Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας
Με το Marie Claire Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το Θέμα:

Γιορτάζουμε τη μόδα της νέας δεκαετίας!
Ιανουάριος 2020! Μοιάζει με ημερομηνία βγαλμένη από μελλοντολογική ταινία κι όμως είναι εδώ.
Το πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς και της νέας δεκαετίας είναι γεμάτο ενέργεια και αισιοδοξία και καμία γυναίκα δεν ενσαρκώνει καλύτερα αυτές τις δύο αξίες από την Τζένιφερ Άνιστον. Η πιο δημοφιλής από τα «Φιλαράκια» και αγαπημένη όλου του πλανήτη «Τζεν» που μόλις μπήκε στο instagram απέκτησε σε χρόνο ρεκόρ πάνω από 20 εκατομμύρια ακόλουθους επέστρεψε επιτέλους στην τηλεόραση με το ήδη υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα The Morning Show με συμπρωταγωνίστρια την Ρις Γουίδερσπουν. Διαβάστε την συνέντευξή της όπου μιλάει για τα γυρίσματα της απολαυστικής κωμωδίας αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Άλλη μια γυναίκα που μας εμπνέει αυτόν τον μήνα είναι η Κατερίνα Ευαγγελάτου. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και κόρη του αείμνηστου Σπύρου Ευαγγελάτου ανοίγει αποκλειστικά για το Marie Claire το οικογενειακό άλμπουμ της, μοιράζεται τις αναμνήσεις της από το θρυλικό θέατρο μέσα στο οποίο κυριολεκτικά μεγάλωσε, όσο ο πατέρας της σκηνοθετούσε και η μητέρα της πρωταγωνιστούσε και φωτογραφίζεται στο ανακαινισμένο Αμφι-Θέατρο το οποίο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του μετά από 8 χρόνια με τον πολυαναμενόμενο «Άμλετ».

Η μόδα αυτού του μήνα χαρακτηρίζεται από τις αυξημένες ανάγκες της σεζόν για εξόδους, μεσημέρι και βράδυ. Υιοθετήστε το μποέμ, απελευθερωμένο στιλ που προτείνουν οι σχεδιαστές, και αφεθείτε στο χρώμα και στην αισθησιακή διάθεση.

Ανακαλύψτε ακόμη, τις επιλογές του Marie Claire για τις cruise αποδράσεις αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις καθώς και τα καλύτερα φορέματα του ρεβεγιόν.


Μαζί, μεγάλος οδηγός με 170 δώρα για εμάς και όλους τους αγαπημένους μας.

Μarie Claire μια γυναίκα με πάθος, εσύ!

3. Τον πληρέστερο και πιο πρόσφατο οδηγό του National Geographic Traveler για την «ΠΡΑΓΑ»
Μοναδική ομορφιά, απαράμιλλη ατμόσφαιρα, εκεί όπου η επιβλητική αρχιτεκτονική κόβει την ανάσα και η απλή περιήγηση είναι μια εμπειρία ζωής. Λόγος περί Πράγας – και τον λόγο έχει, φυσικά, το National Geographic Traveler.
Κανείς δεν δικαιούται να λέει ότι έχει ταξιδέψει στην Ευρώπη, ότι έχει γνωρίσει τις πιο όμορφες και σημαντικές πρωτεύουσές της, χωρίς να έχει περάσει, μία φορά έστω, από την Πράγα.

Το μέγεθος του ταξιδιωτικού οδηγού μπορεί να παραπλανά, το National Geographic όμως έχει τη μαγική συνταγή της σύμπτυξης τεράστιων ποσοτήτων πληροφορίας σε ένα και μόνο -πλην πολύτιμο- βιβλίο. Γυρίζοντας τις σελίδες του, ο αναγνώστης ήδη βρίσκεται στους πλακόστρωτους δρόμους, στο ιστορικό κέντρο της Πράγας. Η γοητεία της τσεχικής πρωτεύουσας πλημμυρίζει τις σελίδες του οδηγού, με εικόνες και κείμενα που αποκαλύπτουν τα μυστικά της Καστρόπολης, κάθε γωνιάς που μπορεί να δει ο επισκέπτης σε μια βόλτα με ποταμόπλοιο στον Μολδάβα.

