Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Τα μεγάλα μπεστ – σέλερ του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη
Αυτή την Κυριακή, το συνταρακτικό μυθιστόρημα «Ο Μεγάλος Θανατικός»
Τα βιβλία του Γιάννη Ξανθούλη έρχονται στο Πρώτο ΘΕΜΑ: Αυτή την Κυριακή το υπέροχο μυθιστόρημα «Ο Μεγάλος Θανατικός». Ακολουθούν τα μπεστ-σέλερ «Το ροζ που δεν ξέχασα» και «Το τρένο με τις φράουλες».

Παράξενο, κωμικοτραγικό και μοναδικά πρωτότυπο βιβλίο, ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή του Γιάννη Ξανθούλη. Είναι η ιστορία ενός πληγωμένου ανθρώπου που εκδικείται με μανία την κοινωνία που τον τραυμάτισε -αλλά όπως τη διηγείται ένας συγγραφέας με ισοπεδωτικό χιούμορ. Στον κόσμο που κάθε φορά πλάθει ο Γιάννης Ξανθούλης για να τοποθετήσει τη δράση των μυθιστορημάτων του, τα όρια ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο καταργούνται. Σε αυτό το σουρεαλιστικό μικρο-σύμπαν, ο κεντρικός ήρωας του «Ο Μεγάλος Θανατικός» εκδικείται όσους τον καταδίκασαν σε αναπηρία, το κάνει όμως όπως θέλει ο Ξανθούλης: Με μια σειρά από ξεκαρδιστικά, σουρεαλιστικά επεισόδια. «Όλα αυτά ήταν αφορμή να μισήσω, να εκσφεντονίσω το μυαλό μου πάνω απ’ την τσιμεντένια ηλιθιότητα της Αθήνας» εξομολογείται ο πρωταγωνιστής του βιβλίου. Και τονίζει ότι «κραύγαζα κάτι ανάλογο μ’ εκείνο το στομφώδες ‘ή ταν ή επί τας’, που σαν πιτσιρικάς το βελτίωνα, πάλι για δικούς μου λόγους, ως ‘ή ταν ή τας κεμπάπ’». Ένα πλάσμα μισερό ύστερα από ένα φριχτό ατύχημα, ο βασικός χαρακτήρας του μυθιστορήματος, αντί να γίνει μισητός για τη φονική βιαιότητα και τη μοχθηρία του, κερδίζει τη συμπάθεια του αναγνώστη. Κι αυτό διότι, μεταξύ άλλων, όπως γράφει ο Γιάννης Ξανθούλης βάζοντας τις σκέψεις του στο στόμα του αλλόκοτου ήρωά του «από τότε που σακατεύτηκα στο δυστύχημα, η Εκκλησία πληρώνει και ίσως είμαι ο μόνος Έλλην που πληρώνεται από την Εκκλησία. Εκείνη το λέει ‘αποζημίωση εφ’ όρου ζωής’ υπολογίζοντας, λόγω εγκληματικής μοιρολατρίας, ότι θα τελειώσω σύντομα τις μέρες μου πάνω σ’ ένα αναπηρικό καρότσι. Αλλά γελιέται τραγικά».

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το συνταρακτικό μυθιστόρημα «Ο Μεγάλος Θανατικός» του Γιάννη Ξανθούλη. Τις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν τα μπεστ-σέλερ του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα, «Το ροζ που δεν ξέχασα» και «Το τρένο με τις φράουλες».

3. To Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο γυναικείο περιοδικό μόδας.
Στο Marie Claire Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το Θέμα, 40 σελίδες κολεξιόν με ό,τι είναι στη μόδα τώρα!
Με εξώφυλλο την Ζαν Νταμάς, ένα από τα κορυφαία κορίτσια της Ευρωπαϊκής μόδας σε μια ονειρική φωτογράφηση στο Παρίσι, το Marie Claire Φεβρουαρίου γιορτάζει τον αιώνιο έρωτά μας με τα όμορφα ρούχα.
Η ηθοποιός, μοντέλο, και πετυχημένη επιχειρηματίας της online μπουτίκ Rouje με τα λατρεμένα φορέματα και φούστες που είναι συνεχώς sold out, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του σύγχρονου γαλλικού στιλ της ντυμένη αποκλειστικά με Dior στα πιο ρομαντικά σημεία της πόλης.
Φεβρουάριος σημαίνει άνοιξη προ των πυλών: ακόμη και αν ο καιρός δεν το επιτρέπει, το μυαλό μας είναι ήδη εκεί, στις πρώτες αγορές που θα ανανεώσουν την ντουλάπα μας, στις ημέρες και τις νύχτες που θα δείξουμε λίγο περισσότερη γυμνή σάρκα, και στα κομμάτια που κάνουν κάθε σεζόν να μοιάζει με την πιο υποσχόμενη.
Συγκεντρώσαμε τα trends που ενισχύουν αυτές τις προσδοκίες και μας βγάζουν για τα καλά από τον χειμώνα: πορτοκαλί χρώμα, παστέλ φορέματα, σέξι γραμμές από τα ‘90s είναι μερικά από τα φρέσκα σύνολα που μας εμπνέουν.
Μαζί, το πιο έγκυρο αφιέρωμα για τις τάσεις τις σεζόν: 40 σελίδες κολεξιόν με όλα όσα είναι στη μόδα τώρα, για να γνωρίζετε πρώτες τί θα αγοράσετε, τι θα κρατήσετε και πώς κατακτήσετε το μοντέρνο στιλ της νέας εποχής!
Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσείς!

