Ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναλαμβάνει να υποδυθεί ξανά τον μαφιόζο, όχι για κάποια ταινία αυτή τη φορά, αλλά για να διαφημίσει bagels.

Ο Ντε Νίρο πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση της βρετανικής εταιρείας αρτοσκευασμάτων Warburtons, όπου υποδύεται ένα Νεοϋορκέζο μαφιόζο, ο οποίος «αναλαμβάνει δράση» όταν μαθαίνει ότι οι πωλήσεις των bagels της εν λόγω εταιρείας έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Έχοντας καταστρώσει ένα σχέδιο για το πώς μπορεί η «φαμίλια» του να εκτοπίσει την Warburtons, ο Ντε Νίρο ταξιδεύει στο Μπόλτον της Βρετανίας και επισκέπτεται το γραφείο του διευθυντή της εταιρείας για να τον προειδοποιεί για τα επόμενα βήματά του, προσπαθώντας παράλληλα να τον εκφοβίσει.

Το σχέδιο του περιλαμβάνει αρκετές πρακτικές του υποκόσμου, όπως ληστεία του εμπορεύματος και επίθεση σε σούπερ μάρκετ, ώστε η μάρκα των Walburtons να εξαφανιστεί από τα ράφια, και να αντικατασταθεί από τα ψωμάκια «Goodbagels». Ακόμη και βραδινή… «ταφή» του ανταγωνιστικού προϊόντος έχει κανονίσει! Αλλά επειδή το βίντεο είναι πραγματικά απολαυστικό και με ξεκαρδιστικό φινάλε, δεν θα σας πούμε άλλα, θα σας αφήσουμε να το δείτε μόνοι σας και να το απολαύσετε: