Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Την αποκαλυπτική βιογραφία «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Ισλαμιστής, Εθνικιστής και Τύραννος» του κορυφαίου εμπειρογνώμονα στα τουρκικά θέματα Soner Cagaptay.

Ο σύγχρονος «σουλτάνος» προσωποποιεί για τους Έλληνες μια διαρκή, απρόβλεπτη απειλή από την Ανατολή. Όμως, ποιος είναι στ’ αλήθεια ο άνθρωπος πίσω από τον αυταρχικό ηγέτη, τον υποκινητή της τουρκικής προκλητικότητας;

Ο Soner Cagaptay, ο συγγραφέας της πλέον ολοκληρωμένης και αναλυτικής βιογραφίας του Ταγίπ Ερντογάν, είναι ακριβώς ο τύπος ανθρώπου που ενοχλεί τον Τούρκο ηγέτη. Κι αυτό διότι ο Cagaptay είναι Τουρκο-Αμερικανός, επίμονος, μεθοδικός, πολύ καλά δικτυωμένος -και ακόμη καλύτερα πληροφορημένος.

Ως πολιτικός επιστήμονας, ο Soner Cagaptay διαθέτει όλα τα απαραίτητα θεωρητικά εργαλεία για να προχωρήσει στην ανατομία του φαινομένου Ερντογάν, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει κανέναν λόγο να αμβλύνει την κριτική του ματιά ούτε να χαριστεί στον «σουλτάνο». Το βιβλίο του Cagaptay είναι λοιπόν ο ιδανικός οδηγός για την κατανόηση του Ταγίπ Ερντογάν ως πολιτικού αλλά και ως ανθρώπου. Διαβάζοντάς το, ο αναγνώστης μπορεί να βρει εξηγήσεις για πολλές από τις ενέργειες του Ερντογάν οι οποίες, εκ πρώτης όψεως, φαντάζουν ακατανόητες και αψυχολόγητες.

Ακόμη και μόνο από τον υπότιτλο -«Ισλαμιστής, εθνικιστής, τύραννος»- αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι ο συγγραφέας στέκει κριτικά απέναντι στον Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθώντας να ερμηνεύσει την περίπλοκη, εντελώς ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση της σύγχρονης Τουρκίας, σε συνδυασμό με την εμβάθυνση στην προσωπικότητα του ηγέτη της. Ενός ανθρώπου σκληρού και αδίστακτου, ο οποίος έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι το όραμα και οι φιλοδοξίες του προϋποθέτουν τον φανατισμό, την καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον εκτοπισμό των αντιφρονούντων -ακόμη και την εχθροπάθεια με την Ελλάδα.
Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ την ολοκληρωμένη βιογραφία «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Ισλαμιστής, εθνικιστής και τύραννος» του Soner Cagaptay.

3. Το Tο Olive, το περιοδικό μαγειρικής-γαστρονομίας του Πρώτου ΘΕΜΑτος, με 70 συνταγές για να … μείνουμε σπίτι και να γιορτάσουμε το Πάσχα με τους αγαπημένους μας.

Στο Olive Απριλίου που κυκλοφορεί στις 29 Μαρτίου… Μένουμε σπίτι και μαγειρεύουμε για το πασχαλινό τραπέζι! Μέσα από 70 συνταγές παραδοσιακές αλλά και πιο μοντέρνες, αλμυρές και γλυκές, κάνουμε το πιο νόστιμο γευστικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα!

To Olive μας φέρνει πιο κοντά μέσα από συνταγές που αποθεώνουν τις πρώτες ύλες της εποχής σε μια λαμπρή, ανοιξιάτικη φιέστα​! Το Πάσχα είναι η γιορτή που μας ενώνει, είναι η αφορμή για να στηθεί με πολλή αγάπη, μέσα στο σπίτι αυτήν τη φορά, το πιο όμορφο και πληθωρικό τραπέζι της χρονιάς!

​Διαβάστε το νέο Οlive που κυκλοφορεί: ​

Το ψητό της Λαμπρής
Όλη η Ελλάδα ψήνει νόστιµα τα αµνοερίφιά της στον φούρνο της οικιακής κουζίνας, και η Ντίνα Νικολάου προτείνει τις κλασικές συνταγές λίγο φρεσκαρισµένες!
Αρνάκι ρολό γεµιστό µε µυριστικά, Ολόκληρο αρνάκι γεµιστό, Κατσικίσιο ρολό γεµιστό µε φέτα, Κατσικάκι γεµιστό στον φούρνο, Φουρνιστό κατσικάκι µε αγκινάρες & µάραθο

Περί ορέξεως
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει σαλάτες µε ολόφρεσκα προϊόντα εποχής και αρωµατικά dressings ή µε τα βαµµένα αυγά του τσουγκρίσµατος.
Σαλάτα µε αγκινάρες τουρσί & σος ταχινιού, Πασχαλινή αυγοσαλάτα, Αγρια σπαράγγια µε λιαστή ντοµάτα & σος σκόρδου, Πλιγούρι µε σπανάκι, µυρωδικά, αγγούρι φρέσκο & τουρσί.
Αλµυρό τσιζκέικ µε ζελέ ντοµάτας, Βρούβες µε αρωµατικά & σος ξινόγαλο

Μέγα Σάββατο
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου µαγειρεύει συνταγές που αγαπούν για το βράδυ της Ανάστασης σε διαφορετικά µέρη της χώρας.
Αρνάκι «ψήµα», Μαγειρίτσα κοκκινιστή, Γιοµίδια, Κατσικάκι φρικασέ αυγολέµονο, Τσιγεροσαρµάδες ή «παπούδα».

Κυριακή των Βαΐων
Με τις συνταγές του Γρηγόρη Χέλμη σπάµε τη νηστεία και βάζουµε στο τραπέζι µας µπακαλιάρο, κολιό και γαρίδες σε µοντέρνες εκδοχές, που πατούν όµως γερά στις παραδόσεις.
Γαρίδες «παστιτσάδα», Μπακαλιάρος πρασοσέλινο, Κολιοί στον φούρνο µε ντοµάτα, σταφίδες & δεντρολίβανο.

Κάθε μέρα
Η Εύα Μονοχάρη µας δίνει ιδέες για το καθηµερινό και το πασχαλινό τραπέζι, που µοιραζόµαστε µε την οικογένειά µας!
Μαρουλοσαλάτα µε κρύες τυροκροκέτες, Λαµπρόψωµο, Αυγοσαλάτα µε ζυµαρικά, Σαλάτα πιάζ µε µυρωδικά, Αρακάς µε κολοκυθάκια λεµονάτα.

Η τριλογία του κεφτέ
Ο Γιώργος Δηµητρακόπουλος µας δίνει τρεις πεντανόστιµες συνταγές για αφράτους, µυρωδάτους κεφτέδες που δεν τηγανίζονται, αλλά ψήνονται στον φούρνο και γεµίζουν σάντουιτς, βουτάνε σε ντοµατένια σάλτσα, κάνουν παρέα σε τυριά που λιώνουν.

Πάσχα γάλακτος
Η άνοιξη είναι η εποχή που λατρεύει τη γαλατόπιτα, µε το πλούσιο, φρέσκο γάλα της. Οι παραδόσεις πολλές, οι συνταγές αµέτρητες, από τη Θεσσαλία µέχρι την Πελοπόννησο και η Ντίνα Νικολάου µάς ετοιµάζει εκείνες που αγαπά.
Μπακλαβο-γαλατόπιτα της Ντίνας, Γαλατόπιτα από την Κρήτη µε σπιτικό φύλλο, Γαλατόπιτα από τη Θεσσαλία, Πελοποννησιακή γαλατόπιτα χωρίς φύλλο, Γαλατόπιτα µε σοκολατένια ζύµη.

Λαχταριστές ζύμες
Πηγαίνουµε τα αγαπηµένα µας γλυκά και αλµυρά φουρνίσµατα σε άλλο επίπεδο, δοκιµάζοντας νέες γεύσεις και τεχνικές.
Κέικ πορτοκάλι µε γλάσο Aperol, Αλµυρές µπάρες ενέργειας µε πράσο, τσένταρ & µέλι, Κέικ µε χουρµάδες & αλµυρή σος µελιού, Κούκις µε λευκή σοκολάτα, ταχίνι & πρέτσελ, Ψωµί-µάφιν µε µύρτιλα.

Ακόμα
* Βιβλίο: Ανοίγουμε χειροποίητο φύλλο και ετοιμάζουμε τις πίτες του Κωστή Κωστάκη & απολαμβάνουμε τα μυστικά της κουζίνας του Μονταλμπάνο.
*Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα
*Ανοίγουμε τα κρασιά του πασχαλινού τραπεζιού

Olive, μένουμε σπίτι & μοιραζόμαστε όλοι μαζί το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.