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «Φεγγίτης» στο Θέατρο Εμπορικόν, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

Προλάβετε τις τελευταίες παραστάσεις του «ΦΕΓΓΙΤΗ». Τελευταία παράσταση την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€). Αυτή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 21/1/2019 έως και την Παρασκευή 25/1/2019, ως εξής:

· με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και

· στο τηλεφωνικό κέντρο  της Ticket365, τηλ. 211.1000.365 (09:00-21:00),  με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείου του θεάτρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως και την Κυριακή 27/1/2019 εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση :
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ (Σαρρή 11, Αθήνα)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΦΕΓΓΙΤΗΣ (Skylight του David Hare)

Μετάφραση : Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Καταλειφός, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μιχάλης Πανάδης

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν το πολυβραβευμένο έργο «Φεγγίτης» (Skylight) του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα, σεναριογράφου και σκηνοθέτη, David Hare, στο θέατρο Εμπορικόν σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και μετάφραση Μιρέλλας Παπαοικονόμου, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Καταλειφό και τη Λουκία Μιχαλοπούλου.
Η Υπόθεση: Ένα χειμωνιάτικο βράδυ στο Λονδίνο, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, Τομ Σάρτζεντ εμφανίζεται απρόσμενα στο διαμέρισμα της Κίρα Χόλις, τρία χρόνια μετά το τέλος της ερωτικής σχέσης τους. Οι δυο τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρά τις διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες τους, την αντίληψή τους για τη ζωή και τα προβλήματα του παρελθόντος, θα επιχειρήσουν να επανεξετάσουν τη σχέση τους – για να διαπιστώσουν, αν η παλιά φλόγα ανάμεσά τους, μπορεί να αναζωπυρωθεί. Θα μπορέσει όμως ο Τομ να αποδεχθεί την «καινούρια» Κίρα και θα ενδώσει τελικά εκείνη σε ένα τρόπο ζωής και σε μια κοσμοθεωρία που μέχρι πρότινος είχε απορρίψει; Ο «Φεγγίτης» διερευνά και διαπραγματεύεται εύστοχα αλλά και με χιούμορ, το κατά πόσο μία σχέση αγάπης θα μπορούσε να υφίσταται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους με διαφορετικές κοινωνικές και πολιτικές κοσμοθεωρίες και συμπεριφορές.

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την εξαργύρωση των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 – 21:00 από τη Δευτέρα 21/1/2019 και έως και την Παρασκευή 25/1/2019.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για το έργο «ΦΕΓΓΙΤΗΣ» στο Θέατρο Εμπορικόν, για όλες τις παραστάσεις έως και την Κυριακή 27/1/2019 εκτός των βραδινών Σαββάτου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

5. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media. Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.
2. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «Φεγγίτης» στο Θέατρο Εμπορικόν, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

Προλάβετε τις τελευταίες παραστάσεις του «ΦΕΓΓΙΤΗ».
Τελευταία παράσταση την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019. Και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)
Αυτή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 21/1/2019 έως και την Παρασκευή 25/1/2019, ως εξής:

· με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και

· στο τηλεφωνικό κέντρο  της Ticket365, τηλ. 211.1000.365 (09:00-21:00),  με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείου του θεάτρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως και την Κυριακή 27/1/2019 εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση :
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ (Σαρρή 11, Αθήνα)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΦΕΓΓΙΤΗΣ (Skylight του David Hare)

Μετάφραση : Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Καταλειφός, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μιχάλης Πανάδης

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν το πολυβραβευμένο έργο «Φεγγίτης» (Skylight) του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα, σεναριογράφου και σκηνοθέτη, David Hare, στο θέατρο Εμπορικόν σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και μετάφραση Μιρέλλας Παπαοικονόμου, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Καταλειφό και τη Λουκία Μιχαλοπούλου.
Η Υπόθεση: Ένα χειμωνιάτικο βράδυ στο Λονδίνο, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, Τομ Σάρτζεντ εμφανίζεται απρόσμενα στο διαμέρισμα της Κίρα Χόλις, τρία χρόνια μετά το τέλος της ερωτικής σχέσης τους. Οι δυο τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρά τις διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες τους, την αντίληψή τους για τη ζωή και τα προβλήματα του παρελθόντος, θα επιχειρήσουν να επανεξετάσουν τη σχέση τους – για να διαπιστώσουν, αν η παλιά φλόγα ανάμεσά τους, μπορεί να αναζωπυρωθεί. Θα μπορέσει όμως ο Τομ να αποδεχθεί την «καινούρια» Κίρα και θα ενδώσει τελικά εκείνη σε ένα τρόπο ζωής και σε μια κοσμοθεωρία που μέχρι πρότινος είχε απορρίψει; Ο «Φεγγίτης» διερευνά και διαπραγματεύεται εύστοχα αλλά και με χιούμορ, το κατά πόσο μία σχέση αγάπης θα μπορούσε να υφίσταται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους με διαφορετικές κοινωνικές και πολιτικές κοσμοθεωρίες και συμπεριφορές.

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την εξαργύρωση των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 – 21:00 από τη Δευτέρα 21/1/2019 και έως και την Παρασκευή 25/1/2019.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για το έργο «ΦΕΓΓΙΤΗΣ» στο Θέατρο Εμπορικόν, για όλες τις παραστάσεις έως και την Κυριακή 27/1/2019 εκτός των βραδινών Σαββάτου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media. Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.