Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Μία δωροεπιταγή 10 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ.
Διπλάσια εορταστική προσφορά από τα σούπερ μάρκετ του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ και το Πρώτο ΘΕΜΑ!
Στα 10 ευρώ ανεβαίνει το εκπτωτικό κουπόνι με το Πρώτο ΘΕΜΑ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου, ειδικά για τα ψώνια των εορτών. Πάντα δίπλα στην ελληνική οικογένεια και στο πνεύμα των ημερών, το Πρώτο ΘΕΜΑ σε αποκλειστική συνεργασία με τα 760 σούπερ-μάρκετ του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ διπλασιάζει την αξία της δωροεπιταγής. Αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου το ΘΕΜΑ σάς προσφέρει κουπόνι 10€ για έκπτωση σε αγορές από 45 ευρώ και άνω που θα κάνετε στα καταστήματα του ΕΛΟΜΑΣ σε όλη την Ελλάδα.

Είναι καθιερωμένο ότι στις γιορτές οι ανάγκες αλλά και η διάθεσή όλων για ψώνια αυξάνεται, γι’ αυτό και το Πρώτο ΘΕΜΑ συντονίζεται με ένα έξτρα… ενισχυμένο εκπτωτικό κουπόνι. Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας (και στις δύο εκδόσεις των 4,25 και 2 ευρώ). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το κουπόνι, να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ όπου θα κάνετε τα ψώνια σας. Και, όταν φτάσετε στα ταμείο, θα δώσετε τη δωροεπιταγή και ο συνολικός λογαριασμός θα μειωθεί αμέσως κατά 10 ευρώ.

Για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2 ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των σούπερ μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 10 ευρώ. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 45€. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στη διάρκεια μιας εβδομάδας. Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου. Με 760 καταστήματα σε όλη την χώρα, ο ελληνικός όμιλος ΕΛΟΜΑΣ εγγυάται ότι θα βρείτε εύκολα το πιο βολικό για εσάς σούπερ μάρκετ ώστε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή. Μη χάσετε το Πρώτο ΘΕΜΑ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου με την ειδική εορταστική προσφορά, τη δωροεπιταγή των 10 ευρώ.

3. Τo συλλεκτικό ημερολόγιο του Αρκά για το 2019.
Το γέλιο είναι εξασφαλισμένο για κάθε ημέρα της νέας χρονιάς. Το ημερολόγιο του Αρκά για το 2019 είναι πιο αστείο και πιο καυστικό από ποτέ. Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες, σε μεγάλη φόρμα, παρελαύνουν σε 200 σπαρταριστά σκίτσα! Πιστός στο ετήσιο ραντεβού με τους θαυμαστές του αστείρευτου χιούμορ του, ο Αρκάς παρουσιάζει το καθιερωμένο ημερολόγιο για την καινούργια χρονιά. Σε αποκλειστική συνεργασία με το Πρώτο ΘΕΜΑ ο κορυφαίος Έλληνας δημιουργός κόμικ υποδέχεται το 2019 με ένα πολυτελές, σκληρόδετο ημερολόγιο, το οποίο λειτουργεί σαν ένα κανονικό άλμπουμ -και μάλιστα «best of»: Το Σπουργίτι, ο Προφήτης, ο Καρχαρίας, το ζευγάρι των αιωνόβιων, και ο πιο βαριεστημένος σκύλος του κόσμου από τους Συνομηλίκους, μαζί με ένα πλήθος αγαπημένων ηρώων από το πάνθεον του Αρκά χαρίζουν απλόχερα το γέλιο, κυριολεκτικά σε κάθε σελίδα του Ημερολογίου 2019. Η σάτιρα του μεγάλου κομίστα επιφυλλάσσει… θερμή υποδοχή στο νέο έτος, ως εκλογική χρονιά. Και -κουίζ: ποιος είναι σύμφωνα με τον Αρκά ο μήνας των εκλογών; Θα το μάθετε ξεφυλλίζοντας το μοναδικό και ανεπανάληπτο, συλλεκτικό Ημερολόγιο του Αρκά για το 2019.

4. To γιορτινό τεύχος του Olive
Το Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ υποδέχεται το 2019 με τα πιο λαχταριστά μενού για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και όλες τις γιορτινές μέρες! Μαζί, εκλεκτές συνταγές για λαχταριστά γλυκά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις & ένα μικρό αφιέρωμα με δώρα για foodies!

Διαβάστε στο Olive Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :
* Μπούτι με τραγανή πέτσα στον φούρνο, πανσέτα ρολό, πρασοσέλινο αυγολέμονο, με κάστανα και μανιτάρια, καρέ με συνοδευτικά από τον γνωστό σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου.
* Η Ντίνα Νικολάου υπογράφει τις συνταγές για τα πιο νόστιμα που θα σερβίρετε την Παραμονή!
* Το πιο οικογενειακό γεύμα της χρονιάς απαιτεί γεύσεις οικείες, χορταστικές και νόστιμες. Μαγειρεύει η Εύα Μονοχάρη, aka Funky Cook.
* Γλυκά αφηγήματα σε λευκό φόντο!
* Τα κλασικά γλυκά που αγαπάμε να τρώμε αυτές τις ημέρες, φτιαγμένα με ανανεωτική διάθεση!

