Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το Θέμα με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Τη συλλεκτική έκδοση “Τα κρασιά της Ελλάδας” από τον Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη
Ένα πολύτιμο εγχειρίδιο, που καταγράφει τις οινοποιητικές περιοχές, τις 27 κύριες ποικιλίες που καλλιεργούνται στη χώρα μας, ενώ παρουσιάζει 280 πιάτα και με τι κρασί ταιριάζουν.

KRASIA

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης είναι μια καταξιωμένη προσωπικότητα στο χώρο του κρασιού διεθνώς. Ήταν άλλωστε ο πρώτος Master of Wine της Νότιας Ευρώπης. Το βιβλίο του The Wines of Greece που εκδόθηκε στη αγγλική γλώσσα από την ίδια την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) αποτελεί το βασικό εγχειρίδιο μελέτης των ελληνικών οίνων σε όλον τον κόσμο.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία της έκδοσης «Τα Κρασιά της Ελλάδας»:

-Κατ’ αρχάς εξηγεί με έναν κατανοητό τρόπο όλα τα στάδια της διαδικασίας από το αμπέλι μέχρι το τραπέζι μας.
-Η ιστορία ξεκινά από το κλίμα και την ιδιαίτερη γεωγραφία του ελληνικού terroir, της διαφορετικής σύστασης του εδάφους σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

1-GEOGRAFIA_2

-Αναλύονται κατατοπιστικά η Αμπελουργία και η Οινοποίηση.

2-AMPELOYRGIA
3-OINOPOIHSH

-Μαθαίνουμε το πως διαβάζουμε και αποκωδικοποιούμε σωστά τους Ορους της Ετικέτας σε κάθε φιάλη.

-Παρουσιάζονται αναλυτικά 27 κύριες ποικιλίες που καλλιεργούνται στη χώρα μας, ενώ καταγράφονται όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την ξεχωριστή τους ταυτότητα.

4-ASYRTIKO
5-DIETHNEIS
10-RETSINA

-Περιηγούμαστε σε όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη έως την Κρήτη σε ένα ταξίδι στο ελληνικό τοπίο, το μικροκλίμα και την παραγωγή κρασιού κάθε περιοχής.

6-MAKEDONIA
7-AN_MEKADONIA
8-HPEIROS
9-THESSALIA
11-NHSIA-AIGAIOY
12-KRHTH

-Τέλος, ένα πολύτιμο κεφάλαιο αφορά στο Ταίριασμα Κρασιού με Φαγητό, όπου 280 πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας συνδυάζονται με τις ιδανικές ποικιλίες κρασιών που θα τα συνόδευαν.

13-KRASI-FAGHTO
14-SYNDYASMOI
15-SYNDYASMOI_2

Είναι αξιοσημείωτο ότι στον συγγραφέα της έκδοσης Κωνσταντίνο Λαζαράκη, μαζί με τον τίτλο του Master of Wine, έχουν απονεμηθεί δύο ακόμη βραβεία, για τις επιδόσεις του κατά τη διάρκεια των εξαιρετικά απαιτητικών εξετάσεων για τον τίτλο του Master of Wine: Το “Bollinger Medal” για την αριστεία του στην τυφλή γευστική δοκιμή οίνου και το “Villa Maria Award” για την εξαίρετη επίδοσή του στην εξέταση της Αμπελουργίας. Ήταν ο 13ος στην ιστορία του Institute of Masters of Wine που κατέκτησε αυτά τα Βραβεία.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ «Τα κρασιά της Ελλάδας» από τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη!

