Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. To επαναστατικό βιβλίο «Μη βασανίζεστε με μικροπράγματα στις σχέσεις και στην αγάπη» των Richard και Kristine Carlson

Ο απόλυτος οδηγός για τη βελτίωση της συντροφικής και της συζυγικής ζωής, που έγινε best seller σε 135 χώρες. Πώς να μην αφήνεις την καθημερινότητα να φθείρει και να καταστρέφει την πιο σημαντική σου σχέση.
Πόσες φορές νιώθεις τη σχέση σου να έχει ξεθωριάσει, να κυλά στη ρουτίνα και την μονοτονία; Κι όμως, ταυτόχρονα ξέρεις ότι η αγάπη δεν έχει χαθεί. Τότε τι φταίει;

Οι Richard και Kristine Carlson ανατέμνουν το πιο συνηθισμένο πρόβλημα των σύγχρονων σχέσεων και το τι ακριβώς απειλεί τον έρωτα.

Ένα σημείο-κλειδί και πηγή πολλών προβλημάτων, μια παγίδα την οποίαν ελάχιστα ζευγάρια αποφεύγουν εγκαίρως, είναι το να θεωρεί ο ένας τον άλλον σαν δεδομένο. Και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να μεταδοθεί αυτό το μήνυμα. Όπως πχ όταν θεωρούμε το δικό μας ρόλο πιο σημαντικό από το ρόλο του συντρόφου μας, όταν πιστεύουμε πως η δική μας συνεισφορά σε οποιαδήποτε πτυχή της κοινής μας ζωής είναι πιο σοβαρή και σπουδαία, και πως οι σύντροφοί μας είναι -υποτίθεται- «προνομιούχοι» που έχουν εμάς δίπλα τους κ.λπ. Φτάνουμε να ξεχνάμε να λέμε «παρακαλώ» και «ευχαριστώ», κι όταν χάνεται η ευγένεια, χάνεται η εκτίμηση. Το επόμενο και μοιραίο βήμα είναι να χαθεί η ερωτική έλξη. Η οποία κι αυτή με τη σειρά της θα σπρώξει ακόμη πιο χαμηλά την αλληλο-εκτίμηση κ.ο.κ. Το βιβλίο των Richard και Kristine Carlson είναι το μονοπάτι για την προστασία της σχέσης από τα βλαβερά μικροπράγματα που την οδηγούν στο γκρεμό.

3. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας

Στο Marie Claire Αυγούστου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ:
Απλότητα και ερωτισμός στην καρδιά του καλοκαιριού!

Ο Αύγουστος, ο βασιλιάς του καλοκαιριού μας δίνει όλα όσα περιμέναμε έναν ολόκληρο χρόνο: αποσυμπίεση, ανεμελιά, ερωτισμό, επανεκκίνηση! Αυτό το τεύχος αποθεώνει την απλότητα με κομψά ολόσωμα μαγιώ που φοράμε από το πρωί ως το απόγευμα, σαν τοπ.

Μας σαγηνεύει με εξωτικά μοτίβα και γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα και χωράνε στην βαλίτσα των διακοπών μας.

Μας κακομαθαίνει με αξεσουάρ και κοσμήματα για λαμπερό στιλ κάτω από τον ήλιο.

Επιλέγει, μέσω των ενημερωμένων beauty experts, τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και μοιράζεται μυστικά για τέλεια επιδερμίδα.

Μας ταξιδεύει στον προορισμό που θα λύσει το πρόβλημά μας, είτε αυτό είναι υπερκόπωση, είτε … υπερβολική δόση από notifications στο κινητό μας!

Και επειδή οι αναγνώστριες του Marie Claire αγαπούν το διάβασμα και ζούν έντονα την εποχή τους, από το τεύχος Αυγούστου δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα καλά βιβλία και συνεντεύξεις με τις γυναίκες που μας εμπνέουν.

Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος εσύ!

4. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

Διαβάστε αποκλειστικά στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Greek Summer Queens

Οι βασίλισσες του jet set αποθεώνουν την Ελλάδα.
Ίσως το μόνο που χρειάζεται για τη διαφήμιση του ελληνικού καλοκαιριού στα πέρατα της Γης είναι μερικές διάσημες καλλονές με δημοφιλή social media!

Αποκλειστικό!
Ελεωνόρα Μελέτη

«Δεν θα νιώσω ποτέ παντρεμένη».
Ο τηλεοπτικός θρίαμβος, οι νέοι ρόλοι ως σύζυγος και μητέρα και η άρνηση για ένα δεύτερο παιδί.

Ντέιβιντ & Βικτώρια Μπέκαμ

Πώς 20 χρόνια γάμου τους έκαναν δισεκατομμυριούχους.
Ήταν οι μύστες της επιδραστικότητας πριν καν επινοηθεί ο όρος «influencer».

Matlese Falcon

Μπήκαμε στο ωραιότερο ιστιοπλοϊκό του κόσμου.
Το διάσημο ναυπηγείο Perini Navi, στο οποίο κατασκευάστηκε, το χαρακτήρισε «πλωτό θαύμα».

Διαβάστε ακόμα:

Αντζελα Ισμαήλου – Γιώργος Οικονόμου
Στα δικαστήρια για τη μυθική περιουσία τους

Λορίν Πάουελ Τζομπς

Η πάμπλουτη μελισσοκόμος της Σίλικον Βάλεϊ

Μόδα & Ομορφιά

Αξεσουάρ με λάμψη και μακιγιάζ που λεπταίνει το πρόσωπο.

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, ήρθε και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων.

Το Gala κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Όσοι επιλέξετε να αγοράσετε την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.