Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα

2. To συγκλονιστικό θρίλερ «Ρούστερ Μπαρ» του κορυφαίου στο είδος Τζον Γκρίσαμ
Ο Αμερικανός μετρ των νομικών-εγκληματικών θρίλερ σε ένα μπεστ-σέλερ εξαιρετικά επίκαιρο: Τρεις νεαροί ψευτο-δικηγόροι παίζουν παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού, ωθούμενοι από την απληστία και την άγνοια κινδύνου. Και την αλαζονική σιγουριά ότι δεν θα τους πιάσουν ποτέ.
Ο John Grisham ανήκει στην ελίτ των σύγχρονων συγγραφέων που σχεδόν κάθε τους βιβλίο ανεβαίνει αμέσως στην κορυφή των παγκόσμιων μπεστ-σέλερ. Στο «Ρούστερ Μπαρ» εμπνέεται από μια πραγματική -όσο και απίστευτη ιστορία. Μια παρέα φοιτητών σε μια ιδιωτική νομική σχολή του αισχίστου είδους, συνειδητοποιεί ότι έχει πέσει θύμα απάτης. Και περνά στην αντεπίθεση, απ’ όπου και αρχίζει η μεγάλη και συναρπαστική περιπέτεια. Ο Μαρκ, ο Τοντ και η Ζόλα, τα τρία παιδιά που είχαν επιλέξει τη νομική για να αλλάξουν τον κόσμο, να τον κάνουν καλύτερο, τώρα κάνουν μακροβούτι στην παρανομία. Εγκαταλείπουν τη σχολή λίγο πριν από την αποφοίτηση και αρχίζουν να παριστάνουν τους δικηγόρους, ιδρύουν τη δική τους εταιρεία και ψάχνουν για υποθέσεις που θα μπορούσαν να τους αποφέρουν γρήγορο και υψηλό κέρδος. Είτε από αφέλεια είτε από μεγαλομανία και έπαρση, η τριάδα μπλέκεται όλο και πιο βαθιά στον υπόκοσμο των δήθεν ευυπόληπτων ανθρώπων, εκεί όπου οι εγκληματίες φορούν ακριβά κοστούμια και χειρίζονται άψογα τη νομική ορολογία. Ο John Grisham, με μεγάλη συγγραφική μαστοριά χτίζει μια μεγαλοφυή πλοκή, παρασύροντας τον αναγνώστη με την καταιγιστική δράση η οποία μεταμορφώνει τον Μαρκ, τον Τοντ και τη Ζόλα από επίδοξους εκδικητές εκείνων που εξαπάτησαν τους ίδιους, σε επίδοξους μεγαλο-απατεώνες. Το «Ρούστερ Μπαρ», μια παμπ με σήμα τον κόκορα, γίνεται χώρος εξομολόγησης αλλά και διαφυγής για το τρίο των πρωταγωνιστών. Εξάλλου, στο καθαρτήριο του «Ρούστερ Μπαρ» δεν υπάρχουν μυστικά.
Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το καταπληκτικό θρίλερ «Ρούστερ Μπαρ» του John Grisham.

3. Το Olive Ιουλίου, με 80 απολαυστικές συνταγές για «Καλοκαιρινούς Μεζέδες»

Στο OLIVE που κυκλοφορεί στις 28 Ιουνίου με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, απολαύστε ένα τεύχος αφιερωμένο στο απόλυτο καλοκαιρινό ελληνικό φαγητό: τους μεζέδες!
Μαγειρεύουμε συνταγές που μοιράζονται, που μπαίνουν στη μέση του τραπεζιού ή γίνονται κύριο πιάτο και κάνουν την καλύτερη παρέα με τα θερινά, παγωμένα ποτά!

Μη χάσετε 80 σούπερ συνταγές σε ένα πεντανόστιμο τεύχος αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα πιάτα του καλοκαιριού! Τα υλικά, η προετοιμασία και η εκτέλεση κάθε συνταγής, εύκολα και απλά, για να γίνει η μαγειρική παιχνίδι! Δεν θέλουν κόπο, μόνο καλή διάθεση και τη σωστή παρέα…

Στις νόστιμες σελίδες του τεύχους μας θα βρείτε:

Βάλε το τηγάνι στη φωτιά!
Τα ηλιόλουστα µεσηµέρια µετά τη θάλασσα νοστιµίζουν µε ό,τι καλό βγαίνει καυτό και τραγανό από το τηγάνι του Σωτήρη Ευαγγέλου, από καλαµαράκια και αχνιστές σαρδέλες µέχρι γεµιστούς κολοκυθανθούς και αφράτη «φoυρτάλια» µε λουκάνικο.