3. Το επικό μπεστ σέλερ του master της περιπέτειας, Wilbur Smith, «Κυνηγοί Διαμαντιών»

Τα πιο λυσσαλέα πάθη, το πιο βαθύ μίσος αναπτύσσεται πάντα ανάμεσα σε μέλη της ίδιας οικογένειας. Και όταν αυτό που τους χωρίζει είναι ένας ωκεανός από διαμάντια, τότε η έχθρα ξεφεύγει από κάθε ανθρώπινο μέτρο

Τα πιο λυσσαλέα πάθη, το πιο βαθύ μίσος αναπτύσσεται πάντα ανάμεσα σε μέλη της ίδιας οικογένειας. Και όταν αυτό που τους χωρίζει είναι ένας ωκεανός από διαμάντια, τότε η έχθρα ξεφεύγει από κάθε ανθρώπινο μέτρο

Σε μια επίδειξη δύναμης και ικανότητας ως ακαταμάχητου αφηγητή ιστοριών, ο Wilbur Smith έγραψε το σπουδαίο μυθιστόρημα περιπέτειας και δράσης «Κυνηγοί διαμαντιών» σαν το χρονικό του πολέμου ανάμεσα σε δύο αδελφούς.

Η ιστορία ξεκινά από τη διαθήκη του ιδιοκτήτη μιας εταιρείας, αντικείμενο της οποίας είναι το εμπόριο πολύτιμων λίθων και δη διαμαντιών. Ο «Γέρος», όπως είναι το συνθηματικό ψευδώνυμό του, ορίζει ως κληρονόμο της «Εταιρείας Αδαμάντων Βαν ντερ Μπιλ» τον γιο του, Μπένεντικτ. Αυτός όμως έχει έναν θετό αδελφό, τον Τζόνι Λανς και ο όρος που έχει θέσει ο «Γέρος» για την εκτέλεση της διαθήκης του, είναι ότι ο Μπένεντικτ Βαν ντερ Μπιλ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσον που του παρέχει το κληροδότημα προκειμένου να καταστρέψει τον Τζόνι Λανς. Για τον Μπένεντικτ, ο οποίος ούτως ή άλλως μισούσε θανάσιμα τον Τζόνι, η διαθήκη του πατέρα του ήταν γι’ αυτόν ένα ονειρεμένο δώρο. Και γι’ αυτό βάλθηκε να τον συντρίψει με κάθε τρόπο. Άρχισε από την προσπάθεια να σφετεριστεί τα υποβρύχια αποθέματα διαμαντιών, τα οποία ανήκαν στην αδελφή του, την Τρέισι Βαν ντερ Μπιλ. Αλλά το πραγματικό τρόπαιο για τον Μπένεντικτ, αυτό που ποθούσε να αρπάξει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήταν η γοητευτική σύζυγος του Τζόνι Λανς. Έτσι, με φόντο το παιχνίδι εκατομμυρίων δολαρίων του εμπορίου διαμαντιών και με κίνητρο το άσβεστο μίσος, τα δύο αδέλφια χιμούν ο ένας στον άλλον και αλληλοκαταδιώκονται, σε μια αρένα που εκτείνεται από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής έως το Λονδίνο, από την ξηρασία της αφρικανικής ερήμου έως τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού. Και, σχεδόν σε κάθε σελίδα του βιβλίου, συμβαίνει κάτι που τινάζει κάθε πρόγνωση για την εξέλιξη της θανάσιμης κόντρας μεταξύ των δύο αδελφών στον αέρα.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το συγκλονιστικό μυθιστόρημα περιπέτειας «Κυνηγοί διαμαντιών» του Wilbur Smith.

Ποιος είναι ο Wilbur Smith

Wilbur Smith, ο μπεστ-σέλερ συγγραφέας της εξωτικής περιπέτειας

Ως μια εξαιρετικά σπάνια -μοναδική ίσως- περίπτωση συγγραφέα ο βίος του οποίου ήταν εξίσου περιπετειώδης με τα δεκάδες μπεστ-σέλερ που συνέγραψε, ο Wilbur Smith θεωρείται σαν κορυφαίος όλων των εποχών σε ένα λογοτεχνικό είδος το οποίο ο ίδιος ανέδειξε: Το μυθιστόρημα εξωτικής περιπέτειας, κατά κανόνα με φόντο την Αφρική, την ήπειρο με την οποίαν ο ίδιος ταυτίστηκε και προσπάθησε να εξερευνήσει, από τα παιδικά του χρόνια έως και τον πρόσφατο θάνατό του σε ηλικία 88 ετών, τον περασμένο Νοέμβριο.

