Ο Μπέρνι Σάντερς είναι ο πιο viral γερουσιαστής, που έχει υπάρξει ποτέ και κυκλοφόρησε μάλιστα και, ως γεύμα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον έχετε πετύχει, έστω και σε ένα meme στα social media.

Συγκεκριμένα, η στάση του γερουσιαστή από το Βερμόντ, που ήταν ένας εκ των αντιπάλων του Τζο Μπάιντεν έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία της περασμένης εβδομάδας όχι μόνο χάρη στο ασυνήθιστο ντύσιμό του, αλλά και στη στάση του σώματός του.

Η εμφάνισή του έγινε πηγή έμπνευσης για αμέτρητα memes που κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα και όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σάντερς στο CNN: «Όλη αυτή η επιτυχία θα αξιοποιηθεί για καλό σκοπό. Θα πουλάμε σε όλη τη χώρα πουλόβερ και μπλουζάκια και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν -ελπίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια- θα πάνε σε προγράμματα, όπως το Meals on Wheels (σ.σ. «Γεύματα σε τροχούς»), που παρέχουν φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα», είπε.

Σε όλη αυτή την παρωδία αποφάσισε να λάβει μέρος και ο διάσημος συγγραφέας Στίβεν Κίνγκ, που παρουσίασε έναν… βρώσιμο Μπέρνι Σάντερς.

Ανέβασε στο Twitter έναν βρώσιμο Μπέρνι Σάντερς «από τα υλικά του μεσημεριανού» του: κέιλ, πατάτες, κουνουπίδι και μελιτζάνα. Η βρώσιμη δημιουργία φέρει την υπογραφή της Σάντρα Μάρσαλ και είναι πραγματικά αντάξια της εμφάνισης του γερουσιαστή. Tα σχόλια δικά σας:

Δείτε επίσης:
Αυτό είναι το διάσημο κέικ στο τηγάνι που μετρά 20 εκ. προβολές στο Youtube

Τα «ζυμαρικά που ουρλιάζουν» είναι η νέα τρέλα στο Τwitter

To viral κόλπο για να φτιάξεις εύκολα quesadillas