Η Μέγκαν Μαρκλ θέλοντας να βοηθήσει τα θύματα της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 14 Ιουνίου 2017 στο κτήριο Grenfell του Λονδίνου και άφησε 72 θύματα, μαγείρεψε με τους πληγέντες και συνέβαλε στη δημιουργία του βιβλίου του Τhe Hubb Community Kitchen. Η Δούκισσα του Σάσεξ έγραψε μάλιστα τον πρόλογο του βιβλίου «Together: Our Community Cookbook», το οποίο περιλαμβάνει 50 συνταγές.

Στην παρουσίαση του βιβλίου, μπορεί όλα τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στη Δούκισσα του Σάσεξ, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον πρίγκιπα Χάρι σε ένα πραγματικά ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο. Ο Δούκας του Σάσεξ ή πεινούσε πολύ ή του άρεσε απίστευτα το φαγητό της γυναίκας του, καθώς αν και είχε σερβιριστεί, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και «έκλεψε» λίγο παραπάνω, ίσως για τις μεταμεσονύκτιες λιγούρες του.

Ο φακός, του ο δημοσιογράφου του ITV, Κρις Σιπ, τον εντόπισε να περπατά δήθεν αμέριμνος με μερικά σαμόσα, τυλιγμένα σε πετσέτα, πίσω από την πλάτη του. Κατευθυνόταν προς το πλήθος για να μιλήσει με μερικές γυναίκες της κοινότητας, όταν είδε την κάμερα και χαμογέλασε πονηρά σαν παιδί που είχε κάνει ζαβολιά.