Όλοι έχουμε τα κρυφά μας ταλέντα, άλλα πιο χρήσιμα και άλλα όχι τόσο. Και ύστερα είναι ο Daniel Hartman, o οποίος “ειδικεύεται” στο απρόσμενο πιάσιμο μήλων.

https://twitter.com/hartmand45/status/914246009663967232?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.refinery29.com%2F2017%2F10%2F175380%2Fdaniel-hartman-viral-apple-mouth-catching-video

Ο νεαρός φοιτητής προκάλεσε σάλο στο Twitter όταν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος σε διάφορες στιγμές της ζωής του να πιάνει με το στόμα του μήλα που οι φίλοι του τού ρίχνουν συχνά από αρκετά μεγάλη απόσταση χωρίς καν να τον ειδοποιήσουν. Αν και αντικειμενικά αποτελεί μια τελείως άχρηστη ικανότητα για να την κατέχει κάποιος, πραγματικά εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο Hartman είναι εξαιρετικά ήρεμος κάθε φορά που οι φίλοι του τού πετούν τα φρούτα. Και απ’ ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι που ενθουσιαζόμαστε, αφού μέσα σε μία βδομάδα το εν λόγω βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 146.000 καρδούλες.

Το μόνο άτομο που δεν δείχνει να διασκεδάζει παρακολουθώντας το βιντεάκι είναι η μητέρα του νεαρού, η οποία με ένα μήνυμά της εξέφρασε την ανησυχία της: “Εμμμ… πληρώσαμε αρκετά χρήματα για αυτά τα δόντια!!”, έγραψε χαρακτηριστικά. Ε εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο… Μια χρήστης του Twitter ρώτησε μάλιστα τον Daniel εάν πονάνε τα δόντια του, με τον ίδιο να απαντά “Πονάει μόνο εάν δεν το πιάσεις”.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr