Στο Marie Claire Ιουνίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ: Η υπόσχεση του αιώνιου καλοκαιριού με τα καλύτερα μαγιό και φορέματα για την πόλη και τις διακοπές!

Το Marie Claire Ιουνίου είναι το μοναδικό περιοδικό που θα χρειαστείτε φέτος το καλοκαίρι! Το απόλυτο Vacation Issue υπόσχεται το τέλειο καλοκαίρι με το στιλ των ονείρων μας.

magio01  magio03

Τα μαγιό δεν υπήρξαν ποτέ ομορφότερα απ’ ό,τι φέτος και εμείς μαζέψαμε τα 60 πιο καυτά σχέδια σε μπικίνι και ολόσωμα: οι σέξι «σκαφτές» γραμμές που επιστρέφουν, οι έντονες μονοχρωμίες, τα θηλυκά βολάν και όλα τα φετινά σχέδια για να επιλέξετε εκείνο που σας κολακεύει.

dress01 dress02

Και επειδή αυτό είναι επίσημα το καλοκαίρι των φορεμάτων, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο όμορφα, αέρινα, ρομαντικά αλλά και πρακτικά για την πόλη και τις διακοπές. Υπάρχουν 20 κομμάτια που ανανεώνουν αυτόματα το στυλ σας αυτή τη σεζόν και σας παρουσιάζουμε ποια είναι και πώς θα τα συνδυάσετε.

20-1 20-2

Και πού θα τα φορέσουμε όλα αυτά; Σε γοητευτικούς προορισμούς όπως η μποέμ Ύδρα, η Μύκονος που εξακολουθεί να κρύβει μυστικά και η αισθησιακή Τήνος που δεν είναι αυτό που νομίζετε. Τρεις πένες που απολαμβάνουμε να διαβάζουμε ανέλαβαν να μας ξεναγήσουν εκεί.

20-3 antiliakka

Και βέβαια, μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό αξεσουάρ: τα σωστά αντηλιακά! Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για την αντηλιακή προστασία; Σκεφτείτε ξανά. Κάναμε την έρευνα για σας και εξηγούμε πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα ενώ μοιραζόμαστε και όλα τα τρικ για καλύτερο πρόσωπο και σώμα στην παραλία. Γιατί τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς τις υποσχέσεις του;

Marie Claire αληθινό στιλ, νέο πάθος!

Μην το χάσετε!