, τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, απογυμνωμένες από τα φτιασίδια κάθε πιθανού καθωσπρεπισμού.
Παθογένειες, που ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να υπάρχουν, πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές από 15 ετών και άνω.

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη και Κυριακή : 20:00
Πέμπτη και Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00
Διάρκεια παράστασης: 90’

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ΠΑΤΕΡΑΣ» στο Θέατρο Αποθήκη για όλες τις ημέρες των παραστάσεων από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου–εκτός της βραδινής του Σαββάτου 30/11-, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 25/11 έως και την Παρασκευή 29/11, με τη χρήση του κωδικού pat1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-apothiki/o-pateras/ ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.