Όσοι αγοράσουν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα αν ψωνίζεις, κερδίζεις! Το ΘΕΜΑ σας προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους σας. Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας (και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super markets ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25 €. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στη διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου μπορεί να γίνει από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ

3. Τον έκτο τόμο από τη μεγαλειώδη σειρά με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, αφιερωμένο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών

«ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – Αθήνα. Η μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων για τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία με την Corriere dela Serra και έγινε ανάρπαστη.

Η συλλεκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης – Μουσεία του Κόσμου» με τα μεγαλύτερα μουσεία : Λούβρο (Παρίσι), Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη), Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) συνεχίζεται εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο ΘΕΜΑ.
Ένα μνημειώδες έργο με ολόκληρη τη μαγεία της παγκόσμιας τέχνης σε μια μοναδική συλλεκτική σειρά πολυτελών τόμων.

Η σειρά συνεχίζεται με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα.
Μόνο τιμή και υπερηφάνεια για τις ρίζες του πολιτισμού μας μπορεί κάποιος να νιώσει, διαβάζοντας τα κείμενα και παρατηρώντας τις εικόνες αυτού του βιβλίου για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. «Όπως μια μουσική συμφωνία επαναλαμβάνει και αναπτύσσει το ίδιο μοτίβο με αμέτρητες παραλλαγές, έτσι και αυτή η εκπληκτική συλλογή Γλυπτών απεικονίζει τη διαρκή μελέτη των Ελλήνων καλλιτεχνών για την οργανική δομή της ανθρώπινης μορφής στον χώρο, την κατάκτηση της ανατομίας μέχρι τη διαμόρφωση ενός κανόνα αναλογιών» γράφουν με ενθουσιασμό οι συντελεστές του τόμου. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας εκτίθενται τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της αρχαιότητας. Στις αίθουσες -και αντιστοίχως στις σελίδες του βιβλίου- ξεδιπλώνεται το πανόραμα της αρχαιοελληνικής τέχνης, από τα πρώτα μνημειακά γλυπτά μέχρι τα ελληνιστικά και τα ρωμαϊκά. Η χρυσή Προσωπίδα του Αγαμέμνονα, ο Κούρος του Σουνίου, ο Ζευς ή Ποσειδών του Αρτεμισίου, ο Έφηβος των Αντικυθήρων είναι κάποια από τα πιο σπουδαία, αλλά μόνο ελάχιστα σε αριθμό από τα καλλιτεχνήματα που καθηλώνουν τον επισκέπτη. Στα κείμενα, τις αναλύσεις των έργων και τις εικόνες που κοσμούν το βιβλίο, το ταξίδι στην μαγεία της Αρχαίας Ελλάδας μόνο αρχίζει -και ξαναρχίζει ατελείωτες φορές.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο μην χάσετε το Πρώτο Θέμα με τον πολυτελή τόμο-αφιέρωμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. Πρόκειται για το έκτο μέρος της εκπληκτικής σειράς «Τα αριστουργήματα της Τέχνης – Μουσεία του Κόσμου». Τα προηγούμενα πέντε βιβλία, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει μαζί με το Πρώτο Θέμα είναι οι τόμοι για το Λούβρο (Παρίσι), το Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), το Ουφίτσι (Φλωρεντία), το Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη) και τα Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη).
Μην χάσετε κανέναν!

4. Το μεγάλο Λεξικό Μαγειρικής με την υπογραφή του Olive
Με 1.000 λήμματα με λέξεις, όρους, προϊόντα, πρώτες ύλες, τεχνικές, παρασκευές και εργαλεία της μαγειρικής καθώς και με 50 συνταγές, που συνοδεύουν κάθε γράμμα της νόστιμης αλφαβήτου μας. Ένα πλήρες, ενημερωμένο και απολαυστικό λεξικό μαγειρικής με την υπογραφή του Olive.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια πολυτελής, μοναδική έκδοση, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, από κανέναν ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα, από κανέναν λάτρη της γαστρονομίας και των εξαιρετικών γεύσεων.
Είτε μαγειρεύετε είτε σας αρέσει να διαβάζετε για τη γαστρονομία –ελληνική και ξένη – στις σελίδες αυτής της πολυτελούς έκδοσης θα βρείτε απαντήσεις – λύσεις σε κάθε ερώτημα και απορία σας!

5. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

Διαβάστε αποκλειστικά στο Gala που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ :

Κριστιάν Καρεμπέ – Νίκος Γκάλης
Η συνάντηση δύο μεγάλων θρύλων

Μέγκαν vs Kέιτ
Ποια κοστίζει περισσότερο στο παλάτι;

Κλέλια Ρένεση
Η μεταμόρφωση ενός sex symbol.

Fashion & Taste
Σόου μόδας και γεύσης- Όλος ο καλός κόσμος ήταν εκεί.

Διαβάστε ακόμη:

Μάρα Μεϊμαρίδη : «Η μαγεία είναι η μεγαλύτερη επιστήμη».
Η συγγραφές του best seller «Μάγισσες της Σμύρνης» εξηγεί γιατί τα ξόρκια δουλεύουν.

Cocktail Parties
Ιστορία χωρίς τέλος.
Από το παλιό Χόλιγουντ μέχρι τη σημερινή Αθήνα, είναι για κάθε κοσμικό ό,τι το χτυπημένο Μαρτίνι για τον Τζέιμς Μποντ.

Γιώργος Κορρές
Έκανε NY trend τη σπανακόπιτα και τον Βιζυηνό.
Η Γούπι Γκόλντμπεργκ δοκίμασε τα πάντα και οι NY Times κάνουν αφιερώματα στο ελληνικό deli του Μεγάλου Μήλου.

Ντέμης Νικολαΐδης
Βάζει γκολ στην ΤV.
Ο άλλοτε άσος των γηπέδων αναλαμβάνει εκπομπή

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

6. Ένα τεύχος του περιοδικού ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, από τη βιβλιοθήκη του ΘΕΜΑτος.
Εσείς απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε ή αυτό που σας λείπει.

Όσοι αγοράσετε την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε :

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ

3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku
Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.