Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το «ΘΕΜΑ» με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets.
Το «ΘΕΜΑ» σε συνεργασία με την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σας προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με αγορές 25 ευρώ και άνω και την κάρτα club ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας – τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ – θα υπάρχει μία δωροεπιταγή, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν αγορές αξίας 5 ευρώ στα 182 καταστήματα της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα και θα μπορείτε να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 10/9 έως και το Σάββατο 15/9/2018. Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ισχύει και για αγορές που θα πραγματοπούνται ηλεκτρονικά από το www.kritikos-easy.gr. Εσείς απλά επιλέξτε όποιο προϊόν θέλετε χωρίς περιορισμούς και κερδίστε άμεσα με την εξαργύρωση της δωροεπιταγής σας, €5 από την συνολική αξία των αγορών σας. Και για εσάς που θέλετε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, σας δίνεται η ευκαιρία να εξαργυρώνετε έως και 3 δωροεπιταγές ανά εβδομάδα, αφού τα ταμεία του δικτύου της ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή. Στην οικονομική κρίση το τραπέζι σας έχει… ΘΕΜΑ!

3. Την αριστουργηματική Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη σε 2 πολυτελείς σκληρόδετους τόμους (αυτή την Κυριακή ο α΄ τόμος)

Το αριστούργημα του οικουμενικού λογοτέχνη, που συνεχίζει την Οδύσσεια του Ομήρου, σε μια συλλεκτική έκδοση 2 σκληρόδετων τόμων, από αυτή την Κυριακή αποκλειστικά με το «ΘΕΜΑ» Η αριστουργηματική «Οδύσσεια» του Νίκου Καζαντζάκη, ένα πρωτότυπο, μεγαλειώδες κείμενο που εμπνέεται από το ομώνυμο έπος του Ομήρου και ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια του, συνιστά την ιδανική σύνδεση του αρχαίου με τον σύγχρονο πολιτισμό. Πρόκειται για ένα αθησαύριστο έργο, γεμάτο μεγάλες ιδέες και νεολογισμούς, ισάξιο της ομηρικής δημιουργίας που αφηγείται τις περιπέτειες και τα ταξίδια του περίφημου ήρωα αφότου επέστρεψε στην Ιθάκη μέχρι το θάνατο του στον Νότιο Παγωμένο Ωκεανό.  Αυτό το αριστούργημα που μεταφράστηκε και εξυμνήθηκε στο εξωτερικό -δώρο του Καζαντζάκη στον παγκόσμιο πολιτισμό- είναι από αυτή την Κυριακή στο «Πρώτο Θέμα». Μη χάσετε αυτή την Κυριακή τον πρώτο τόμο.

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση, ήρθε και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων. Κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Διαβάστε αποκλειστικά στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:
Λάνθιμος ο Εκλεκτός – Θρίαμβος στη Βενετία, το Όσκαρ έρχεται

Ελληνίδες Θεές – Όλες οι εστεμμένες σε ένα photo album

Κλέλια Χατζηιωάννου – Σούπερ βάφτιση στον πύργο Ψυχικού με Ρέμο και Vips

Μαρία Μενούνος – Μετά τον γάμο στη Νέα Υόρκη, νύφη ξανά στην Αρκαδία

Ακόμα

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα – Τα highlights & όσα δεν κατέγραψε ο φακός από τον τριήμερο γάμο

Σάρα Φέργκιουσον – To long weekend της Δούκισσας του Γιορκ στις Σπέτσες

Μπριάν Φέρι – Οι μεγάλοι έρωτες του δανδή της ροκ

Άνδρος – Μια πλωτή πασαρέλα από ιστιοπλοϊκά προς τιμή του Big John

New season shoes – Τα παπούτσια της νέας σεζόν

5. Ένα τεύχος του περιοδικού ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, από τη βιβλιοθήκη του ΘΕΜΑτος
Εσείς απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε ή αυτό που σας λείπει.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα.
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets.
3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Σταυρόλεξο», με 52 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.  Είναι ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα Σταυρόλεξα και sudoku, έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.