Νομίζεις ότι ο σύζυγός σου δεν έχει ιδέα από κουζίνα και νοικοκυριό; Φαντάσου να ήταν δισεκατομμυριούχος και να είχε χρόνια να αγχωθεί για λογαριασμούς και χρέη. Πάρε για παράδειγμα τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις και απέτυχε παταγωδώς στο παιχνίδι, όπου χρειάστηκε να μαντέψει τις τιμές καθημερινών προϊόντων.

bill

Η παρουσιάστρια προκάλεσε τον εμφανώς αμήχανο εφευρέτη να μαντέψει το κόστος από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ προκειμένου να κερδίσει το κοινό ένα δώρο. Του έδωσε μάλιστα το περιθώριο να κάνει δύο λάθη, αλλά και η μαντεψιά του να έχει απόκλιση 1$. Πρώτο στη σειρά με τα προϊόντα ήταν ένα ρύζι για πιλάφι, το οποίο ο Μπιλ Γκέιτς υπέθεσε ότι έκανε 5$, ενώ έκανε 1$, όπως αποκάλυψε ο βοηθός της Έλεν. Στη συνέχεια, κλήθηκε να βρει την τιμή γνωστού απορρυπαντικού σε ταμπλέτες. Ξεκάθαρα είχε χρόνια να βάλει πλυντήριο, αφού μάντεψε 4$ και στη συνέχεια 10$. Όπως όλοι γνωρίζουμε τα απορρυπαντικά είναι πανάκριβα όμως! Το συγκεκριμένο κόστιζε 19,97$!

giphy

Το επόμενο προϊόν το ήξερε καλά αφού όπως είπε ο ίδιος το χρησιμοποιεί κάθε μέρα! Αν και φανταζόμαστε ότι δεν το αγοράζει ο ίδιος, ήξερε καλά την τιμή του οδοντικού νήματος, αφού παρά μερικά σέντς βρήκε τη σωστή! Αναθάρρησε λοιπόν και είπε να αυξήσει τις τιμές που μαντεύει. Έτσι λοιπόν όταν του έδειξαν κατεψυγμένα ρολάκια με πίτσα υπέθεσε ότι έκαναν 22$, ενώ στη συνέχεια άλλαξε την απάντησή του σε 15$ και αργότερα σε 8$. Η σωστή απάντηση βέβαια ήταν 3,66$. Τέλος, μάντεψε ότι το έτοιμο dip με σπανάκι και αγκινάρα έκανε 10$. Ύστερα από υποδείξεις της Έλεν έριξε τη μαντεψιά του στα 7 και στη συνέχεια στα 4$. Τελικά, η παρουσιάστρια τού έδωσε τον πόντο αφού το προϊόν κόστιζε 3,66$. Παρά τα λάθη του, η Έλεν έκανε τα στραβά μάτια και ανακήρυξε νικητή τον εφευρέτη.

Όπως μπορείς να φανταστείς τις τελευταίες μέρες το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατ. προβολές!

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr