Αυτή την Κυριακή, στο ΘΕΜΑ με τις προσφορές (4,25€) θα βρείτε:

1. Την εφημερίδα

2. Το δεύτερο τόμο της υπέροχης σειράς λευκωμάτων «GREECE BY DRONE» από τον κορυφαίο φωτογράφο Κώστα Σπαθή (@spathumpa)

Greece by Drone The big blue: Παραλίες Τόμος Β΄
Η αποθέωση του ελληνικού γαλάζιου μέσα από τις αριστουργηματικές φωτογραφίες του Κώστα Σπαθή. Ακόμη περισσότερο φως, ακόμη περισσότερη ομορφιά. Η σειρά των υπέροχων, πολυτελών και συλλεκτικών λευκωμάτων «Greece by Drone» από τον κορυφαίο φωτογράφο Κώστα Σπαθή (@spathumpa) συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή, μόνο στο ΘΕΜΑ.

Φωτογραφημένη από ψηλά, σε λήψεις συγκλονιστικές, που μόνο τα drone μπορούν να επιτύχουν, η Ελλάδα αποκαλύπτει τα μαγευτικά της κάλλη. Και αποδεικνύει γιατί είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο.

Το ΘΕΜΑ προσφέρει την εκπληκτική σειρά σκληρόδετων, μεγάλου σχήματος άλμπουμ «Greece by Drone». Αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου έρχεται το «The big blue: Παραλίες, Τόμος Β’». Μην το χάσετε!

Το μυστικό της φωτογραφικής τέχνης του χαρισματικού Κώστα Σπαθή δεν είναι ακριβώς μυστικό. Ο ίδιος, άλλωστε, δεν κρύβει τίποτα: «Η γεωμετρία, η συμμετρία, η επαναληψιμότητα, τα μοτίβα και η μίνιμαλ αισθητική είναι βασικά χαρακτηριστικά στον τρόπο που φωτογραφίζω» λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σπαθής. Και εξηγεί περαιτέρω ότι «όλα αυτά προέρχονται από την επίδραση της αρχιτεκτονικής στη ζωή μου. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου όπου και αν βρίσκομαι, όπου και αν στέκομαι. Βλέπω τα πράγματα με μια πιο συμμετρική και γεωμετρική οπτική». Οπότε, το στοίχημα αφορά σε οποιονδήποτε θα τολμούσε να αντιγράψει την τεχνοτροπία του Κώστα Σπαθή: Τα συστατικά είναι δεδομένα όπως και η συνταγή. Είναι το μπλε της θάλασσας και το δυνατό φως της Ελλάδας, το παιχνίδι των χρωμάτων που αντικατοπτρίζονται στα γαλάζια νερά σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και αναλόγως του καιρού ή της εποχής του χρόνου. Το ιδανικό αποτέλεσμα, όμως, μπορεί να φέρει μόνο την υπογραφή του Κώστα Σπαθή.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ και τον δεύτερο τόμο της σειράς πολυτελών, σκληρόδετων λευκωμάτων «Greece by Drone – Τhe big blue: Παραλίες Τόμος Β’».

3. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας
Με το Marie Claire Ιουνίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ:
Μόδα έτοιμη για άμεση αναχώρηση!

Το πρώτο τεύχος του καλοκαιριού μας βρίσκει ήδη στα ανοιχτά, στο κατάστρωμα ενός θρυλικού γιοτ. Αφού φιλοξένησε γαλαζοαίματους και σταρ του Χόλιγουντ, η «Αστάρτη» υποδέχθηκε αυτόν τον μήνα την ομάδα του Marie Claire που φωτογράφησε τα πιο γοητευτικά σύνολα της σεζόν με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Στο ίδιο κλίμα ελευθερίας, οι συνδυασμοί που φοριούνται όλο το καλοκαίρι στην πόλη και στα νησιά είναι αναπάντεχοι, σέξι, και έχουν πάντα ως κριτήριο μια γυναίκα που δεν σταματά να κινείται: τολμηρά κολάν, σακάκια πάνω από σορτς και φορέματα που γιορτάζουν τη μόδα ντύνουν τις πιο μεγάλες ημέρες του χρόνου.
Το Marie Claire ήταν το μοναδικό ελληνικό Μέσο που ταξίδεψε με τo θρυλικό τραίνο της Chanel στο Παρίσι και παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το παρασκήνιο της μαγικής Cruise συλλογής 2019/20.

Ακόμη, οι πιο ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γυναίκες του κόσμου φωτογραφίζονται και μιλούν για όσα έχουν πετύχει και ονειρεύονται.

Και όπως σε κάθε τεύχος, όλες οι καινοτομίες από τον κόσμο των καλλυντικών δοκιμασμένες από τις editors ομορφιάς, τα νέα μυστικά για όμορφη επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο και το μοναδικό δεδομένο που έχει σημασία: το ιδανικό σώμα παραλίας είναι το δικό μας!

Marie Claire, μία γυναίκα με πάθος, εσύ!

4. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι επιλέξετε την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε :

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.