Τραγανές µπρουσκέτες µε απάκι, τσαλαφούτι & ντοµατίνια, Τηγανητά καλαµαράκια & ταραµάς µε το µελάνι τους, Κολοκυθανθοί γεµιστοί µε 4 τυριά, Αχνιστές σαρδέλες, «Φουρτάλια» µε λουκάνικα Τζουµαγιάς, πατάτες & κολοκυθάκια

Τα πιάτα της μοιρασιάς
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μας έχει µερίδες µικρές, που χωρούν σε πιατάκια για τη µέση, πιάνονται µε τα δάχτυλα ή µε πιρουνάκι και κάνουν την καλύτερη παρέα µε τα θερινά, παγωµένα ποτά µας.

Ζεστή µελιτζανοσαλάτα µε κοτοµπουκιές, Μοσχαρίσια εσκαλόπ σε φύλλο κανταΐφι, γεµιστά µε τυροκαυτερή, Χοιρινή τηγανιά µε µαύρη µπίρα, µανιτάρια & κεφαλογραβιέρα, Λαχανικά στη λαδόκολλα µε λουκάνικο, παστό χοιρινό & σουτζούκι πολίτικο, Ρολάκια µελιτζάνας γεµιστά µε σουτζουκάκια, Αλµυρές τηγανίτες µε µαστέλο Χίου & πανσετάκια καραµελωµένα σε βαλσάµικο

Και οι επτά ήταν υπέροχοι!
Με κιµά από λουκάνικο, µε κοτόπουλο, µε µελιτζάνα ή κολοκύθι, µε ρεβίθια, µε τυρί και ντοµάτα, οι κεφτέδες αγαπούν το τηγάνι µε καλό ελαιόλαδο και γίνονται το comfort food της καρδιάς µας κάθε καλοκαίρι. Η Ντίνα Νικολάου μοιράζεται μαζί μας τις συνταγές της επιτυχίας…

Κεφτεδάκια κοτόπουλου µε λιαστή ντοµάτα, Μελιτζανοκεφτέδες µε κασέρι & πετιµεζάτη τυροκαυτερή, Λουκανικοκεφτέδες µε πλιγούρι, Κολοκυθοκεφτεδάκια µε βρόµη, γραβιέρα, Βλιτοκεφτέδες µε ντοµάτα, µανούρι & σάλτσα φέτας, Ρεβιθοκεφτέδες µε ελιές Καλαµών, σταφίδες & βλίτα ξιδάτα

Τα κλασικά
Μπαίνουµε στην κουζίνα και ετοιµάζουµε καλοκαιρινούς µεζέδες, όπως θα τους βρίσκαµε στο µενού µιας γνήσιας ταβέρνας. Το τραπέζι στήνεται σε δροσερές βεράντες µε φίλους και διάθεση για µοίρασµα.
Τηγανητά κολοκύθια & µελιτζάνες, Μύδια αχνιστά µε λεµόνι & µουστάρδα, Χταπόδι στιφάδο
Γαύρος µαρινάτος, Ντολµαδάκια µε αµπελόφυλλο, Γαρίδες σαγανάκι

Της θάλασσας
Eτοιµάστε παγάκια για ούζο και τσίπουρο, παγώστε µπίρες, κόψτε καµιά ντοµάτα γαρίφαλο και κάντε χώρο στο τραπέζι για αλλιώτικα µεζεδάκια µε µπακαλιάρο, µπλε καβούρι, τόνο και ρέγγα, από τον Γρηγόρη Χέλμη.

Κεφτεδάκια µπακαλιάρου µπουρδέτο, Καβούρι γιουβέτσι, Ντοµατοκεφτέδες µε ρέγγα, Τηγανιά τόνου µε ελιές

Τα σαγανάκια της παρέας
Τυριά ελληνικά και λατρεµένα, όπως η φέτα, η φορµαέλα και το ταλαγάνι, το κεφαλοτύρι, η γραβιέρα και το κασέρι γίνονται ο απόλυτος µεζές για το κρασί µας ή µια παγωµένη µπίρα. Πλάι τους, ταιριαστά ντιπ και σάλτσες ισορροπούν τις γεύσεις.

Κεφαλοτύρι µε σουσάµι & σάλτσα µελιού, Φορµαέλα µε σάλτσα κρεµµυδιών, Κασέρι σιµιγδαλάτο µε σάλτσα κρασιού, Ταλαγάνι µε πιπεριά, µουστάρδα & πορτοκάλι, Φέτα µε σάλτσα πιπεριάς, Γραβιέρα σε κρούστα ξηρών καρπών µε γλυκόξινα βερίκοκα

Κάθε μέρα… με αυγά
Μεζές βασιλικός για ούζο, τσίπουρο ή µπίρα, τα αυγά είναι ευέλικτα και συνδυάζονται πανεύκολα. Η Funky Cook, κατά κόσµον Εύα Μονοχάρη, µας δίνει ιδέες για συναντήσεις φιλικές ή οικογενειακές!

