Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Tο συγκλονιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα «Βρες με» του J.S. Monroe
Χάνονται στ’ αλήθεια τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή βρίσκονται κάπου γύρω μας; Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα έχετε πολλούς λόγους να αναρωτιέστε εάν ο θάνατος είναι το τέλος ή η αρχή της περιπέτειας.

Το μυστήριο και η ανατριχίλα αρχίζει κιόλας από τον υπότιτλο: «Πριν από εκείνους» είναι οι τρεις λέξεις οι οποίες αναγράφονται κάτω από το «Βρες με», στο εξώφυλλο του βιβλίου. Ποιοι μπορεί να είναι «εκείνοι»; Είναι τα σιωπηλά, ενδεχομένως τα αόρατα πρόσωπα, το ζωντανό σκηνικό της δράσης. Ο J.S. Monroe (λογοτεχνικό ψευδώνυμο του Jon Stock) είναι ένας συγγραφέας προικισμένος με το σπάνιο χάρισμα να δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα μυθιστόρημα αγωνίας. Η διήγηση επιβάλλεται στον αναγνώστη και τον συνεπαίρνει, παρασύροντάς τον σε μια δίνη αλλόκοτων και πολύ συχνά τρομακτικών γεγονότων. Παρόλ’ αυτά, το «Βρες με» είναι ένα μοντέρνο θρίλερ, ένα βιβλίο που δεν περιορίζεται μόνο στους λάτρεις του συγκεκριμένου λογοτεχνικού είδους. Αντιθέτως, οι ήρωες που πλάθει ο Monroe γοητεύουν και μαγνητίζουν με την απλότητα και τον ρεαλισμό τους -εξάλλου το πιο τρομακτικό συστατικό στη συνταγή του «Βρες με» είναι ότι η ιστορία εκτυλίσσεται σε συνθήκες οικείες και καθημερινές.
Κεντρικό πρόσωπο είναι η Ρόζα, μια αριστούχος φοιτήτρια του Κέιμπριτζ, η οποία θρηνούσε το χαμό του πατέρα της. Και ξαφνικά, περπατά προς την άκρη μιας προβλήτας, κοιτάζει τα ταραγμένα νερά και πέφτει. Ο ιατροδικαστής ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά ο σύντροφος της Ρόζας, ο Τζαρ, αρνείται να την ξεχάσει. Τη βλέπει παντού, οπουδήποτε στρέψει το βλέμμα του. Ο Τζαρ αρχίζει να τρελαίνεται; Μέσα στον τρόμο και την αγωνία του, λαμβάνει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα. «Βρες με, Τζαρ. Βρες με πριν το κάνουν εκείνοι» του γράφει η νεκρή αγαπημένη του. Αλλά πώς είναι δυνατόν;
Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το καταπληκτικό μυθιστόρημα μυστηρίου «Βρες με» του J.S. Monroe.

3. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας 
Στο Marie Claire Μαρτίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή αποκλειστικά με το Θέμα :
Γιορτάζουμε τον μήνα των γυναικών με δυναμική μόδα και πρόσωπα που μας εμπνέουν!
Ο Μάρτιος φέρνει την ελπίδα της Άνοιξης και των αλλαγών, με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας να μας θυμίζει τους λόγους για να γιορτάζουμε αλλά και για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για εκείνα που ακόμα πρέπει να αλλάξουν.

Η Ρις Γουίδερσπουν, στο εξώφυλλο του Marie Claire Μαρτίου, δεν περιμένει τα πράγματα να αλλάξουν από μόνα τους, τα παίρνει στα χέρια της: η εταιρεία παραγωγής της με σκοπό να αναδεικνύει σενάρια γραμμένα από γυναίκες και σπουδαίους γυναικείους ρόλους, όχι μόνο σαρώνει τις υποψηφιότητες αλλά κερδίζει και εκατομμύρια. Μετά τη «Άγρια», το «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» και το «Big Little Lies» (όλα best sellers γυναικών συγγραφέων), συνεχίζει με το νέο Little Fires Everywhere με συμπρωταγωνίστρια την Κέρι Ουάσινγκτον.

Η μόδα γίνεται και αυτή ένα όπλο ενδυνάμωσης και αυτοπεποίθησης, καθώς χτίζουμε μια νέα γκαρνταρόμπα που θα μας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο και θα επικοινωνεί την γυναίκα που είμαστε και τους πολλαπλούς ρόλους μας καθημερινά.

Νιώθουμε άνετα στα καινούργια ρούχα της Άνοιξης και επιλέγουμε το στιλ που μας ταιριάζει μέσα από τις σελίδες του Marie Claire και τις προτάσεις με ολοκληρωμένα look από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές.
Βάζουμε περισσότερο λευκό στις εμφανίσεις μας, και προσθέτουμε ανοιχτόχρωμα αξεσουάρ –ένα τρικ που ανανεώνει αυτόματα την εικόνα μας.

Παρατηρούμε μια επιστροφή σε δοκιμασμένα μοτίβα και γραμμές από τη δεκαετία του ’60 και υιοθετούμε τη σύγχρονη εκδοχή τους. Όπως κάθε χρόνο, ανακοινώνουμε τα κορυφαία καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ του 2020, μέσα από τον πλέον έγκυρο θεσμό βραβείων ομορφιάς διεθνώς, τα Prix D’ Excellence de la Beauté του Marie Claire, τα «Όσκαρ» της ομορφιάς για να ξέρετε ποιες αγορές είναι πραγματική επένδυση για το νεσεσέρ σας.

