Αυτή την Κυριακή 15 Ιουλίου, το κορυφαίο διεθνές lifestyle περιοδικό Gala, όπως και κάθε Κυριακή, είναι δωρεάν με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και με την έκδοση των 2,00€.

Κάθε Κυριακή στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

Διαβάστε αποκλειστικά στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Πάρις Χίλτον: «Θα ήθελα να μείνω για πάντα στη Μύκονο»

Ελένη Μενεγάκη: Ζει το μύθο της οικογενειακώς στα Κουφονήσια.

Η θρυλική Ματούλα και η συναρπαστική ζωή της με Βοσκόπουλο, Λάσκαρη και ξένους σταρ.

Αντώνης και Ιωάννα Σρόιτερ: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο του καλοκαιριού.

Ζορζ Παολίνι: Ο κοσμοπολίτης Γάλλος που θέλει να κάνει τις Σπέτσες διεθνή προορισμό.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Μην το χάσετε!

Ακόμα, μη χάσετε με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

*5 και στο χέρι από το ΘΕΜΑ και τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ

*«Η Λευκή Νύχτα της Αγίας Πετρούπολης» του Μισέλ Ντε Γκρες

*Τη διπλή συλλογή «Island 18» με 24 lounge και dance επιτυχίες