Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα

2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets.
Και αυτή την Κυριακή 19 Αυγούστου, το ΘΕΜΑ σε συνεργασία με την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σας προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με αγορές 25 ευρώ και άνω και την κάρτα club ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας-τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ-θα υπάρχει μία δωροεπιταγή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν αγορές αξίας 5 ευρώ στα 182 καταστήματα της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα και θα μπορείτε να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 20/8 έως και το Σάββατο 25/8/2018. Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ισχύει και για αγορές που θα πραγματοπούνται ηλεκτρονικά από το www.kritikos-easy.gr. Εσείς απλά επιλέγετε όποιο προϊόν θέλετε χωρίς περιορισμούς και κερδίζετε άμεσα με την εξαργύρωση της δωροεπιταγής σας, €5 από την συνολική αξία των αγορών σας. Και για εσάς που θέλετε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, σας δίνεται η ευκαιρία να εξαργυρώνετε έως και 3 δωροεπιταγές ανά εβδομάδα, αφού τα ταμεία του δικτύου της ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή. Στην οικονομική κρίση το τραπέζι σας έχει… ΘΕΜΑ!

3. Το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας, το Marie Claire.
Στο Marie Claire Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ :

Το μεγάλο τεύχος των κολεξιόν και της μόδας είναι εδώ.
Εξάλλου είναι κοινή παραδοχή ότι η πιο ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή μόδα του χρόνου είναι αυτή του φθινοπώρου. Τα ρούχα είναι πιο πλούσια, τα υφάσματα πιο πολυτελή, ενώ ζεστά πανωφόρια και δερμάτινα ανεβάζουν τη θερμοκρασία τις ψυχρές ημέρες.
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Marie Claire θα βρειτε όπως πάντα το πιο πλούσιο και αναλυτικό αφιέρωμα στις σημαντικότερες τάσεις και τις σωστές αγορές για να κατακτήσετε το στυλ του φθινοπώρου.
Πώς θα φορέσετε χρώμα τον χειμώνα, σε ποια κομμάτια να επενδύσετε για διαχρονικά κομψές εμφανίσεις, ποιοι συνδυασμοί μεταφράζονται αυτόματα σε ενημερωμένο look.
Ακόμη, τα λαμπερα αξεσουάρ που πρωταγωνιστουν και τα πιο γοητευτικά σύνολα όπως τα έδειξαν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές. Το Fashion issue φιλοξενεί στο εξωφύλλό του την διεθνή Influencer Camille Charriere που ήρθε στην Αθήνα αποκλειστικά για τα Marie Claire Blog Awards, φωτογραφήθηκε με το μοναδικό παριζιάνικο στιλ της και μας μίλησε για το επιτυχημένο της pop cast που τώρα θα μεταφερθει και στην τηλεόραση.
Τι άλλο θα διαβάσετε στο τεύχος Σεπτεμβρίου; Τη νέα μανία διατροφής για μακροζωία, γιατί μερικές φορές δεν είναι κακό να χωρίζεις από μια φιλία αλλά και την μαρτυρία μιας νέας γυναίκας που σώθηκε τελευταία στιγμή από την φωτιά.

Μην το χάσετε!

4. Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Ποτέ μη λες για πάντα» της Αναστασίας Κορινθίου
Μια ερωτική ιστορία γεμάτη πάθος και αλλόκοτη εξέλιξη, γραμμένη όμως με τόσο ρεαλισμό ώστε ο αναγνώστης βλέπει και αγγίζει τους ήρωες -σχεδόν. Η αγάπη δεν έχει κανένα όριο ή φραγμό, αυτό όμως είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας. Το να μεταφέρει στο κείμενό της σκηνές και διαλόγους με εκπληκτική ζωντάνια είναι το μεγάλο ατού της Αναστασίας Κορινθίου ως συγγραφέα. «Αν φύγεις, να μην ξαναγυρίσεις» λέει στις πρώτες σελίδες του βιβλίου η πρωταγωνίστρια. Αλλά δεν παίρνει απάντηση από τον λατρεμένο της άντρα. Και το κείμενο αρχίζει να απογειώνεται ως εξής: «Εκείνος σκύβει, δένει τα κορδόνια του, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Έτσι απλά. Τους χωρίζει ένας τοίχος, λίγα μέτρα μόνο μακριά ο ένας από τον άλλον. Και οι δύο λαχταρούν να πέσουν στην αγκαλιά ο ένας του άλλου. Συγγνώμη, θέλει να της πει. Σ’ αγαπώ, θέλει να του πει. Μα δεν το κάνουν και οι λέξεις, οι ανείπωτες λέξεις, γίνονται ένα παράπονο, ένας καημός, ένας πόνος που διπλώνεται στα δύο, στο αόρατο κορμί του εγωισμού. Όσα δεν είπαμε, αυτά μας καταριούνται και μετανιώνουμε κάθε λεπτό για τη σιωπή μας. Οι λέξεις που δεν ειπώθηκαν ποτέ γίνονται σφαίρες και μετά αίμα. Μικροί φόνοι είναι οι λέξεις που χρωστάς. Μικρά εγκλήματα, οι λέξεις που σου χρωστάνε».

5. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, έρχεται και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων. Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media. Κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

6. Ένα τεύχος του περιοδικού ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, από τη βιβλιοθήκη του ΘΕΜΑτος.
Εσείς απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε ή αυτό που σας λείπει.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα.

2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets.

3. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 52 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku.
Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.