Το λεμόνι είναι από τα βασικά προϊόντα σε μια κουζίνα κι εμείς ανακαλύψαμε και έναν νέο τρόπο για να το χρησιμοποιήσετε.

Συγκεκριμένα, χρήστης του Tik Tok μας δίνει την ιδέα, καθώς παίρνει ένα λεμόνι, το τρυπάει με βελόνα στην κορυφή και στη συνέχεια το πατάει με δύναμη, προκειμένου να βγει ο χυμός από μέσα, χωρίς να χρειαστεί να το κόψει ή να πετάξει τα κουκούτσια.

Το συγκεκριμένο κόλπο έχει γίνει viral μόλις σε λίγες μέρες, μετρώντας χιλιάδες προβολές στο Tik Tok. Δείτε στο βίντεο πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά το λεμόνι:

@jacquibaihnDid you know this?! 🍋##boredathome ##lemonjuice ##lemonjuicechallenge ##healthyfood ##foodie ##healthy ##nutrition ##nutritionist♬ BORED IN THE HOUSE – Curtis Roach

Επίσης, ένα άλλο βίντεο που μας άρεσε πολύ και  ανέβηκε στο TikTok  αφορά τις φράουλες και θα σε κάνει να δεις με άλλο μάτι και να μην τις βάλεις ποτέ ξανά στο πιάτο σου χωρίς πολύ προσεκτικό πλύσιμο. Μάλιστα αυτό, που πρότειναν είναι πολύ απλό, να βάλουμε τις φράουλες για λίγα λεπτά σε αλατόνερο.

Διαβάστε ακόμη:
Δεν θα πιστεύεις τι συμβαίνει όταν συνδυάζεις παγωμένο ζαχαρούχο γάλα με καφέ

Viral: Πώς να ξεφλουδίσεις ένα αβγό σε δευτερόλεπτα

Viral: Το απίστευτο κόλπο για να αφαιρέσεις εύκολα τένοντες από φιλέτο κοτόπουλο