Eίμαι 21 ετών και είμαι πτυχιούχος μαγειρικής τέχνης από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο οικογενειακό μας κρεοπωλείο «Ο Γιάννης», στα Εξάρχεια.

Νωρίτερα εργάστηκα ως βοηθός σεφ στο εστιατόριο Il Postino στο Κολωνάκι (2020), όπου εξερεύνησα την ιταλική κουζίνα μαθαίνοντας βασικές τεχνικές και συνταγές, ενώ το 2019 έκανα την πρακτική μου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο εστιατόριο GB Roof.

Βασικός μου στόχος είναι η γνώση, σε συνδυασμό με την προσωπική δουλειά και το πάθος για τη μαγειρική.