Όσοι αγοράσετε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Και αυτή την Κυριακή όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα, αν ψωνίζεις, κερδίζεις! Κάθε Κυριακή το ΘΕΜΑ σάς προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους.

Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ( και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super market ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25 €. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στην διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Τι είναι τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ

3. Τον πολυτελή τόμο-αφιέρωμα στο υπέροχο Μουσείο Βαν Γκογκ από τη σειρά «Τα Αριστουργήματα της Τέχνης – Μουσεία του Κόσμου
«ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
Μουσείο Βαν Γκογκ – Άμστερνταμ

Η μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά των πολυτελών τόμων με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία με την Corriere dela Serra και έγινε ανάρπαστη, συνεχίζεται στο ΘΕΜΑ.

Η συλλεκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης – Μουσεία του Κόσμου» μετά από τα πρώτα έξι μουσεία (Λούβρο, Βρετανικό Μουσείο, Ουφίτσι, Ερμιτάζ, Μουσεία του Βατικανού και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ με το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ.

Ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ υπήρξε η προσωποποίηση του πάθους και η ζωγραφική του ξεχωρίζει ακριβώς γι’ αυτό: Οι πίνακές του φλέγονται από μια ζωτική δύναμη που καθηλώνει τον θεατή. Στα έργα του αποτυπώνει την ψυχή του και μια ταραχώδη ζωή που τόσο γρήγορα τελείωσε, καθώς ο καλλιτέχνης αυτοκτόνησε μόλις στα 37 του χρόνια. Μολονότι στην εποχή του θεωρούνταν περιθωριακός και ιδιόρρυθμος, μετά από το θάνατό του αναγνωρίστηκε η μοναδική καλλιτεχνική του ιδιοφυία. Επηρέασε όσο σχεδόν κανείς άλλος πριν ή μετά από αυτόν την εξέλιξη της τέχνης και, απολύτως δίκαια, οι κληρονόμοι του φρόντισαν να δημιουργηθεί προς τιμήν του ένα πραγματικά σπουδαίο μουσείο. Όπως διαπιστώνει αμέσως ο αναγνώστης του τόμου για το Μουσείο Βαν Γκογκ από τη σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης – Μουσεία του Κόσμου», η ζωγραφική του τραγικού Βίνσεντ εντυπωσιάζει και συγκινεί. Με την ανάλυση εμβληματικών αριστουργημάτων όπως το «Βάζο με δεκατέσσερα ηλιοτρόπια», η «Αυτοπροσωπογραφία με γκρι τσόχινο καπέλο», «Οι πατατοφάγοι» κ.α. ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ αποκαλύπτεται και με τον δικό του τρόπο δικαιολογεί τη φήμη του ως ενός από τους μεγαλύτερους ζωγράφους όλων των εποχών.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου αναζητήστε το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί μαζί με τον πολυτελή τόμο-αφιέρωμα στο υπέροχο μουσείο Βαν Γκογκ του Άμστερνταμ στην Ολλανδία. Πρόκειται για το έβδομο βιβλίο της εκπληκτικής σειράς «Τα αριστουργήματα της Τέχνης – Μουσεία του Κόσμου».
Μην χάσετε κανένα!

4. Το επετειακό τεύχος του Car, του καλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα και τον κόσμο
1 Χρόνος CAR στην Ελλάδα. Οι πιο γκαζιάρικες 365 ημέρες της Ελλάδας την τελευταία δεκαετία.
Δείτε ξανά τις πιο δυναμικές, παθιάρικες στιγμές που ζήσαμε μαζί με πάθος για το αυτοκίνητο!

Το CAR οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο.
Το CAR διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
Πλέον το CAR βρίσκεται στην κορυφή και της ελληνικής αγοράς.
Το CAR δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Το CAR σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του και τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα.
Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του… Γιατί το CAR μπορεί!

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 4.870 ίπποι στα χέρια σας στο καλύτερο CAR που έχετε διαβάσει!

