Όσοι αγοράσετε το ΘΕΜΑ  με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα
2. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας

Στο Marie Claire Σεπτεμβρίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-20: 54 σελίδες με ότι έρχεται στη μόδα και ό,τι θα φορέσετε, για τέλειο στυλ την επόμενη σεζόν!

O Σεπτέμβριος σηματοδοτεί για τους περισσότερους ανθρώπους την αρχή μιας νέας χρονιάς. Βάζουμε στόχους λοιπόν: δυνατότερες, με λιγότερο στρες και καλύτερη διαχείριση του χρόνου μας και με γκαρνταρόμπα που μας χαρίζει στιλ και ελευθερία!

Στο πρώτο τεύχος του φθινοπώρου αποθεώνουμε την ατίθαση μόδα που φλερτάρει με δερμάτινα σύνολα, καπαρντίνες, δυναμικά jacket και μποτίνια.

Αφήνουμε τη σέξι διάθεση να εκφραστεί με ρούχα σε γυαλιστερές υφές όλο υποσχέσεις, με κυρίαρχο, το βασιλιά του χρώματος, το μαύρο αλλά και τζιν και υπέροχες μπότες.

Και διαλέγουμε ολόσωμες φόρμες, σακάκια και πουκάμισο για να διεκδικήσουμε τον τίτλο της πιο καλοντυμένης, μόλις επιστρέψουμε στη δουλειά!

Φυσικά, το τεύχος έχει το πιο μεγάλο αφιέρωμα στις κολεξιόν της νέας σεζόν: 54 σελίδες με όλες τις τάσεις σε μόδα και ομορφιά για να ξέρετε σε ποιες αγορές να επενδύσετε.

Επιλέγουμε τις νέες τάσεις που θα υιοθετήσουμε.

Και κάνουμε λίστα με τα αξεσουάρ που θα μας φτιάξουν το κέφι και τη μέρα.

Ανανεώνουμε τη ρουτίνα ομορφιάς μας στο κυνήγι της επιδερμίδας που μας αξίζει.

Και κάνουμε κάστινγκ στον τύπο μαλλιών που θα υιοθετήσουμε τη νέα σεζόν.

Όπως πάντα στο Marie Claire φιλοξενούμε γυναίκες που μας συναρπάζουν και μας οδηγούν όπως η δημοσιογράφος Όλγα Μπακομάρου που συνομίλησε με τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της χώρας τα τελευταία 50 χρόνια και η Ελληνοκυπριακής καταγωγής Νοέλα Κουρσάρις Μουσούνκα που φροντίζει για το μέλλον των νέων γυναικών στο Κονγκό.

Μην χάσετε το τεύχος Σεπτεμβρίου γεμάτο έμπνευση για τη νέα εποχή.

Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!

3. Tο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Κατερίνας Καριζώνη «Τσάι με τον Καβάφη»
Με φόντο την Αλεξάνδρεια του Καβάφη πλέκεται ένας ιστός από μυστήριο και έρωτα. Ένας Έλληνας τραπεζικός αναλαμβάνει υπηρεσία, αλλά χάνεται στους αντικατοπτρισμούς του πόθου.

Τη δεκαετία του 1930 η κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου είναι ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα για την οικονομία και τις επιχειρήσεις -και όχι μόνο για τη Μέση Ανατολή. Εκεί μετατίθεται ένας επιθεωρητής της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, ο οποίος, σχεδόν αμέσως, βρίσκει τον έρωτα στη μορφή της κόρης ενός γεωπόνου. Ιδιοφυής και με ρηξικέλευθες ιδέες, ο άνθρωπος αυτός δημιουργεί μια νέα, βελτιωμένη ποικιλία βαμβακιού -και κάπου εκεί η πλοκή του μυθιστορήματος απογειώνεται. Η Κατερίνα Καριζώνη συνδυάζει αριστοτεχνικά κάποια αληθινά γεγονότα με μια εξωτική ερωτική ιστορία, γεμάτη αινίγματα και ανατροπές. Όσο για τον τίτλο του βιβλίου, αποτυπώνει τα γραφόμενα, εφόσον ο Κωνσταντίνος Καβάφης κάνει την εμφάνισή του σε πολλά σημεία της ιστορίας. «Δεν ξέρω αν θα αξιωθώ ποτέ να ξαναδώ την Αλεξάνδρεια» μονολογεί μελαγχολικά ο κεντρικός ήρωας. «Ξέρω όμως ότι θα την κουβαλάω πάντα μέσα μου, σαν έναν πυρετό που αρνείσαι να τον γιατρέψεις, γιατί θα σου λείψει η αναμονή και η ελπίδα της ανάρρωσης, η ηδονή της διακινδύνευσης, αυτό το ενδιάμεσο συναίσθημα που όμως κρατάει σε εγρήγορση την ψυχή».
Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Κατερίνας Καριζώνη «Τσάι με τον Καβάφη».

4. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, ήρθε και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων.

Το Gala κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Διαβάστε στο Gala, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Λεονάρντο ντι Κάπριο
Σταρ, ακτιβιστής και playboy.
Ο 45χρονος Αμερικανός, λουστράρει λίγο ακόμα τη λάμψη του με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ», το ένατο φιλμ του Κουεντίν Ταραντίνο.

Greek Yacht Society
Οι σκαφάτες διακοπές των VIP.
Εκθαμβωτικά εντυπωσιακά, τα mega yachts Ελλήνων ιδιοκτητών προσφέρουν ανέσεις πεντάστερων ξενοδοχείων δίνοντας στη λέξη «πολυτέλεια» νέο νόημα.

Βασίλης Ζούλιας – Περικλής Κονδυλάτος
Catwalk με φόντο το Αιγαίο.
Οι διάσημοι σχεδιαστές αναβίωσαν ένδοξες στιγμές του fashion παρελθόντος της Μυκόνου με ένα φαντασμαγορικό σόου στο «Cavo Tagoo».

Κάιλι Τζένερ
Χρυσά γενέθλια εν πλω.
Όταν στα 21 σου σε ανακηρύσσουν τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο, τότε η υπερβολή θεωρείται αυτονόητη στη ζωή σου.

Διαβάστε ακόμα:
Μάιλι Σάιρους
Ποπ είδωλο εκτός ορίων ελέγχου.
O χωρισμός της Μάιλι Σάιρους (δεν) έσκασε σαν κεραυνός, επιβεβαιώνοντας ότι η μετάλλαξη της αθώας Χάνα Μοντάνα σε αμαρτωλό icon ήταν γεμάτη από ακρότητες.

Αφοι Κοκοτού
«Η δική μας Ελούντα».
Συνυφασμένοι με πεντάστερα βραβευμένα ξενοδοχεία στο πανέμορφο ελληνικό θέρετρο, θυμούνται στιγμές από τα παιδικά καλοκαίρια τους εκεί.

Μόδα & Ομορφιά
Το λουκ της ανεμελιάς και επιδερμίδα για κοντινά πλάνα.

Όσοι αγοράσετε απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.