Ακόμη:
Γνωστοί σεφ μας δίνουν όλα τα μυστικά τους για τέλειο αποτέλεσμα:
Η γαλοπούλα
Το καρέ μοσχαριού
Η τερίνα παντζαριού

Αφιέρωμα
· Δώρα και επιλογές για foodies.
· Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της συμπρωτεύουσας.

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «Η ΚΟΥΖΙΝΑ» στο θέατρο Αποθήκη.
Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «H KOYZINA» στο Θέατρο Αποθήκη. Αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 24/12 έως και την Παρασκευή 28/12, ως εξής:
* με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και
* στο τηλεφωνικό κέντρο  της Ticket365, τηλ. 211.1000.365 (09:00-21:00),  με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείου του θεάτρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις από την Παρασκευή 28/12/2018 έως και την Κυριακή 6/1/2019 εκτός των βραδινών Σαββάτου 29/12/2018 και 5/1/2019 και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Η ΚΟΥΖΙΝΑ» του Arnold Wesker – Θέατρο Αποθήκη
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» είναι ένα έργο άγρια ωμό, που διαθέτει αρκετές δόσεις χιούμορ και καταπιάνεται με θέματα που είναι πιο επίκαιρα από ποτέ όπως, η εκμετάλλευση στον εργασιακό χώρο, η καταπίεση, ο κοινωνικός ρατσισμός, οι μετανάστες αλλά και η αγάπη και τα όνειρα που τείνουν να εκλείψουν απ’ τη ζωή μας. Η δράση πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσα στην κουζίνα ενός εστιατορίου που λειτουργεί παραβολικά και δεν είναι τίποτα άλλο από μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Καυγάδες, αγωνία, άγχος, κούραση, νεύρα, όνειρα, κρυφές επιθυμίες και ένας έρωτας που προσπαθεί να ανθίσει μέσα στην ένταση της δουλειάς που έχει μια Κουζίνα.

«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» τελικά, μιλά για όσους προσπαθούν να τα καταφέρουν. Στη ζωή, στη δουλειά, στην αγάπη. Δηλαδή για όλους μας.
«Δουλεύουμε όλη μέρα και δεν μας φτάνουν για να ζήσουμε.
Δουλεύουμε όλη μας τη ζωή εδώ μέσα.
Μια μέρα εσύ θα φύγεις. Κι εγώ θα φύγω.
Η κουζίνα όμως θα είναι πάντα εδώ»
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» έχει ανέβει σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Συντελεστές:
Μετάφραση-Προσαρμογή-Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης
Παίζουν: Μαρία Αθητάκη, Μοσχούλα Ατσιδαύτη, Παναγιώτης Γαβρέλας, Κωνσταντίνος Γιουρνάς Απόστολος Καμιτσάκης, Φίλιους-Μιχαήλ Κανάκης, Χρήστος Καρνάκης, Τάσος Κορκός, Γρηγορία Μεθενίτη, Μάριος Ράμμος, Σταύρος Τσουμάνης
Κοστούμια : Λάζαρος Τζοβάρας
Σκηνικό-Φωτισμοί: Γιώργος Νανούρης
Ρυθμοί, Κινησιολογία και Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης και Θίασος
Φωτογραφίες παράστασης : Νίκος Πανταζάρας
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα
Διάρκεια : 95΄χωρίς διάλειμα

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη : 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00
Κυριακή : 20:00

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την εξαργύρωση των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 – 21:00 από τη Δευτέρα 24/12/2018 και έως και την Παρασκευή 28/12/2018.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για την παράσταση «H KOYZINA» στο Θέατρο Αποθήκη, για όλες τις παραστάσεις από την Παρασκευή 28/12/2018 έως και την Κυριακή 6/1/2019 εκτός των βραδινών Σαββάτου 29/12/2018 και 5/1/2019 και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

6. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
και με την έκδοση των 2,00€
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media. To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media. Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.
7. Μία δωροεπιταγή 10 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ.
Διπλάσια εορταστική προσφορά από τα σούπερ μάρκετ του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ και το Πρώτο ΘΕΜΑ!
Στα 10 ευρώ ανεβαίνει το εκπτωτικό κουπόνι με το Πρώτο ΘΕΜΑ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου, ειδικά για τα ψώνια των εορτών. Πάντα δίπλα στην ελληνική οικογένεια και στο πνεύμα των ημερών, το Πρώτο ΘΕΜΑ σε αποκλειστική συνεργασία με τα 760 σούπερ-μάρκετ του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ διπλασιάζει την αξία της δωροεπιταγής. Αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου το ΘΕΜΑ σάς προσφέρει κουπόνι 10€ για έκπτωση σε αγορές από 45 ευρώ και άνω που θα κάνετε στα καταστήματα του ΕΛΟΜΑΣ σε όλη την Ελλάδα. Είναι καθιερωμένο ότι στις γιορτές οι ανάγκες αλλά και η διάθεσή όλων για ψώνια αυξάνεται, γι’ αυτό και το Πρώτο ΘΕΜΑ συντονίζεται με ένα έξτρα… ενισχυμένο εκπτωτικό κουπόνι. Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας (και στις δύο εκδόσεις των 4,25 και 2 ευρώ). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το κουπόνι, να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ όπου θα κάνετε τα ψώνια σας. Και, όταν φτάσετε στα ταμείο, θα δώσετε τη δωροεπιταγή και ο συνολικός λογαριασμός θα μειωθεί αμέσως κατά 10 ευρώ.

Για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2 ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των σούπερ μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 10 ευρώ. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 45€. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στη διάρκεια μιας εβδομάδας. Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.

Με 760 καταστήματα σε όλη την χώρα, ο ελληνικός όμιλος ΕΛΟΜΑΣ εγγυάται ότι θα βρείτε εύκολα το πιο βολικό για εσάς σούπερ μάρκετ ώστε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή. Μη χάσετε το Πρώτο ΘΕΜΑ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου με την ειδική εορταστική προσφορά, τη δωροεπιταγή των 10 ευρώ.

2. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «Η ΚΟΥΖΙΝΑ» στο θέατρο Αποθήκη.
Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μεγάλη παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων «H KOYZINA» στο Θέατρο Αποθήκη
Αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 24/12 έως και την Παρασκευή 28/12, ως εξής:
* με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και
* στο τηλεφωνικό κέντρο  της Ticket365, τηλ. 211.1000.365 (09:00-21:00),  με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείου του θεάτρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις από την Παρασκευή 28/12/2018 έως και την Κυριακή 6/1/2019 εκτός των βραδινών Σαββάτου 29/12/2018 και 5/1/2019 και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Η ΚΟΥΖΙΝΑ» του Arnold Wesker – Θέατρο Αποθήκη
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» είναι ένα έργο άγρια ωμό, που διαθέτει αρκετές δόσεις χιούμορ και καταπιάνεται με θέματα που είναι πιο επίκαιρα από ποτέ όπως, η εκμετάλλευση στον εργασιακό χώρο, η καταπίεση, ο κοινωνικός ρατσισμός, οι μετανάστες αλλά και η αγάπη και τα όνειρα που τείνουν να εκλείψουν απ’ τη ζωή μας. Η δράση πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσα στην κουζίνα ενός εστιατορίου που λειτουργεί παραβολικά και δεν είναι τίποτα άλλο από μια μικρογραφία της κοινωνίας μας.
Καυγάδες, αγωνία, άγχος, κούραση, νεύρα, όνειρα, κρυφές επιθυμίες και ένας έρωτας που προσπαθεί να ανθίσει μέσα στην ένταση της δουλειάς που έχει μια Κουζίνα.
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» τελικά, μιλά για όσους προσπαθούν να τα καταφέρουν. Στη ζωή, στη δουλειά, στην αγάπη. Δηλαδή για όλους μας.
«Δουλεύουμε όλη μέρα και δεν μας φτάνουν για να ζήσουμε.
Δουλεύουμε όλη μας τη ζωή εδώ μέσα.
Μια μέρα εσύ θα φύγεις. Κι εγώ θα φύγω.
Η κουζίνα όμως θα είναι πάντα εδώ»
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» έχει ανέβει σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Συντελεστές:
Μετάφραση-Προσαρμογή-Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης
Παίζουν: Μαρία Αθητάκη, Μοσχούλα Ατσιδαύτη, Παναγιώτης Γαβρέλας, Κωνσταντίνος Γιουρνάς Απόστολος Καμιτσάκης, Φίλιους-Μιχαήλ Κανάκης, Χρήστος Καρνάκης, Τάσος Κορκός, Γρηγορία Μεθενίτη, Μάριος Ράμμος, Σταύρος Τσουμάνης
Κοστούμια : Λάζαρος Τζοβάρας
Σκηνικό-Φωτισμοί: Γιώργος Νανούρης
Ρυθμοί, Κινησιολογία και Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης και Θίασος
Φωτογραφίες παράστασης : Νίκος Πανταζάρας
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα
Διάρκεια : 95΄χωρίς διάλειμα

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη : 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00
Κυριακή : 20:00

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την εξαργύρωση των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 – 21:00 από τη Δευτέρα 24/12/2018 και έως και την Παρασκευή 28/12/2018.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για την παράσταση «H KOYZINA» στο Θέατρο Αποθήκη, για όλες τις παραστάσεις από την Παρασκευή 28/12/2018 έως και την Κυριακή 6/1/2019 εκτός των βραδινών Σαββάτου 29/12/2018 και 5/1/2019 και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media. To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media. Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.