Η μικρή Άβα από το Περθ της Αυστραλίας έκανε ντεμπούτο στη δική της εκπομπή μαγειρικής μόλις τον προηγούμενο μήνα και ήδη με την τσαχπινιά και το μπρίο που χαρακτηρίζει τα παιδιά της ηλικίας της έχει αποκτήσει χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους. Πώς να μην αποκτήσει, άλλωστε, αφού η πιτσιρίκα είναι πραγματικά αξιολάτρευτη.

Η εκπομπή λέγεται «Μαγειρεύοντας με την Άβα» και οι συνταγές που μέχρι στιγμής έχει φτιάξει, όπως «στραγγαλισμένα αβγά» (strangled αντί του scrumbled, δηλαδή χτυπητά), φραουλένια cupcakes, φρέσκα ζυμαρικά κ.ά, έχουν ενθουσιάσει τους θαυμαστές της στο You Tube.

Την ιδέα για την εκπομπή είχε και πραγματοποίησε ο David, πατέρας της μικρής, που είχε παρατηρήσει την αγάπη της για τη μαγειρική και ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί όταν έκανε ότι μαγείρευε παίζοντας. «Πάντα παρίστανε ότι μαγείρευε στη μικρή ξύλινη κουζίνα της και βλέποντάς την σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να κάνουμε κάτι σαν εκπομπή μαγειρικής στο διαδίκτυο. Δεν ξέρει, όμως, να μαγειρεύει κανονικά, απλά την καθοδηγώ εγώ», είπε.

ANOIGMA1

Βλέποντας τα βίντεο παρατηρείς αμέσως ότι η μικρή είναι γεννημένη τηλεοπτική σεφ. Τα κάνει όλα με τη σωστή σειρά με μικρές προσθήκες «χαριτωμενιάς»… «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πλύνετε τα χέρια σας», λέει στην αρχή του βίντεο για τα «στραγγαλισμένα αβγά». «Δεν πειράζει αν πέσει και κάποιο τσόφλι εκεί μέσα, είναι καλή πρωτεΐνη», συνεχίζει!

Παρ’ όλο που η Άβα έχει κάνει μόνο τέσσερα βίντεο μέχρι στιγμής, ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο θα ετοιμάσουν μαζί με τον μπαμπά της γιατί πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε αυτή τη μικρή να μαθαίνει να μαγειρεύει.

Για να πάρετε μια ιδέα, δείτε παρακάτω τα βίντεο με τη μικρή «σεφ»