Τσακλατιστά αυγά µε ελιές & ντοµατίνια, Σάντουιτς µε αυγοφέτες, Μπουλέρι, αυγά µε πατάτες γιαχνί, Τσιγαριαστά χόρτα µε αυγά Κοσκοσέλα, Μακαρονόπιτα στο τηγάνι µε φέτα, Χωριάτικες πατάτες φούρνου µε αυγά

Ζουμερές μπουκιές
Συνώνυµο του καλοκαιριού και της καλής παρέας, οι µεζέδες αυτοί διατηρούν το ρετρό άρωµά τους, αλλά σερβίρονται σε µοντέρνες εκδοχές, ιδιαίτερα νόστιµες και µυρωδάτες. Παλιοί και νέοι συνεργάτες του Olive στήνουν το πιο νόστιµο τραπέζι.

Μπρουσκέτες µε γαύρο µαρινάτο, Μαυροµάτικα στο τηγάνι µε πιπεριά Φλωρίνης, Τουρσί λαχανικών, Ντοματόπιτα, Πιπερονάτα µε κουκουνάρι, Σαλάτα µιρµιζέλι Καλύµνου, Πατατοσαλάτα µε ρόκα & ντιπ γιαουρτιού

Αλοιφές
Ετοιµάζουµε τρεις αγαπηµένες σαλάτες που απλώνονται σε ψωµί, πάνω σε µια ζεστή πίτα ή γαρνίρουν ψητά µανιτάρια, και τρώγονται µετά µανίας.

Συριανή µαϊντανοσαλάτα, Μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι, Ανθότυρο µε πέστο πάνω σε ψητά µανιτάρια

Με έθνικ ένδυμα
Οι φρέσκιες γαρίδες αρωµατίζονται µε µπαχαρικά, ενίοτε καυτερά, τηγανίζονται ή σιγοµαγειρεύονται στην κατσαρόλα µε υλικά από ξένες κουζίνες και γίνονται µεζεδάκια για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, σε συνταγές της Sarah Cook.

Γαρίδες κοκτέιλ, Γαρίδες τσίλι µε ινδικό ρύζι & φακές, Γαρίδες µε πιπεριές σε γάλα καρύδας, Πικάντικες τηγανητές γαρίδες, Γαρίδες σε κουρκούτι µπίρας, µε σος ταρτάρ

Στον πάγο
Παγωτά, σεµιφρέντο, σορµπέ και γρανίτες, ό,τι πρέπει µετά τους µεζέδες, µάς δροσίζουν και τα απογεύµατα µετά την παραλία ή τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

Τούρτα παγωτό µε φράουλες & καρύδα, Σορµπέ ανανά µε βασιλικό, Παγωτό γιαούρτι µε παστέλι σουσαµιού, Σεµιφρέντο σοκολάτας µε σύκα & φουντούκια, Γρανίτα κόκκινου κρασιού µε µπαχαρικά

Ακόμα μη χάσετε…

– Οι σαλάτες που γίνονται αλοιφή, από τη Μελίσσα Στοΐλη
-Συνέντευξη με τον σεφ Γρηγόρη Χέλμη
-Βίος υπαίθριος, από τον Κοσμά Βίδο
– Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίζουν
– Η ελληνική γεύση στον καιρό των γαστρομεζέδων, από τη Θάλεια Τσιχλάκη
-Τα κρασιά του μήνα από τον Ανδρέα Ανδρουλιδάκη

Olive! Μοιραζόμαστε όλοι μαζί το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Όλγα Κεφαλογιάννη
«Γύρισα σελίδα στη ζωή μου».
Η λαοφιλής βουλευτής μιλάει για τον τουρισμό στις μέρες του COVID-19, τον χωρισμό της και το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Αποκλειστικό
Γιάννης Παπαμιχαήλ
«Έχω ζήσει για δέκα ζωές».
Μετά από 12 χρόνια σιωπής ο γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη κάνει αυτοκριτική, θυμάται στιγμές με τη μητέρα του και απευθύνει μια δημόσια συγνώμη.

Πιέρ Κασιράγκι
Ο Ρομπέν των ωκεανών.
Πατέρας και σύζυγος, ακτιβιστής και δεινός ιστιοπλόος, ο 32χρονος Μονεγάσκος αφήνει το παλάτι του Μονακό και βάζει πλώρη για τον διάπλου της Γης.

Σταύρος Βαρθαλίτης
Ο master chef της διπλανής πόρτας.
Ο νικητής του γαστρονομικού διαγωνισμού βάζει στόχο να δημιουργήσει ένα fine dining εστιατόριο ελληνικής κουζίνας χωρίς να ξεχνά την πρώτη γεύση που έμαθε απ’ τη γιαγιά του.

