Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Το σημειωματάριο-ημερολόγιο Ιουνίου 2019 με τα μοναδικά σκίτσα του Αρκά
Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ, το πολυτελές σκληρόδετο σημειωματάριο-ημερολόγιο Ιουνίου με τα σπαρταριστά σκίτσα του αγαπημένου μας Αρκά είναι στο ΘΕΜΑ. Πρόκειται για μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση -μία για κάθε μήνα- με 120 σελίδες και με ειδικό λάστιχο και σελιδοδείκτη, που σας δίνει τη δυνατότητα να…τα γράφετε όλα.
Κάθε μηνιαίο σημειωματάριο περιλαμβάνει ημερολόγιο με δύο σελίδες για κάθε μέρα ξεχωριστά καθώς και ξεκαρδιστικά σκίτσα με το χιούμορ και τους ήρωες του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού κόμικ, του Αρκά.
Εκτάκτως το Σάββατο μη χάσετε το Σημειωματάριο-ημερολόγιο του Ιουνίου!

3. Tο Olive, το περιοδικό μαγειρικής-γαστρονομίας του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Το Olive Ιουνίου που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της ελληνικής ταβέρνας μέσα από κλασικά πιάτα μοναδικής νοστιμιάς: Μεζεδάκια κατευθείαν από το τηγάνι, μαγειρευτά της κατσαρόλας αλλά και τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά του ταψιού!

Μη χάσετε τις υπέροχες συνταγές για ολόδροσες σαλάτες από το μποστάνι με ελληνικά τυριά, αλλά και τα πιο πλούσια γλυκά με καραμέλα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Διαβάστε στο Olive Ιουνίου που κυκλοφορεί το Σάββατο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Το καλύτερο τηγάνι
Η Ντίνα Νικολάου υπογράφει τις συνταγές για τα πιο αφράτα και τραγανά μεζεδάκια:
Λουκουμάδες μπακαλιάρου, Μελιτζάνες παπουτσάκια µε απάκι & ξηρό ανθότυρο, Τηγανητοί κολοκυθανθοί γεµιστοί µε τυριά, Αφράτα κεφτεδάκια µε κιµά λουκάνικου, Βλιτοκεφτέδες µε σκορδοχτυπητή, Μαραθοπιτάκια

Περνάμε στα κυρίως!
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου στρώνει τραπέζι με τα λαδερά και μαγειρευτά της ταβέρνας:
Προβατίνα µε χοντρά µακαρόνια, Κρεµµυδοντολµάδες αυγολέµονο, Σιφνέικη ρεβιθάδα, Κόκορας µε φασολάκια, Ντοµάτες & πιπεριές γεµιστές µε κουκουνάρι & σταφίδα

Τα παρελκόμενα
Ο γαύρος του καλοκαιριού βγαίνει καυτός και τραγανός από το τηγάνι και σερβίρεται μαζί με μύδια σαγανάκι και ένα αξεπέραστο τζατζίκι με μαύρο σκόρδο, σε συνταγές του Γρηγόρη Χέλμη

Πιάσε μια σαλάτα
Δροσερές σαλάτες με λαχανικά από το μποστάνι, που ανοίγουν ιδανικά την όρεξη πριν καταφτάσουν τα κυρίως, από τα χεράκια του Γιώργου Δημητρακόπουλου

Κάθε μέρα
Η Εύα Μονοχάρη λύνει τον γευστικό γρίφο και µας δίνει ιδέες από το µενού µιας κλασικής ταβέρνας για να νοστιµίσουµε την καθηµερινότητά µας

Εργοστάσιο καραμέλας!
Σερβίρουμε πλούσια επιδόρπια με την «ξανθιά» της ζαχαροπλαστικής σε ρόλο πρωταγωνιστικό

Ακόμα:
-Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα
-Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της πρωτεύουσας

4. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Πρόκειται για την πιο πολυτελή έκδοση που έγινε ποτέ, που κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετο της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός στο θέατρο Εμπορικόν για το αφήγημα σε πρώτο πρόσωπο «ΤΟ ΤΕΛΟΣ» με τον Δημήτρη Καταλειφό

Εκτάκτως το Σάββατο 25 Μαΐου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για το αφήγημα σε πρώτο πρόσωπο «Το Τέλος», σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Το αφήγημα «Το Τέλος» ανεβαίνει στο Θέατρο Εμπορικόν την Τετάρτη 29/5 για 5 μόνο ημέρες
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 27/5 έως και την Παρασκευή 31/5, ως εξής:

*Από την ηλεκτρονική σελίδα της παράστασης στη Viva: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-emporikon/to-telos-afigima-se-proto-prosopo/ με τον κωδικό Τelos1 ή/και

*Από τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, ώρες : 12:00-20:00 καθημερινά εκτός Κυριακής) με την προσκόμιση του κουπονιού ή/και

*Στο ταμείο του θεάτρου Εμπορικόν τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις μέχρι και την Κυριακή 2/6 και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για το αφήγημα σε πρώτο πρόσωπο «ΤΟ ΤΕΛΟΣ» – Θέατρο Εμπορικόν

Σάμουελ Μπέκετ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Αφήγημα σε πρώτο πρόσωπο
Με τον Δημήτρη Καταλειφό
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν «Το Τέλος» του Σάμουελ Μπέκετ, με τον Δημήτρη Καταλειφό, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα, στο θέατρο Εμπορικόν.
Πρόκειται για ένα αφήγημα σε πρώτο πρόσωπο στο οποίο παρακολουθούμε τη σταδιακή αποξένωση και εξουθένωση (σωματική, ψυχική και πνευματική) του ήρωα.
Η πλοκή της ζωής του έχει προηγηθεί και την πορεία προς το τέλος διατρέχει η γλώσσα και το ύφος του Μπέκετ: Ο λόγος τολμηρός, ωμός· σαρκασμός χιούμορ, ειρωνεία· γλώσσα υπαινικτική, ανατρεπτική, ανελέητη, ποιητική.
Ο Σάμουελ Μπέκετ έγραψε «Το Τέλος» το 1946. Ένα από τα ωραιότερα και πιο δυνατά κείμενα του συγγραφέα. Ένα αφήγημα που προσφέρεται για πολλαπλή ανάγνωση.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Θάλεια Μελή-Χωλλ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σκεύας
Με τον Δημήτρη Καταλειφό
Θέατρο Εμπορικόν
Σαρρή 11, Αθήνα, Τηλέφωνο : 210-3211750

Ημέρες – ώρες:
Τετάρτη 29 Μαΐου: 20:00
Πέμπτη 30, Παρασκευή 31 Μαΐου: 21:00
Σάββατο 1 Ιουνίου: 21:00
Κυριακή 2 Ιουνίου: 20:00

Όροι-προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται με τη χρήση του κωδικού Τelos1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-emporikon/to-telos-afigima-se-proto-prosopo/ ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά και ώρες 12:00-20:00 της παράστασης με την προσκόμιση του κουπονιού ή/και στο ταμείο του θεάτρου ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων.
3. Κάθε κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 27/5 έως τις 31/5, ισχύει για το αφήγημα σε πρώτο πρόσωπο «ΤΟ ΤΕΛΟΣ» με τον Δημήτρη Καταλειφό στο Θέατρο Εμπορικόν, για όλες τις παραστάσεις έως 2/6/2019 και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός στο θέατρο Εμπορικόν για το αφήγημα σε πρώτο πρόσωπο «ΤΟ ΤΕΛΟΣ» με τον Δημήτρη Καταλειφό

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.