Τα παιδιά είναι απρόβλεπτα με το φαγητό τους και οι αντιδράσεις τους όταν δοκιμάζουν κάτι καινούργιο μπορεί να γίνουν ακόμη και ξεκαρδιστικές. Το ίδιο ισχύει ακόμη και όταν πρέπει να δοκιμάσουν το φαγητό που σερβίρεται στα νοσοκομεία.

Με τόσες ιώσεις να μας πολιορκούν, οι επισκέψεις στο νοσοκομείο έχουν γίνει δυστυχώς καθημερινότητα για τους γονείς. Και αν είναι δύσκολο να τα πείσετε να φάνε το σπιτικό, φανταστείτε τι γίνεται με το νοσοκομειακό. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται να φανταστείτε τίποτα, αφού μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που καταγράφει ακριβώς τη στιγμή.

Το κανάλι HiHo Kids στο Youtube έβαλε παιδιά να δοκιμάσουν το φαγητό που σερβίρεται στα νοσοκομεία διαφόρων χωρών, καταγράφοντας παράλληλα τις αντιδράσεις τους.

Όπως θα περίμενε κάποιος, δεν άρεσαν όλα τα φαγητά στα παιδιά. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι κάποια πραγματικά φάνηκε να τα απολαμβάνουν. Βέβαια, βλέποντας τι φαγητό σερβίρουν τα νοσοκομεία σε κάποιες χώρες, το πιθανότερο είναι ότι και εσείς θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!