Πολυγραφότατος και με αστείρευτη φαντασία, ο Smith έγραψε 49 βιβλία, τα οποία έφτασαν σχεδόν όλα και σχεδόν από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους στην κορυφή των ανά τον κόσμο καταλόγων με τα ευπώλητα. Υπολογίζεται ότι ο Wlilbur Smith έχει πουλήσει περισσότερα από 140 εκατ. βιβλία, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στην πλειονότητά τους τα μυθιστορήματα του Smith έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν στα ελληνικά, σημειώνοντας υψηλές πωλήσεις, καθώς φαίνεται ότι το ύφος, η καταιγιστική πλοκή και η μυθική ατμόσφαιρα που, με αριστοτεχνικό τρόπο συνθέτει ο Wilbur Smith με τη γραφή του, τον κατέστησαν εξαιρετικά δημοφιλή στην Ελλάδα.

Αν και η ανάγνωση των βιβλίων του Smith είναι μια πολύ μεγάλη απόλαυση καθώς είναι ένας απαράμιλλος αφηγητής, με αίσθηση του σασπένς και της σκηνοθεσίας, για κάποιον που δεν έχει δοκιμάσει την εμπειρία της ανάγνωσης βιβλίων του, αρκεί για μια πρώτη γεύση μια περιήγηση στους τίτλους των μυθιστορημάτων του Wilbur Smith:

«Ο Θεός Ποταμός», «Η λεοπάρδαλη κυνηγά στο σκοτάδι», «Χρυσωρυχείο», «Οργισμένος σαν τη θάλασσα», «Άγρια δικαιοσύνη», «Δύο για την κόλαση», «Ώρα να πεθάνεις», «Κυνηγοί διαμαντιών» κ.α.

Το 2018 ο Smith συνέγραψε την αυτοβιογραφία του. Φέρει τον τίτλο «On Leopard Rock» (Στον βράχο της λεοπάρδαλης) και δεν υστερεί σε κανέναν επιμέρους τομέα από τα μυθιστορήματά του, υπό την έννοια ότι η ζωή του Wilbur Smith υπήρξε μια διαρκής περιπέτεια, γεμάτη «κινηματογραφικά» απρόοπτα και αλλεπάλληλες ανατροπές.

Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1933 στη σημερινή Ζάμπια της Κεντρικής Αφρικής, μια χώρα η οποία παλαιότερα ονομαζόταν Ροδεσία. Τον βάπτισαν «Wilbur», μιας και ο γονείς του ήθελαν να συνδέσουν το παιδί τους με τους πρωτοπόρους της αεροπορίας, τους αδελφούς Wright, ένας εκ των οποίων λεγόταν Wilbur.

Ο πατέρας του ήταν ένας σκληροτράχηλος, γιγαντόσωμος άνθρωπος, ο οποίος ήταν μεταλλουργός -και το τελευταίο που ήθελε για το γιο του, ήταν να γίνει διανοούμενος, καθώς ήταν οπαδός της άποψης ότι οι αληθινοί άντρες κρίνονται από τη δύναμη των χεριών τους και όχι από «θηλυπρεπείς» ενασχολήσεις.

Ωστόσο, ο Wilbur από μικρός -ίσως και υπό την επίδραση της μητέρας του, η οποία ήταν το αντίθετο του συζύγου της και εμφορούνταν από καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα- έγινε μανιώδης αναγνώστης λογοτεχνίας. Έκρυβε, μάλιστα, τα βιβλία του σε βοηθητικούς χώρους της οικογενειακής κατοικίας, από το φόβο να μην ανακαλύψει ο πατέρας του ότι διαβάζει.

Αρχικά ο Wilbur Smith είχε αποφασίσει να γίνει δημοσιογράφος, ώστε να αναδεικνύει τα κοινωνικά προβλήματα της Νοτίου Αφρικής. Ωστόσο, υπό την πίεση του πατέρα του έγινε λογιστής φοροτεχνικός, αν και από πολύ νεαρή ηλικία ριχνόταν σε κάθε είδους δραστηριότητα που θα μπορούσε να διεγείρει το ενδιαφέρον του. Έτσι, ο Wilbur Smith δοκίμασε την τύχη του ως χρυσωρύχος, φαλαινοθήρας, υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία ελαστικών αυτοκινήτων, ιδιοκτήτης βιοτεχνίας σιδήρου κ.α.

Βεβαίως, έστω και κρυφά, το πάθος για το γράψιμο φλόγιζε τη φαντασία του Smith, εξού και δεν άργησε να γράψει τα πρώτα του μυθιστορήματα. Έγιναν ανάρπαστα, ήδη από το 1964 και το πρώτο του βιβλίο («Στα νύχια του λιονταριού»), γεγονός που ώθησε τον Wilbur Smith να αποφασίσει ότι στο εξής το γράψιμο θα ήταν η αποκλειστική ενασχόλησή του.

Έκτοτε και ως το θάνατό του το Νοέμβριο του 2021, ο Wilbur Smith θα διηγούνταν τις καταπληκτικές ιστορίες του, τόσο με τη μορφή μεμονωμένων μυθιστορημάτων όσο και σε σειρές βιβλίων. Φανατικός οπαδός της προετοιμασίας και της έρευνας, τα έργα του διακρίνονται για την αληθοφάνειά τους. Ασχέτως εάν ταξιδεύουν τον αναγνώστη στα πλέον εξωτικά και απίθανα μέρη της Αφρικής, της Ανατολής, της Ασίας κ.ο.κ. Εξάλλου το μεγάλο ατού του Wilbur Smith και ένα συστατικό που καθιστά τα βιβλία του ακαταμάχητα σαγηνευτικά, είναι το πόσο ρεαλιστικές και ζωντανές είναι οι περιγραφές -φυσικά στο περιθώριο της συγκλονιστικής δράσης, με ήρωες κατασκόπους, πειρατές, πρώην Ναζί, κακοποιούς, εμπόρους διαμαντιών, ευγενείς αλλά και μορφές εθισμένες στην αδρεναλίνη του αγνώστου και της εξερεύνησης -ακριβώς όπως ήταν στην αληθινή ζωή του ο σπουδαίος Wilbur Smith.

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή με το ΘΕΜΑ :

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
Fashion nomad
«Το μόντελινγκ ήταν το εισιτήριο για την ανεξαρτησία μου»
Η καριέρα σε Λονδίνο, ΣίδνεΪ, Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες και η απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα με μια βαλίτσα μέσα σε πέντε μέρες.

PAPAVASILEIOU

Μάρα Δεσύπρη
«Δεν είχα σχέδιο, ακολουθούσα το ένστικτό μου»
Το μοντέλο και πρωτοποριακή φωτογράφος που ταυτίστηκε με τη χρυσή εποχή της ελληνικής μόδας σε μια σπάνια εξομολόγηση.

DESPYRH

Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη
Η τέχνη του γιορτινού τραπεζιού
Η μεγάλη κυρία της ναυτιλίας μοιράζεται τα μυστικά ενός καλέσματος που θα δημιουργήσει πολύτιμες αναμνήσεις.

KANELAKH

Προβλέψεις 2022
Η εποχή του Υδροχόου & η χρονιά των αλλαγών
Μετά από μια διετία που άλλαξε τον κόσμο το νέο έτος καταφτάνει με νέες προκλήσεις και ευκαιρίες.

