Όσοι αγοράσετε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Και αυτή την Κυριακή όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα, αν ψωνίζεις, κερδίζεις!
Αυτή την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή το ΘΕΜΑ σας προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους σας.

Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ( και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super market ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25 €. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στην διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 18 Νοεμβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Τι είναι τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ

3. Το μπεστ σελερ της Ντόρας Γιαννακοπούλου «Η Πρόβα του Νυφικού»
Μια καθηλωτική ιστορία αγάπης και προδοσίας, ένα δράμα γεμάτο πάθη, ένταση και δυνατές συγκινήσεις. Ένα μυθιστόρημα ερωτικό και πολιτικό ταυτόχρονα, κυρίως όμως βαθιά ελληνικό που αγαπήθηκε τόσο ως βιβλίο όσο και στη μεταφορά του στην τηλεόραση και στο θέατρο. Πολύ συχνά η ιστορία γράφεται μέσα από την τέχνη του μυθιστορήματος και το υπέροχο «Η πρόβα του νυφικού» της Ντόρας Γιαννακοπούλου αποτελεί υπόδειγμα αυτής της προσέγγισης στη λογοτεχνία. Εκπληκτικά επιτυχημένο, αγαπήθηκε τόσο ως βιβλίο όσο και στη μεταφορά του στην τηλεόραση και το θέατρο. Χωρίς υπερβολή «Η πρόβα του νυφικού» είναι ένα έργο που μιλά κατευθείαν στην ψυχή των Ελλήνων, καθώς περιγράφει την μοίρα των πρωταγωνιστών με φόντο την Κατοχή. Κεντρική ηρωίδα είναι η Αγγελικούλα, ένα κορίτσι που βρίσκεται στο σημείο μετάβασης από την πατρική στη συζυγική εστία. Κάποιος όμως καταγγέλλει ότι ο μέλλων σύζυγός της την απατά -και εκείνη καταρρέει. Παρόλ’ αυτά, προχωρά, μέσα στην καχυποψία, στην «πρόβα του νυφικού» της. Τα πρόσωπα που την περιτριγυρίζουν εμπλέκονται στη ζωή της Αγγελικής, συγκρούονται βίαια και ενίοτε συνθλίβονται, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα. Οι κοινωνικές νόρμες, «το τι θα πει ο κόσμος» καταπιέζουν τους ήρωες και ο πόλεμος τους σαρώνει. Όχι όμως όσο τα πάθη τους.
Μην χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το σπουδαίο βιβλίο της Ντόρας Γιαννακοπούλου «Η πρόβα του νυφικού»

4. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας
Στο Marie Claire Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ :
Το αγαπημένο περιοδικό των γυναικών γιορτάζει 30 χρόνια στην Ελλάδα και σας χαρίζει ένα πολυτελές ταξίδι για δύο στο Παρίσι μαζί με κομψά δώρα μόδας και ομορφιάς!

Η πόλη φοράει τα καλά της για να γιορτάσει τα γενέθλια του σημαντικότερου γυναικείου περιοδικού στην Ελλάδα. Τον Δεκέμβριο του 1988 η ελληνική έκδοση του σπουδαίου γαλλικού Marie Claire είναι γεγονός και έρχεται να αλλάξει για πάντα τον γυναικείο Τύπο στην χώρα μας, προβάλλοντας ένα νέο ύφος και ήθος θεματολογίας και μόδας. Το Marie Claire θα ξεχωρίσει γρήγορα ως το περιοδικό που προτιμούν οι εργαζόμενες γυναίκες ενώ τα editorial μόδας του έχουν για πρώτη φορά στο επίκεντρο την φυσικότητα, το συναίσθημα και την περιπέτεια.
Τριάντα χρόνια αργότερα το Marie Claire δεν έχει σταματήσει ποτέ να βρίσκεται πραγματικά δίπλα στις γυναίκες και στις εξελίξεις που τις αφορούν, ενώ οι εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστριές του το αγκαλιάζουν πια όχι μόνο από το χαρτί αλλά και καθημερινά από τις ψηφιακές πλατφόρμες του.

Μαζί με όλες τις φίλες του, τις γυναίκες και τα κορίτσια, το περιοδικό γιορτάζει αυτόν τον μήνα με ένα συλλεκτικό τεύχος και με ιστορίες που βάζουν μπροστά το ελληνικό ταλέντο της μόδας και της τέχνης.
Η Αθήνα, ένας από τους πιο hot προορισμούς της Ευρώπης σήμερα, αποτυπώνεται σαν λαμπερή καρτ ποστάλ σε ένα πολυσέλιδο editorial με την ομορφότερη θέα του κόσμου, την Ακρόπολη, από το ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα.

Tα ατελιέ της πόλης αποδεικνύουν ότι αυτό που έγραφε πρόσφατα ο βρετανικός Τύπος ισχύει: η Αθήνα είναι ο νέος προορισμός για να αγοράσεις υψηλή ραπτική.