Κυρίως όμως, αυτόν τον μήνα μιλάμε ανοιχτά για όλα. Σε ένα αφιέρωμα 24 σελίδων, η δημοσιογραφική ομάδα του Marie Claire αναδεικνύει τους αγώνες των γυναικών σήμερα, γιορτάζει την σεξουαλικότητά τους καταγράφει τις ανισότητες εις βάρος τους, δίνει φωνή στις ανησυχίες τους, όπως κάνει από την πρώτη μέρα της έκδοσής του πριν από 83 χρόνια!

Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!

4. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων 
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, ήρθε και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων.

Το Gala κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ART» στο θέατρο Μικρό Παλλάς με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας

Και αυτή την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στη δεύτερη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 17/2 έως και την Παρασκευή 21/2, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art-2os-hronos/
με τη χρήση του κωδικού art1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις : Τετάρτη 19/2, Πέμπτη 20/2, Παρασκευή 21/2, Σάββατο 22/2 απογευματινή (εξαιρείται η βραδινή παράσταση), Κυριακή 23/2, Τετάρτη 26/2, Πέμπτη 27/2 και Παρασκευή 28/2/2020 , για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ παλλασ
ART
Μετάφραση : Σταμάτης Φασουλής
Σκηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα

Με περισσότερους από 40.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεχόμενα sold out τον περσινό χειμώνα, το ART, η πιο έξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Μικρό Παλλάς, σε μετάφραση Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη.

Παίζουν : Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος, Μιχάλης Οικονόμου.

Το έργο:
Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών.
Η ακριβή αγορά του ως επιλογή του ενός, θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους. Θα αναθεωρηθούν όλες οι άτυπες «βεβαιότητες», οι «σταθερές» που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων.
Η τέχνη μας εμπαίζει; Η ελευθερία της έκφρασης μήπως λειτουργεί ως άσυλο για τσαρλατάνους; Τι θα πει «αυτό το έργο μιλάει μέσα μου»;
Κι αν κάποιος λέει ψέματα , ποιος είναι αυτός; Ο Δημιουργός ή ο αποδέκτης; Ή και οι δυο; Ή κανένας; Μήπως φταίω εγώ, που δεν αναγνωρίζω την αξία του;
Πως μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν ο ένας τολμά κι επενδύει τεράστια ποσά σε ένα έργο που ο άλλος θεωρεί «σκουπίδι»;
Οι διαφορές στην αισθητική αντίληψη των ανθρώπων κυοφορούν θεμελιακά, υπαρξιακά ζητήματα προς επίλυση.

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη και Κυριακή : 20:00
Πέμπτη και Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00
Διάρκεια παράστασης: 80’
ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ART» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς για τις παραστάσεις : Τετάρτη 19/2, Πέμπτη 20/2, Παρασκευή 21/2, Σάββατο 22/2 απογευματινή (εξαιρείται η βραδινή παράσταση), Κυριακή 23/2, Τετάρτη 26/2, Πέμπτη 27/2 και Παρασκευή 28/2/2020, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 17/2 έως και την Παρασκευή 21/2, με τη χρήση του κωδικού art1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art-2os-hronos/
ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ART» στο θέατρο Μικρό Παλλάς με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας

Και αυτή την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στη δεύτερη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 17/2 έως και την Παρασκευή 21/2, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art-2os-hronos/
με τη χρήση του κωδικού art1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις : Τετάρτη 19/2, Πέμπτη 20/2, Παρασκευή 21/2, Σάββατο 22/2 απογευματινή (εξαιρείται η βραδινή παράσταση), Κυριακή 23/2, Τετάρτη 26/2, Πέμπτη 27/2 και Παρασκευή 28/2/2020 , για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ παλλάς
ART
Μετάφραση : Σταμάτης Φασουλής
Σκηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα

Με περισσότερους από 40.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεχόμενα sold out τον περσινό χειμώνα, το ART, η πιο έξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Μικρό Παλλάς, σε μετάφραση Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη.

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος, Μιχάλης Οικονόμου.

Το έργο:
Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών.
Η ακριβή αγορά του ως επιλογή του ενός, θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους. Θα αναθεωρηθούν όλες οι άτυπες «βεβαιότητες», οι «σταθερές» που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων.
Η τέχνη μας εμπαίζει; Η ελευθερία της έκφρασης μήπως λειτουργεί ως άσυλο για τσαρλατάνους; Τι θα πει «αυτό το έργο μιλάει μέσα μου»;
Κι αν κάποιος λέει ψέματα , ποιος είναι αυτός; Ο Δημιουργός ή ο αποδέκτης; Ή και οι δυο; Ή κανένας; Μήπως φταίω εγώ, που δεν αναγνωρίζω την αξία του;
Πως μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν ο ένας τολμά κι επενδύει τεράστια ποσά σε ένα έργο που ο άλλος θεωρεί «σκουπίδι»;
Οι διαφορές στην αισθητική αντίληψη των ανθρώπων κυοφορούν θεμελιακά, υπαρξιακά ζητήματα προς επίλυση.

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη και Κυριακή : 20:00
Πέμπτη και Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00
Διάρκεια παράστασης: 80’

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «ART» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς για τις παραστάσεις : Τετάρτη 19/2, Πέμπτη 20/2, Παρασκευή 21/2, Σάββατο 22/2 απογευματινή (εξαιρείται η βραδινή παράσταση), Κυριακή 23/2, Τετάρτη 26/2, Πέμπτη 27/2 και Παρασκευή 28/2/2020, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 17/2 έως και την Παρασκευή 21/2, με τη χρήση του κωδικού art1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-pallas/art-2os-hronos/
ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.