Μια καφετέρια στην Ταϊβάν, η J.C.co Art Kitchen, αποφάσισε να σερβίρει παγωτά-σκυλάκια και το Internet παραληρεί.

Ενώ αρχικά όλοι «λιώσαμε» για τα χαριτωμένα τετράποδα, στη συνέχεια όταν είδαμε να παίρνουν κουταλιές από τις απίστευτα αληθοφανείς μουσούδες τους, μια ναυτία μάς έπιασε, δεν θα το κρύψουμε! To παραπάνω… τρομακτικό βίνετο έχει συγκεντρώσει περίπου 15 εκατομμύρια προβολές! «Μοιάζει σαν ένας πραγματικός σκύλος να σε κοιτάει», λέει ένας πελάτης στο Asian One. «Νιώθω πώς κόβοντας το παγωτό, θα πονέσω τον σκύλο. Έχω τύψεις», λέει ένας άλλος και δεν μπορούμε παρά να συμμεριστούμε τις ανησυχίες του. Ποιος «άκαρδος» μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα τόσο όμορφο pug; Εδώ που τα λέμε βέβαια εάν έχεις αφιερώσει 5 ώρες για να φτιάξεις κάθε σκυλάκι, όπως αναφέρει δημοσίευμα στους The Straits Times, μάλλον θα θέλεις να το δοκιμάσεις.

A post shared by Joyce (@hsuehjubaby) on

Τα γλυκά παγωμένα τετράποδα διατίθενται σε διάφορες ράτσες και γεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα labrador έχουν γεύση earl grey, τα pugs σοκολάτα και τα shar pei φιστίκι. Εάν αντέχεις «την ψυχική οδύνη» και έχεις την καρδιά να το φας, θα σού κοστίζει 100-188 ταϊβανέζικα δολάρια, δηλαδή περίπου 6€. Για πέντε ώρες δουλειάς, ακριβό δεν το λες!

A post shared by 楊珮琳 (@ling630729) on

Για να φτιάξουν τα σκυλάκια, οι ζαχαροπλάστες του καταστήματος, γεμίζουν ειδικά καλούπια με «ένα ιδιαίτερο μίγμα που παγώνει και δημιουργεί μια ‘τριχωτή’ υφή», λέει το δημοσίευμα στους The Straits Times. Στη συνέχεια και αφού έχουν παγώσει στους -22 βαθμούς Κελσίου, μπαίνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

A post shared by 林岱瑩 (@daiyinglin) on

Τα σκυλάκια αυτά είναι τόσο δημοφιλή που κάθε μέρα εξαντλούνται, αν και το κατάστημα φτιάχνει 100 την ημέρα. Αυτό θα πει… τρομακτικά επιτυχημένα!

A post shared by 柯名駿 (@gib382621) on