Όσοι αγοράσετε το ΘΕΜΑ με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα
2. To τελευταίο σατιρικό αριστούργημα του Αρκά «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού»

Ψεύτης, αναξιόπιστος, αμαθής, θρασύς αλλά τρομερά φιλόδοξος, ο πιτσιρικάς πρωθυπουργός του Αρκά είναι ο ορισμός του αρριβίστα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι απλώς… ξεκαρδιστική.
μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ).

Ο πιτσιρικάς που δεν ξεκολλάει από το παιδικό του καρεκλάκι ούτε όταν έχει πια φτάσει στην εφηβεία. Ο μπόμπιρας που δεν διστάζει να εξαπατήσει τους συμμαθητές του για ένα σάντουιτς ή για να τον κρατήσουν ψηλά στην τραμπάλα. Ο μαθητής που διακηρύσσει ότι «χρειάζονται θυσίες για να μείνεις αμόρφωτος» κάνοντας επίμονα κοπάνα από τα μαθήματα, ακόμη και όταν βρέχει καταρρακτωδώς. Το ίδιο αυτό παιδί τάζει διορισμούς σε όσους τον εξυπηρετούν, κάνει πολύωρες διαπραγματεύσεις, κυρίως όμως ονειρεύεται. Ονειρεύεται το μέλλον του ως πρωθυπουργού, υποθέτοντας ότι έχει όλα τα προσόντα για να παραπλανήσει έναν ολόκληρο λαό.
Ο Αρκάς καταγράφει τις στιγμές πρώιμου μεγαλείου αυτού του εκκολαπτόμενου ηγέτη σε μια σειρά από απαράμιλλης ευστοχίας και ισοπεδωτικού σαρκασμού σκίτσα. Σε εξαιρετική φόρμα ο μεγαλύτερος Έλληνας δημιουργός κόμικ, με «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι, η τελευταία ελπίδα για να σταθεί ξανά στα πόδια της η λογική, υπάρχει. Αλλά μπορεί να ξεπηδήσει μόνο μέσα από την καυστική κριτική ενός στ’ αλήθεια μεγαλοφυούς σατιρικού καλλιτέχνη όπως ο Αρκάς.

3. Tο Olive, το περιοδικό μαγειρικής-γαστρονομίας που κυκλοφορεί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Το Olive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μάς συστήνει τη γεύση της αυθεντικότητας μέσα από πιάτα που δεν είναι όμορφα αλλά είναι τα πιο νόστιμα της εποχής!
Μαζί, οι ανοιξιάτικες συνταγές που κάνουν τη νηστεία πιο λαχταριστή από ποτέ.

Μη χάσετε τις υπέροχες συνταγές για νηστίσιμες πίτσες από τον βασιλιά της Ρώμης, Gabrielle Bonci, και απίθανα γλυκά με λεμόνι που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Διαβάστε στο Olive Απριλίου που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ:

Χταπόδι με φασολάκια, Σουπιές με πατάτες, Γίγαντες με σέσκουλα, Μανιτάρια φρικασέ με σπανάκι και μαρούλι και Αγκινάρες με κολοκυθάκια από τον γνωστό σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου

Η Ντίνα Νικολάου υπογράφει τις συνταγές για τα πιο νόστιμα ανοιξιάτικα λαδερά!

Το ψάρι του βουνού, ο μπακαλιάρος, σε 5 απίθανες παραλλαγές στο τηγάνι, στον φούρνο ή την κατσαρόλα, παρέα με απίθανες σκορδαλιές. Μαγειρεύει η Εύα Μονοχάρη, aka Funky Cook.

Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μας μαθαίνει πώς να μαγειρεύουμε λιτά και νόστιμα με όσπρια & χόρτα τη Σαρακοστή

Ο βασιλιάς της Ρώμης, Gabriele Bonci, μοιράζεται μαζί μας συνταγές και μυστικά της αφράτης ζύμης με αγαπημένα, νηστίσιμα υλικά, μέσα από το βιβλίο του «Η καλύτερη πίτσα του κόσμου»

Γλυκά αφηγήματα με άρωμα λεμόνι
Σερβίρουμε νηστίσιμα επιδόρπια με το αγαπημένο εσπεριδοειδές φτιαγμένα με δροσερή, ανάλαφρη διάθεση!

Ακόμα:
Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της συμπρωτεύουσας.

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων «Το έπος της Μαλάμως…», με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοσή της

5. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι αγοράσετε την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα
2. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων «Το έπος της Μαλάμως…», με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα

3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.