Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Tο συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα του Antonio Fusco «Η Μέθοδος του Φοίνικα»

Ο αστυνόμος Τομάσο Καζαμπόνα καλείται να λύσει ένα από τα πιο παράξενα μυστήρια της καριέρας του. Αλλά τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται σε ένα από τα πιο συναρπαστικά νουάρ που έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια.  Ο Antonio Fusco έχει κερδίσει παγκόσμια δημοφιλία και αναγνώριση από τους κριτικούς, ως ένας πραγματικός μετρ του αστυνομικού μυθιστορήματος. Ο τρόπος που γράφει είναι συναρπαστικός, ακριβώς επειδή όλα είναι τόσο αληθοφανή, σαν να συμβαίνουν εδώ και τώρα, μπροστά στα μάτια του αναγνώστη. Βέβαια, ο Fusco, πριν γίνει συγγραφέας παγκόσμιων μπεστ-σέλερ είχε διατελέσει ο ίδιος στέλεχος της ιταλικής αστυνομίας, ενώ επιπλέον έχει σπουδάσει εγκληματολογία. Στο βιβλίο του «Η Μέθοδος του Φοίνικα» ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο τμήμα μιας μικρής πόλης στην Ιταλία, φέρνει τον αστυνόμο Τομάσο Καζαμπόνα στον τόπο ενός εγκλήματος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι ο φόνος μιας νεαρής γυναίκας θα εξιχνιαστεί εύκολα, καθώς ο δράστης έχει αφήσει πίσω του πολλά στοιχεία. Όμως, πολύ σύντομα ο βασικός ύποπτος ανασύρεται από τον βυθό μιας λίμνης, νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα. Το ένστικτο του Καζαμπόνα λέει ότι πίσω από την ιστορία των δύο θυμάτων (μιας Ουκρανής στριπτιζέζ και ενός διάσημου πορνοστάρ) κρύβεται κάτι σατανικό και θανάσιμα επικίνδυνο. Ο αόρατος δολοφόνος έχει ως κίνητρο την εκδίκηση, αλλά και κάτι ακόμη πιο διεστραμμένο: Να σκοτώσει για να δημιουργήσει καινούργια ζωή. Ο Τομάσο Καζαμπόνα καταδιώκει έναν πανούργο, αδίστακτο εγκληματία, μαζεύοντας στοιχεία από το ένα ιταλικό χωριό στο άλλο. Και καθώς πιστεύει ότι πλησιάζει στο στόχο του, βιώνει απίστευτα απρόοπτα, εμπειρίες που τον κάνουν να χάσει την εμπιστοσύνη του ακόμη και για τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα του Antonio Fusco «Η Μέθοδος του Φοίνικα».

3. Το Car, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου
Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο…

…που είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς,
… που οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο,
… που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο,
… που δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη,
… που σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.

Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…
Γιατί το CAR μπορεί!

Διαβάστε στο CAR που έρχεται αυτή την Κυριακή 1 Νοεμβρίου με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

• Cover Story
Mazda MX-30. Δοκιμάζουμε το πρώτο ιαπωνικό ηλεκτρικό SUV που βάζει τη Mazda στη νέα εποχή της αυτοκίνησης με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

• e-Car
Ειδική ενότητα αφιερωμένη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με δοκιμές των Peugeot e-2008, Hyundai Kona Electric, KIA e-Soul , Nissan Leaf e+ και του νέου VW ID.3 που έφτασε στην Ελλάδα.

• Αφιέρωμα supermini
Δοκιμάζουμε και αναλύουμε όλα τα μοντέλα της κατηγορίας που μπορείτε να βρείτε στην ελληνική αγορά.

• Sports Cars Reload
Η Porsche Cayman GTS κοντράρεται στον δρόμο και την πίστα με την εκρηκτική BMW M2 CS, την αειθαλή Lotus Evora GT410 και την ντελικάτη Alpine A110 S για την ανάδειξη του πιο ολοκληρωμένου και εθιστικού sports car.

Ακόμα οδηγούμε:
Maserati Levante
Toyota Supra
Mini Cooper Works GP vs Renault Megane RS Trophy
Land Rover Defender vs Jeep Wrangler vs Mercedes-Benz G Class

220 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
CAR! Με τις πιο έγκυρες ελληνικές και ξένες υπογραφές!

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.