Κι ύστερα, βεβαίως, είναι η ιστορία της Πράγας, οι δρόμοι και τα κτήρια που συνδέθηκαν με τον Φραντς Κάφκα και τον Αμαντέους Μότσαρτ -δύο από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που έγιναν εμβλήματα της πόλης.

Με τον ταξιδιωτικό οδηγό του National Geographic Traveler ανά χείρας θα δοκιμάσετε τις καλύτερες γεύσεις στα καλύτερα μέρη, χωρίς να χάσετε κανένα αξιοθέατο. Το ταξίδι στην Πράγα ξεκινά από την πρώτη σελίδα.

Μη χάσετε την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου για την Πράγα με τη σφραγίδα του National Geographic.

4. To εκπληκτικό μυθιστόρημα της Ιουλίας Ιωάννου «Ασημένια Μάτια»
Ένα τυχαίο, απροσδόκητο ερωτικό πάθος παρασύρει δύο ανθρώπους σε μια μαγική περιπέτεια. Η αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού και μια προφητεία θα τους φέρουν κοντά στην καταστροφή. Κι όμως, ο μύθος βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

«Δεν μιλούσαμε, δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτόν, αλλά ένιωθα μια επιθυμία πρωτόγνωρη να με παραλύει» γράφει η Ιουλία Ιωάννου καθώς πλέκει το μύθο στο συναρπαστικό της μυθιστόρημα. Και συνεχίζει ανεβάζοντας τη συναισθηματική ένταση ως εξής: «Δεν φοβόμουν, ήθελα να ζήσω την τρέλα της στιγμής. Τον άφησα να οδηγήσει τα δάχτυλά του σε όλο μου το κορμί. Με χάιδευε παντού, με έσφιγγε στην αγκαλιά του. Η ανάσα του ήταν καυτή, γεμάτη πόθο, γεμάτη έρωτα. Αφέθηκα να οδηγηθώ στο άγνωστο, με μια υπερδιέγερση τόσο δυνατή, που δεν μπορούσα να πω λέξη. Δεν αντιδρούσα παρά μόνο ένιωθα. Εκείνος συνέχιζε το ταξίδι του στο σώμα μου, έβγαλε τα ρούχα μου βιαστικά και με κράτησε ολόγυμνη στην αγκαλιά του. Άρχισε να μου ψιθυρίζει λόγια λατρείας, σαν να με ήξερε από πάντα, σαν να με έψαχνε μια ολόκληρη ζωή. Έκλεισα τα μάτια και αφέθηκα όλο και περισσότερο στη δίνη των συναισθημάτων μου, σαν κύμα που παρασέρνει ό,τι βρει στο πέρασμά του».

Ο έρωτας και ο θάνατος ορίζουν το πεδίο όπου ζουν και δρουν τα μέλη μιας οικογένειας στην ελληνική ύπαιθρο. Οι συνθήκες ζωής είναι σκληρές -και η μοίρα τους ακόμη σκληρότερη. Είναι όμως τα μυστικά που θα συνθέσουν το δρομολόγιο της ιστορίας, από αποκάλυψη σε αποκάλυψη, από ανατροπή σε ανατροπή. Ως το τέλος -που θα έρθει ισοπεδωτικό και απροσδόκητο.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το σπουδαίο μυθιστόρημα της Ιουλίας Ιωάννου «Ασημένια Μάτια».

5. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, ήρθε και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων.