Ο Δεκέμβριος έρχεται με διάθεση πάρτι και οι editors του MC επέλεξαν τα πιο ποθητά παπούτσια και τσάντες της αγοράς που θα συνοδεύσουν τις πολλά υποσχόμενες ημέρες και μεγάλες νύχτες.

Από αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πιο cool πρωταγωνιστές του χειμώνα, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν αποκλειστικά για το Marie Claire και απάντησαν στις πιο αναπάντεχες ερωτήσεις. Διαβάστε τους και δείτε τους σε μια σειρά από επετειακά βίντεο στο marieclaire.gr.

Όμως το καλύτερο από όλα κρύβεται μέσα σε ένα τυχερό τεύχος αυτής της Κυριακής! Για τα γενέθλιά του, το Marie Claire κάνει δώρο στις αναγνώστριές του το πιο κομψό δώρο: Ένα πολυτελές τριήμερο ταξίδι για δύο στο Παρίσι (δωρεάν αεροπορικά και διαμονή) περιμένει μία τυχερή και την παρέα της στην πόλη του φωτός. Και τι θα μπορούσε να κάνει το ταξίδι ακόμη καλύτερο; Μια designer τσάντα για να κυκλοφορείτε με στιλ στις λεωφόρους της γαλλικής μόδας και μία επίσκεψη για δωρεάν περιποίηση στο πιο διάσημο ινστιτούτο ομορφιάς του Παρισιού και το ομώνυμο σετ καλλυντικών! Αγοράστε το τεύχος αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα, αναζητήστε την ειδική καρτολίνα και και μάθετε εάν είστε εσείς η τυχερή «γυναίκα με πάθος»! Καλή επιτυχία και ραντεβού στο Παρίσι!

Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την μεγάλη παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων «Το έπος της … Μαλάμως» στο Θέατρο Λαμπέτη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή της έκδοση

Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων!
«Το έπος της … Μαλάμως» – Θέατρο Λαμπέτη

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Αυτή την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 19/11 έως την Παρασκευή 23/11, ως εξής:

*Με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και

*Στο τηλεφωνικό κέντρο  της Ticket365, τηλ. 211.1000.365 (09:00-21:00),  με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείου του θεάτρου

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για παραστάσεις έως και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, εκτός της βραδινής Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Το έπος της … Μαλάμως» – Θέατρο Λαμπέτη
Μέσα σ’ ένα πλαίσιο ποικίλων ερωτικών παθών και αντίξοων συνθηκών, η πανέμορφη και ζηλευτή Μαλάμω, πασχίζει να κρατήσει την παρθενία της , ελπίζοντας να την παραδώσει στον έναν που αγάπησε και πάντοτε περιμένει! Μήπως όμως πίσω από τις περιπέτειές της κρύβεται κάποιος συμβολισμός; Μήπως είναι η Ελλάδα… που προσμένει κι αυτή έναν σωτήρα; Σε κάθε περίπτωση, η πολύπαθη Μαλάμω, υπέρλαμπρη μοιράζεται με το κοινό τα όσα συμβαίνουν στη ζωή της, καθώς δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ηρωίδα! Κι εκεί, επάνω στη σκηνή, θα φανεί τελικά αν η παράσταση είναι μια κωμωδία, ένα μιούζικαλ, μια επιθεώρηση, ή ένα δακρυπηγαίο δράμα, γιατί όλα τα είδη συνυπάρχουν αρμονικά και επιχειρούν να εξιστορήσουν γλαφυρά τα δεινά, όχι μόνο μιας – εξ επαρχίας – δεσποινίδος, αλλά και της ίδιας της πατρίδος…

Στο ρόλο της Μαλάμως ο Θανάσης Αλευράς

Παίζουν:
Κώστας Ανταλόπουλος, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Αργύρης Γκαγκάνης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Πάνος Νάτσης, Χάρης Χιώτης, Παντελής Αρουσαλίδης, Νίκος Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Σακκάς.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη, Κυριακή: 20:00
Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 18:00

6. ​To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

 

7. Δύο από τα καλύτερα παιδικά παραμύθια από τη βιβλιοθήκη του ΘΕΜΑτος, για να επιλέξετε όποιο σας αρέσει : «Ροβισών Κρούσος» και «Παραμύθια με Πριγκήπισσες»

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Και αυτή την Κυριακή όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα, αν ψωνίζεις, κερδίζεις! Κάθε Κυριακή το ΘΕΜΑ σας προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους σας.

Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ( και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super market ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€.
Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25 €. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στην διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 18 Νοεμβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Τι είναι τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την μεγάλη παράσατση των Αθηναικών Θεάτρων «Το έπος της … Μαλάμως» στο Θέατρο Λαμπέτη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή της έκδοση

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

5. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.