Διαβάστε ακόμα:

Μάκης Τσέλιος – Ελισάβετ Μουτάφη
Ιστορίες μόδας.

Σωτήρης Χατζάκης
«Το θέατρο πρέπει να εφημερεύει».

Μόδα & Ομορφιά
Το νέο mix & match και μυστικά για βελούδινα πόδια.

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

5. Ένα αποσμητικό DOVE unisex Invisible DRY, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο ekiosky’s.gr
και με την έκδοση των 2,00€

Αυτή την Κυριακή, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekioskys.gr σας κάνουν ΔΩΡΟ 1 αποσμητικό DOVE unisex Invisible DRY 50ml, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKiosky’s.gr.
Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.
Αναλυτικά, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή –τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€- θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός.
Εσείς πολύ απλά μπείτε στο www.ekioskys.gr, κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, ελάχιστης αξίας 3€ και στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekioskys.gr εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ». Πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και δείτε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί το αποσμητικό DOVE, με μηδενική χρέωση.
Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekioskys.gr εντελώς δωρεάν ένα αποσμητικό DOVE unisex invisible dry 50ml.

Το αποσμητικό DOVE unisex invisible dry παρέχει αντιιδρωτική δράση και αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα.

Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την Κυριακή 28/6 μέχρι και την Παρασκευή 3/7/2020.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :
Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekioskys.gr.
Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί την Κυριακή 28/6 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening. Εναλλακτικά, μπείτε στο ekioskys.gr πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας για να ενημερωθείτε αν εξυπηρετείστε.
Το αποσμητικό DOVE unisex invisible dry παρέχει αντιιδρωτική δράση και αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα.
Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 28/6 έως τις 3/7/2020, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).
Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Όλγα Κεφαλογιάννη
«Γύρισα σελίδα στη ζωή μου».
Η λαοφιλής βουλευτής μιλάει για τον τουρισμό στις μέρες του COVID-19, τον χωρισμό της και το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Αποκλειστικό
Γιάννης Παπαμιχαήλ
«Έχω ζήσει για δέκα ζωές».
Μετά από 12 χρόνια σιωπής ο γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη κάνει αυτοκριτική, θυμάται στιγμές με τη μητέρα του και απευθύνει μια δημόσια συγνώμη.

Πιέρ Κασιράγκι
Ο Ρομπέν των ωκεανών.
Πατέρας και σύζυγος, ακτιβιστής και δεινός ιστιοπλόος, ο 32χρονος Μονεγάσκος αφήνει το παλάτι του Μονακό και βάζει πλώρη για τον διάπλου της Γης.

Σταύρος Βαρθαλίτης
Ο master chef της διπλανής πόρτας.
Ο νικητής του γαστρονομικού διαγωνισμού βάζει στόχο να δημιουργήσει ένα fine dining εστιατόριο ελληνικής κουζίνας χωρίς να ξεχνά την πρώτη γεύση που έμαθε απ’ τη γιαγιά του.

Διαβάστε ακόμα:

Μάκης Τσέλιος – Ελισάβετ Μουτάφη
Ιστορίες μόδας.

Σωτήρης Χατζάκης
«Το θέατρο πρέπει να εφημερεύει».

Μόδα & Ομορφιά
Το νέο mix & match και μυστικά για βελούδινα πόδια.

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Ένα αποσμητικό DOVE unisex Invisible DRY, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο ekiosky’s.gr
και με την έκδοση των 2,00€

Αυτή την Κυριακή, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekioskys.gr σας κάνουν ΔΩΡΟ 1 αποσμητικό DOVE unisex Invisible DRY 50ml, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKiosky’s.gr.
Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.
Αναλυτικά, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή –τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€- θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός.
Εσείς πολύ απλά μπείτε στο www.ekioskys.gr, κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, ελάχιστης αξίας 3€ και στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekioskys.gr εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ». Πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και δείτε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί το αποσμητικό DOVE, με μηδενική χρέωση.
Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekioskys.gr εντελώς δωρεάν ένα αποσμητικό DOVE unisex invisible dry 50ml.

Το αποσμητικό DOVE unisex invisible dry παρέχει αντιιδρωτική δράση και αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα.

Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την Κυριακή 28/6 μέχρι και την Παρασκευή 3/7/2020.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :
Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekioskys.gr.
Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί την Κυριακή 28/6 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening. Εναλλακτικά, μπείτε στο ekioskys.gr πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας για να ενημερωθείτε αν εξυπηρετείστε.
Το αποσμητικό DOVE unisex invisible dry παρέχει αντιιδρωτική δράση και αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα.
Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 28/6 έως τις 3/7/2020, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).
Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.