Δοκιμάζουμε αποκλειστικά:
PORSCHE 911 (992)
Η εντελώς νέα γενιά του αυτοκινητικού μύθου ακόμα πιο βελτιωμένη οδηγικά και με τεράστια τεχνολογική φαρέτρα.

BMW 3 SERIES

Η ολοκαίνουργια Σειρά 3 γίνεται καλύτερη από ποτέ. Ίσως πιο καλή από όσο θα έπρεπε…

ΣΤΟ NÜRBURGRING ΜΕ RENAULT MÉGANE RS
To γαλλικό hot-hatch βρίσκεται στο στοιχείο του, την πιο προκλητική πίστα του κόσμου, το διάσημο ‘Ring.

ΣΤΟ TARGA FLORIO ΜΕ ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO
H Ιταλίδα Θεά μας ταξιδεύει στην θρυλική διαδρομή της Σικελίας.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ NISSAN GT-R
Αλήθεια ποιός χρειάζεται την 911;

Διαβάστε ακόμη:
VOLVO S60
Δοκιμάζουμε στο Λος Αντζελες το νέας γενιάς premium σεντάν, το ολοκαίνουργιο S60.

BMW X5
Η νέα γενιά του SUV αποτελεί κινητό εργαστήριο τεχνολογίας.

AUDI Q3
Διατηρώντας την γνώριμη εταιρική εικόνα, το Q3 προσφέρει πλέον μεγαλύτερους χώρους και πιο «πράσινους» κινητήρες.

LOTUS FAMILY
Η «γραμμή αίματος» των μοντέλων της βρετανικής εταιρείας, από τις προηγούμενες δεκαετίες, μέχρι και σήμερα.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ CAR!
INTERVIEW I
Ο εκ νέου Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula1 μας μιλάει, όχι για την F1, αλλά για την… Μύκονο!

INTERVIEW II
VALTERI BOTTAS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ CAR: «Αν δεν θες να κερδίζεις, γιατί να είσαι στην F1;»
Και άλλα πολλά θέματα στο καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου που έχετε διαβάσει ποτέ!
220 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή την Κυριακή δωρεάν με το ΘΕΜΑ!
Προλάβετέ το πριν εξαντληθεί!

5. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Διαβάστε αποκλειστικά στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Woman in love
Δέσποινα Βανδή: «Με τον Ντέμη δεν θα χωρίσουμε ποτέ».

Greece’s Next Top Model
Η «θηλυκή εταιρία» της τηλεόρασης.

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον
Πώς γνώρισε τη χαρά του σεξ χάρη στην Ελληνίδα σύζυγό του.

Διαβάστε ακόμη:
Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Ο ιστορικός ναός της καλλιτεχνικής ελίτ.
Ο Ιόλας, ο Νουρέγιεφ, ο Μόραλης και άλλες ιστορίες από τα 52 χρόνια λειτουργίας της.

Βασιλικά Ταξίδια
Οι γαλαζοαίματοι στον δρόμο
Τα υπέρογκα κόστη, οι τόνοι αποσκευών, τα σεντόνια και τα ποτά που παίρνουν μαζί τους από το Παλάτι και γιατί η Βασίλισσα είχε τα φορέματά της πάντα εις διπλούν στη βαλίτσα.

Νίκος Κουρής
Η φάρσα του πάει πολύ
Η απόφαση να αλλάξει ο ίδιος αφού δεν αλλάζει ο κόσμος και ο ρόλος-έκπληξη σε μια σπαρταριστή κωμωδία.

Νικόλας Στράγγας
Ο μάγος των μακαρόν
Ο Πειραιώτης chef του «Bake off Greece» είναι ένας αληθινός σταρ της γαστρονομίας στη δεύτερη πατρίδα του, τη Δανία

Athens Xclusive Designer Week
Φλας, τάσεις & gin tonic
Η ελληνική Εβδομάδα Μόδας μεταμορφώνει την Αθήνα σε ένα φαντασμαγορικό catwalk.

Όσοι αγοράσετε την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε :

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media. To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku. Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ – στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.