Το Gala κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

6. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ART» στο θέατρο Μικρό Παλλάς με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας

Αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στη δεύτερη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 16/12 έως και την Παρασκευή 19/12, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art-2os-hronos/
με τη χρήση του κωδικού art1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, -εκτός της βραδινής του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

ART
Μετάφραση : Σταμάτης Φασουλής
Σκηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα

Με περισσότερους από 40.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεχόμενα sold out τον περσινό χειμώνα, το ART, η πιο έξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Μικρό Παλλάς, σε μετάφραση Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη.

Παίζουν : Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος, Μιχάλης Οικονόμου.

Το έργο:
Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών.
Η ακριβή αγορά του ως επιλογή του ενός, θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους. Θα αναθεωρηθούν όλες οι άτυπες «βεβαιότητες», οι «σταθερές» που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων.
Η τέχνη μας εμπαίζει; Η ελευθερία της έκφρασης μήπως λειτουργεί ως άσυλο για τσαρλατάνους; Τι θα πει «αυτό το έργο μιλάει μέσα μου»;
Κι αν κάποιος λέει ψέματα , ποιος είναι αυτός; Ο Δημιουργός ή ο αποδέκτης; Ή και οι δυο; Ή κανένας; Μήπως φταίω εγώ, που δεν αναγνωρίζω την αξία του;
Πως μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν ο ένας τολμά κι επενδύει τεράστια ποσά σε ένα έργο που ο άλλος θεωρεί «σκουπίδι»;
Οι διαφορές στην αισθητική αντίληψη των ανθρώπων κυοφορούν θεμελιακά, υπαρξιακά ζητήματα προς επίλυση.

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη και Κυριακή : 20:00
Πέμπτη και Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00
Διάρκεια παράστασης: 80’

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ART» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς για όλες τις ημέρες των παραστάσεων από την Τετάρτη 18/12 μέχρι και την Κυριακή 22/12 –εκτός της βραδινής του Σαββάτου 21/12-, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 16/12 έως και την Παρασκευή 19/12, με τη χρήση του κωδικού art1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art-2os-hronos/
ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ART» στο θέατρο Μικρό Παλλάς με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)
Αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στη δεύτερη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 16/12 έως και την Παρασκευή 19/12, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art-2os-hronos/
με τη χρήση του κωδικού art1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, -εκτός της βραδινής του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
ART
Μετάφραση : Σταμάτης Φασουλής
Σκηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα

Με περισσότερους από 40.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεχόμενα sold out τον περσινό χειμώνα, το ART, η πιο έξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Μικρό Παλλάς, σε μετάφραση Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη.

Παίζουν : Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος, Μιχάλης Οικονόμου.

Το έργο :
Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών.
Η ακριβή αγορά του ως επιλογή του ενός, θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους. Θα αναθεωρηθούν όλες οι άτυπες «βεβαιότητες», οι «σταθερές» που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων.
Η τέχνη μας εμπαίζει; Η ελευθερία της έκφρασης μήπως λειτουργεί ως άσυλο για τσαρλατάνους; Τι θα πει «αυτό το έργο μιλάει μέσα μου»;
Κι αν κάποιος λέει ψέματα , ποιος είναι αυτός; Ο Δημιουργός ή ο αποδέκτης; Ή και οι δυο; Ή κανένας; Μήπως φταίω εγώ, που δεν αναγνωρίζω την αξία του;
Πως μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν ο ένας τολμά κι επενδύει τεράστια ποσά σε ένα έργο που ο άλλος θεωρεί «σκουπίδι»;
Οι διαφορές στην αισθητική αντίληψη των ανθρώπων κυοφορούν θεμελιακά, υπαρξιακά ζητήματα προς επίλυση.

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη και Κυριακή : 20:00
Πέμπτη και Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00
Διάρκεια παράστασης: 80’

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ART» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς για όλες τις ημέρες των παραστάσεων από την Τετάρτη 18/12 μέχρι και την Κυριακή 22/12 –εκτός της βραδινής του Σαββάτου 21/12-, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 16/12 έως και την Παρασκευή 19/12, με τη χρήση του κωδικού art1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art-2os-hronos/
ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.