Αυτή την Κυριακή, 10 Ιουνίου, με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το έγκυρο ιατρικό εγχειρίδιο για να ζούμε καλύτερα.

​Το «Health Report» είναι η νέα ειδική έκδοση από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για την υγεία, τη διατροφή, την ευεξία, την άθληση, την ομορφιά, τις σχέσεις και την ψυχολογία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Πώς θα νικήσουμε τις ασθένειες;
​30 ​διακεκριμένοι επιστήμονες της Ιατρικής, της Βιολογίας, της Ψυχιατρικής και της Ψυχολογίας καταθέτουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους και προσεγγίζουν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο.

Οι νέες ιατρικές ανακαλύψεις και πως αλλάζουν τη ζωή μας
Οι τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο της Ιατρικής, ρεπορτάζ και έρευνες για σημαντικές ασθένειες, νέες ανακαλύψεις, καινοτόμες θεραπείες και όσα πρέπει να γνωρίζει σήμερα κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για την υγεία του.

Πώς θα νιώθουμε καλύτερα κάθε μέρα
Ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση της διάθεσης και της συνολικής μας υγείας, νέες τάσεις, εναλλακτικές πρακτικές, μοντέρνες αλλά και παραδοσιακές θεωρίες που συνδυάζονται για να προσφέρουν χαρά και ηρεμία

Οι τροφές που θεραπεύουν πραγματικά
Οι τροφές ως ασπίδα προστασίας -αλλά και θεραπείας- απέναντι στις ασθένειες, δίαιτες, υγιεινοί συνδυασμοί, διατροφικές συμβουλές, σπάνιοι καρποί και επιστημονική εξέταση της διατροφικής αξίας με ψυχραιμία και χωρίς υπερβολές.

Πώς θα ψηλώσουν τα παιδιά περισσότερο
Προτάσεις για σωστή ανατροφή των νηπίων, ψυχολογική και σωματική ανάπτυξη και σωστή επικοινωνία με τους εφήβους, οδηγοί για να διαχειριστείτε τις συνήθεις δύσκολες καταστάσεις και να είστε προετοιμασμένοι για ό,τι έρχεται στο μέλλον.

Ψυχολογία – Σχέσεις:
​H βιολογία του έρωτα
​Ναρκισσισμός: Επιλογή ή διαταραχή;
Πώς το instagram εγκλωβίζει το μυαλό
Eίναι οι φίλοι σου πραγματικοί φίλοι;

Μέσα από τις σελίδες του Health Report, τα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου εξηγούνται με τέτοιο τρόπο ώστε η επίλυσή τους γίνεται εύκολα, ενώ ταυτότχρονα εξετάζεται η επίδραση των νέων μορφών επικοινωνίας στον ψυχισμό και στη συμπεριφορά των ανθρώπων.

Αποκλειστικά αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!

Μην το χάσετε!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr