Στο Marie Claire Νοεμβρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με το Θέμα

Η χαρά της μόδας επιστρέφει και ξαναγράφει τους κανόνες με τόλμη, χρώματα και ερωτισμό!

Σημασία έχει να ξαναρχίζουμε. Μαζί με κάθε νέα εποχή, να πατάμε restart στις στυλιστικές ανησυχίες και στη φροντίδα της ομορφιάς, να στρεφόμαστε σε ενδιαφέροντες ανθρώπους, για να διαβάσουμε απόψεις και εξομολογήσεις, να στρεφόμαστε στο παρελθόν για έμπνευση και στο μέλλον για ενδυνάμωση.

Στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου, η Σίμπιλ Μπακ, ανατρεπτικό μοντέλο στα 90s, μέλος ροκ συγκροτημάτων στα 00s, μητέρα, πολίτης του κόσμου και δασκάλα της γιόγκα σήμερα, που μιλά για τη σημασία του να είσαι ο εαυτός σου και να βρίσκεις το δικό σου δρόμο στη ζωή.


Όπως κάθε μήνα, στο Marie Claire μιλούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής: Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο Τρίτο Στεφάνι στο θέατρο, ενώ συνεχίζει την ξέφρενα επιτυχημένη τηλεοπτική της πορεία στις Άγριες Μέλισσες.

Τόλμη, χρώμα και ερωτισμός συνθέτουν το προφίλ της μόδας που θέλουμε να φορέσουμε τον πρώτο μήνα του χειμώνα.

Γιατί μπορεί το κρύο να αργήσει λίγο ακόμη, η διάθεση για αλλαγή όμως είναι ήδη εδώ.

Δερμάτινα και γήινα σύνολα, γίνονται η πανοπλία της σύγχρονης γυναίκας.


Τα αξεσουάρ που διαλέγουμε για συμμάχους στο άψογο στυλ, φλερτάρουν με τα έργα τέχνης.

Συνεχίζουμε να ποντάρουμε σε oversized πανωφόρια και πλεκτά.

Ξεκινάμε την περιποίηση της επιδερμίδας έχοντας ενημερωθεί για τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς, ενώ η καθαρή ομορφιά αναδεικνύεται με κορυφαία καλλυντικά και μοντέρνα μαλλιά.

Ο Νοέμβριος είναι μήνας deco fever και στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενείται ένα αφιέρωμα σπίτι με ακαταμάχητες ιδέες διακόσμησης.


Μη χάσετε ούτε αυτόν τον μήνα το μεγάλο γυναικείο περιοδικό!
Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!