2022

Ακόμα:

Αλεξία Κουλούρη
Η insider του ελληνικού παλατιού

KOYLOYRH

Αλεξάνδρα Αϊδίνη
«Το θέατρο είναι απαραίτητο όσο και η εκκλησία»

AIDINH

Μόδα & Ομορφιά
Ντυνόμαστε για αξέχαστες μέρες και νύχτες & μαθαίνουμε τα μυστικά του νέου power look.

FASHION
BEAUTY

Εκτάκτως την Παρασκευή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΗΓΟΥΝΙΑ» στο Θέατρο Μικρό Χορν

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τo Σάββατο 1/1 έως και την Παρασκευή 7/1/2022, ως εξής:

Με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα, (10:00 πμ – 19:00μμ εκτός Δευτέρας) τηλ. επικοινωνίας 211-1000365) ή/και

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-horn/aksyrista-pigounia/, με τη χρήση του κωδικού horn :

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις :
Σάββατο 1/1 στις 21:00
Κυριακή 2/1 στις 20:00
Τετάρτη 5/1 στις 20:00
Πέμπτη 6/1 στις 20:00
Παρασκευή 7/1 στις 21:00
Σάββατο 8/1 στις 18:00 και στις 21:00
για όλες τις ζώνες των θεάτρων και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝ
ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΗΓΟΥΝΙΑ του Γιάννη Τσίρου

Σκηνοθεσία : Γιώργος Παλούμπης

Πρωταγωνιστούν :
Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Νεφέλη Δούκα

Υπόθεση:
Τρεις άντρες, υπάλληλοι ενός νοσοκομείου, εργάζονται καθημερινά στην υπηρεσία τους στην υπόγεια πτέρυγα. Από τους πάνω ορόφους δέχονται και στη συνέχεια ταξινομούν, φροντίζουν και φυλάνε προσωρινά ανθρώπους που δεν κατάφεραν να επιζήσουν. Ακολουθούν μια ρουτίνα με τυπικές διαδικασίες. Απόψε όμως «έρχεται» μια γυναίκα να ταράξει τη νεκρή τους πραγματικότητα. Τα μυστικά, οι αποκαλύψεις και οι συγκρούσεις θα φέρουν στο φως τις αδυναμίες και τα ταπεινά τους ένστικτα. Ακολουθεί το έγκλημα, η εκδίκηση, η ενοχή και όταν φτάσει το πρωί δε θα είναι τίποτα ίδιο.

Διάρκεια παράστασης: 90΄ (με διάλειμμα)

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «Αξύριστα πηγούνια» στο θέατρο Μικρό Χορν, για τις παραστάσεις : Σάββατο 1/1 στις 21.00, Κυριακή 2/1 στις 20:00, Τετάρτη 5/1 στις 20.00, Πέμπτη 6/1 στις 20.00, Παρασκευή 7/1 στις 21.00, Σάββατο 8/1 στις 18.00 και στις 21.00, για όλες τις ζώνες των θεάτρων και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από το Σάββατο 1/1 έως και την Τετάρτη 5/1/2022, με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα, εκτός Δευτέρας τηλ. επικοινωνίας 211-1000365) ή/και με τη χρήση του κωδικού horn στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης.
3. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή με το ΘΕΜΑ :

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
Fashion nomad
«Το μόντελινγκ ήταν το εισιτήριο για την ανεξαρτησία μου»
Η καριέρα σε Λονδίνο, ΣίδνεΪ, Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες και η απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα με μια βαλίτσα μέσα σε πέντε μέρες.

PAPAVASILEIOU

Μάρα Δεσύπρη
«Δεν είχα σχέδιο, ακολουθούσα το ένστικτό μου»
Το μοντέλο και πρωτοποριακή φωτογράφος που ταυτίστηκε με τη χρυσή εποχή της ελληνικής μόδας σε μια σπάνια εξομολόγηση.

DESPYRH

Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη
Η τέχνη του γιορτινού τραπεζιού
Η μεγάλη κυρία της ναυτιλίας μοιράζεται τα μυστικά ενός καλέσματος που θα δημιουργήσει πολύτιμες αναμνήσεις.

KANELAKH

Προβλέψεις 2022
Η εποχή του Υδροχόου & η χρονιά των αλλαγών
Μετά από μια διετία που άλλαξε τον κόσμο το νέο έτος καταφτάνει με νέες προκλήσεις και ευκαιρίες.

2022

Ακόμα:

Αλεξία Κουλούρη
Η insider του ελληνικού παλατιού

KOYLOYRH

Αλεξάνδρα Αϊδίνη
«Το θέατρο είναι απαραίτητο όσο και η εκκλησία»

AIDINH

Μόδα & Ομορφιά
Ντυνόμαστε για αξέχαστες μέρες και νύχτες & μαθαίνουμε τα μυστικά του νέου power look.

FASHION
BEAUTY

Εκτάκτως την Παρασκευή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΗΓΟΥΝΙΑ» στο Θέατρο Μικρό Χορν

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ – 2€)

Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τo Σάββατο 1/1 έως και την Παρασκευή 7/1/2022, ως εξής:

Με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα, (10:00 πμ – 19:00μμ εκτός Δευτέρας) τηλ. επικοινωνίας 211-1000365) ή/και

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης https://www.viva.gr/tickets/theater/mikro-horn/aksyrista-pigounia/, με τη χρήση του κωδικού horn :

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις :
Σάββατο 1/1 στις 21:00
Κυριακή 2/1 στις 20:00
Τετάρτη 5/1 στις 20:00
Πέμπτη 6/1 στις 20:00
Παρασκευή 7/1 στις 21:00
Σάββατο 8/1 στις 18:00 και στις 21:00
για όλες τις ζώνες των θεάτρων και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝ
ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΗΓΟΥΝΙΑ του Γιάννη Τσίρου

Σκηνοθεσία : Γιώργος Παλούμπης

Πρωταγωνιστούν :
Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Νεφέλη Δούκα

Υπόθεση:
Τρεις άντρες, υπάλληλοι ενός νοσοκομείου, εργάζονται καθημερινά στην υπηρεσία τους στην υπόγεια πτέρυγα. Από τους πάνω ορόφους δέχονται και στη συνέχεια ταξινομούν, φροντίζουν και φυλάνε προσωρινά ανθρώπους που δεν κατάφεραν να επιζήσουν. Ακολουθούν μια ρουτίνα με τυπικές διαδικασίες. Απόψε όμως «έρχεται» μια γυναίκα να ταράξει τη νεκρή τους πραγματικότητα. Τα μυστικά, οι αποκαλύψεις και οι συγκρούσεις θα φέρουν στο φως τις αδυναμίες και τα ταπεινά τους ένστικτα. Ακολουθεί το έγκλημα, η εκδίκηση, η ενοχή και όταν φτάσει το πρωί δε θα είναι τίποτα ίδιο.

Διάρκεια παράστασης: 90΄ (με διάλειμμα)

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «Αξύριστα πηγούνια» στο θέατρο Μικρό Χορν, για τις παραστάσεις : Σάββατο 1/1 στις 21.00, Κυριακή 2/1 στις 20:00, Τετάρτη 5/1 στις 20.00, Πέμπτη 6/1 στις 20.00, Παρασκευή 7/1 στις 21.00, Σάββατο 8/1 στις 18.00 και στις 21.00, για όλες τις ζώνες των θεάτρων και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από το Σάββατο 1/1 έως και την Τετάρτη 5/1/2022, με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα, εκτός Δευτέρας τηλ. επικοινωνίας 211-1000365) ή/και με τη χρήση του κωδικού horn στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης.
3. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Εκτάκτως την Παρασκευή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.