Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα! Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. To μπεστ σέλερ του Jonathan Jellerman «Το βιβλίο των φόνων»

Το πνεύμα του κακού επιστρέφει μετά από χρόνια, για να τιμωρήσει εκείνους που πίστεψαν ότι το είχαν νικήσει. Ένα παιχνίδι αγωνίας ξεκινά όταν ο δράστης ενός άγριου εγκλήματος υπενθυμίζει σαδιστικά ότι παραμένει ελεύθερος.
Ο μετρ του ψυχολογικού αστυνομικού θρίλερ, Jonathan Kellerman, «δείχνει τη δύναμή του» -αυτό έγραψαν, σε πλήρη ομοφωνία, οι βιβλιοκριτικοί στις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε «Το βιβλίο των φόνων». Και πραγματικά, πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα του Kellerman, με καταιγιστική δράση και δαιμονιώδη πλοκή.

«Το βιβλίο των φόνων» παρασύρει τον αναγνώστη σε ένα λαβύρινθο αγωνίας και έντονων συναισθημάτων, καθώς η αφήγηση παρακολουθεί βήμα-βήμα την προσπάθεια του ψυχολόγου Άλεξ Ντέλαγουερ να σχηματίσει το προφίλ ενός ψυχικά διαταραγμένου εγκληματία, ενώ ταυτόχρονα ο ντετέκτιβ στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών του Λος Άντζελες, Μάιλο Στέρτζις παλεύει με τα δικά του φαντάσματα. Διότι ο πυρήνας της ιστορίας στο «Βιβλίο των Φόνων» είναι ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα που έρχεται από το παρελθόν, με αφετηρία ένα ανώνυμο δέμα που δέχεται ο Ντέλαγουερ.

Το οποίο περιέχει φωτογραφίες από σκηνές ανθρωποκτονιών, τόσο ανατριχιαστικές και βάναυσες ώστε κινητοποιούν αμέσως το μηχανισμό της αστυνομίας. Οι δύο φίλοι, ο Ντέλαγουερ και ο Στέρτζις, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν τον αποστολέα του δέματος -και δράστη των ειδεχθών εγκλημάτων. Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη και οι ανατροπές δυσκολεύουν διαρκώς τους πρωταγωνιστές να φτάσουν στη σύλληψη του επικίνδυνου εγκληματία, επιβεβαιώνοντας ότι το πνεύμα του κακού δεν είναι ποτέ ένας εύκολος αντίπαλος.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό μυθιστόρημα «Το βιβλίο των φόνων» του Jonathan Kellerman.

Ποιoς είναι ο Jonathan Kellerman
O Jonathan Jellerman είναι διακεκριμένος συγγραφέας παγκόσμιων μπεστ σέλερ και δεξιοτέχνης του ψυχολογικού θρίλερ. Έχοντας προσφέρει στο παγκόσμιο κοινό πάνω από 40 μυθιστορήματα, τα οποία έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 24 γλώσσες, ο Kellerman δικαίως θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή σύγχρονους Αμερικανούς συγγραφείς. Επίσης, το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ψυχολόγος και μάλιστα με πλούσια κλινική εμπειρία και επιστημονικό έργο, αποτελεί ένα πολύ σπάνιο και ξεχωριστό προσόν. Επί της ουσίας, το στέρεο ψυχολογικό υπόβαθρό του είναι ένα ακαταμάχητο ατού στο συγγραφικό του έργο. Ο κεντρικός ήρωας πολλών από τα μυθιστορήματά του είναι ένας ψυχολόγος, ο Άλεξ Ντέλαγουερ, κάτι σαν alter ego του ίδιου του Kellerman.

Στην πραγματική ζωή ο Jonathan Kellerman σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και ειδικεύτηκε στις παιδικές διαταραχές. Μάλιστα, το πρώτο σύγγραμμά του ήταν αμιγώς επιστημονικό και αφορούσε στις ψυχολογικές παρενέργειες του παιδικού καρκίνου. Εκτός από μυθιστορήματα, ο Kellerman έχει γράψει παιδικά βιβλία, αλλά και μη μυθοπλαστικά δοκίμια.

Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Goldwyn, Edgar, Anthony, The American Psychological Association Lifetime Achievement Award, έχει προταθεί για το βραβείο Shamus και είναι αναγνωρισμένος ως μαιτρ του είδους, ενώ ανήκει στους πλέον ευπώλητους συγγραφείς των New York Times.

3. Το Marie Claire Collections, τον καλύτερο οδηγό μόδα για την επόμενη σεζόν

Marie Claire Collections

Αυτή την Κυριακή με το Θέμα έξτρα τεύχος Marie Claire Collections!

Το Marie Claire Collections, είναι και πάλι εδώ, πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστριές του όπως κάθε χρόνο.

Μια πλούσια ειδική έκδοση που θα κρατήσετε για ολόκληρη την επόμενη σεζόν, ως οδηγό για το στυλ και το shopping ή απλά ως αδιάκοπη έμπνευση για όλες όσες λατρεύουν τη μόδα.

Τι προτείνουν οι μεγάλοι σχεδιαστές, ποια είναι τα κομμάτια που διαμορφώνουν το στυλ του φθινοπώρου, τι χρειάζεται να ξέρετε πριν κάνετε τις πρώτες αγορές που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας;

 

Όλες οι απαντήσεις σε 100 σελίδες του Marie Claire Collections αφιερωμένες στη μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-22, τις τάσεις, τα χρώματα, τα υφάσματα, τις γραμμές στα κοστούμια, τα πανωφόρια, τις φούστες, τα φορέματα, τα σχέδια στα παπούτσια, τις τσάντες και τα μπιζού.

Η έμπειρη ομάδα μόδας του Marie Claire συγκέντρωσε και πάλι τα ωραιότερα σύνολα από τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων, τους οποίους θα βρείτε ταξινομημένους ανά πόλη: Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη.

Απολαύστε και εμπνευστείτε από το αστείρευτο ταλέντο και τη δημιουργία των σχεδιαστών που αν και σε δύσκολες συνθήκες δεν παύουν να μας συναρπάζουν και να μας κάνουν να ονειρευόμαστε καλύτερες και πιο λαμπερές ημέρες.

Τα πάντα για τη μόδα τώρα, είναι στο Marie Claire Collections!
Μην το χάσετε!

4. Το ακυκλοφόρητο μουσικό cd «”PANIK SUMMER HITS 2021», με τα πιο hot ελληνικά τραγούδια του καλοκαιριού

Οι πιο καυτές επιτυχίες του καλοκαιριού “παίζουν” αυτή την Κυριακή
αποκλειστικά στο Θέμα!

17 μεγάλες επιτυχίες των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών θα βρίσκονται αυτή την Κυριακή, συγκεντρωμένες σε ένα ακυκλοφόρητο, συλλεκτικό, μουσικό CD, στην έκδοση με τις προσφορές του Πρώτου ΘΕΜΑτος, που δεν πρέπει να λείψει από καμιά δισκοθήκη.

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.