Μόλις ανακαλύψαμε αυτό το κλιπ του 1987 από την εκπομπή Good Morning America και ειλικρινά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να πατάμε replay. Πίστεψέ μας, θα είναι ό, τι πιο γλυκό και νοσταλγικό θα δεις σήμερα!

Η Τζούλια Τσάιλντ εμφανίζεται πλάι στον Ντέιβιντ Λέττερμαν για να φτιάξει ένα μπέργκερ. Σαν γνήσιος Αμερικανός παρουσιαστής πρωινής εκπομπής ο Λέττερμαν πειράζει διαρκώς την Τσάιλντ: «Έχει τύχει να μαγειρέψεις κάτι πραγματικά κακό;», τη ρωτάει. «Ναι, πολλές φορές», απαντά εκείνη. «Και τι κάνεις τότε; Τι γίνεται;», ρωτά ο παρουσιαστής. «Το δίνω στον άντρα μου!», λέει η Τζούλια γελώντας.

Το πραγματικό γέλιο όμως ξεκινά από τη στιγμή που η μαγείρισσα συνειδητοποιεί ότι το μάτι, που θα έψηνε το μπιφτέκι, δεν λειτουργεί (πιθανώς ευφυές αστείο του Λέττερμαν). «Θα αλλάξουμε τη συνταγή σε χοιρινό ταρτάρ!», λέει και αρχίζει να προσθέτει μουστάρδα, μαγιονέζα και τυρί στο ωμό κρέας. «Θα το λατρέψεις!», λέει. «Μα δεν θα το φάω!», απαντά ο Λέττερμαν και το κοινό πραγματικά παραληρεί. «Έχουμε να βάλουμε μερικές τελευταίες πινελιές», λέει η Τζούλια και βγάζει ένα φλόγιστρο με το οποίο αρχίζει να λιώνει το τυρί. «Θα κάνουμε χοιρινό ταρτάρ γκρατινέ, αφού δεν έχομε μάτι», εξηγεί.

Στο τέλος αναγκάζει τον παρουσιαστή να δοκιμάσει το «πιάτο» της, ενώ δεν διστάζει και η ίδια να φάει ένα κομμάτι ωμού κρέατος. «Είναι πολύ ενδιαφέρον», σχολιάζει ο Ντέιβιντ, οποίος τελικά φτύνει την μπουκιά του.«Είσαι πολύ εφευρετική και γρήγορη στα πόδια σου», καταλήγει. Και κάπως έτσι η διάσημη μαγείρισσα «γύρισε» την πλάκα! Μα γίνεται να μην αγαπήσεις αυτή τη γυναίκα;