Θα μπορούσαμε να πούμε, πως υπάρχει ένα «κεφάλαιο» που λέγεται «ΤikTok και συνταγές» και πρόσφατα ανακαλύψαμε μία ακόμη συνταγή, που χρειάζεται  μόνο 2 υλικά και είναι απολαυστική!

Χρειάζεστε απλά: 1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και 1 κούπα σκόνη κακάο. Η εκτέλεση επίσης είναι πολύ απλή!  Αρχικά, ρίχνετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνετε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δημιουργηθούν μικρές φουσκάλες. Στη συνέχεια, ρίχνετε  το ζεστό γάλα σε ένα μπολ.

Κοσκινίζετε το κακάο καθώς το βάζετε στο μπολ και ανακατεύετε με μια σπάτουλα μέχρι να ενσωματωθεί. Το μίγμα πρέπει να γίνει κολλώδες. Έπειτα, σε μια φόρμα, βάζετε πλαστική μεμβράνη και πασπαλίζετε με κακάο. Ρίχνετε το μίγμα στη φόρμα και απλώνετε με τη σπάτουλα. Κλείνετε την μεμβράνη και πιέζετε. Τέλος, το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες και με ένα μαχαίρι κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια, τους δίνετε σχήμα, πασπαλίζοντας και πάλι με κακάο.

@audreysauruschocolate truffles with only TWO INGREDIENTS?! genius 🍫 ##minitutorials ##learnontiktok♬ acai bowls on huntington beach – Rook1e

Διαβάστε επίσης:
Viral: Φτιάχνει εικόνες ζώων με το φαγητό της!

Viral: Λαχταριστό και υγιεινό σνακ με 3 υλικά

Κορωνοϊός – Viral: Κρητικός ντύθηκε «αστροναύτης» για να πάρει καφέ