Τι θα λέγατε για μία Corona Sunrise; Ναι, σωστά διαβάσετε. Η νέα viral συνταγή για κοκτέιλ του TikTok περιέχει μπίρα και τεκίλα!

Συγκεκριμένα, μία χρήστης του ΤikTok έφτιαξε μια παραλλαγή του διάσημου κοκτέιλ Tequila Sunrise και μάζεψε 3.2 εκ. likes!

Το συγκεκριμένο post, που μετρά ήδη 22 εκ. views, κάνει μία ιδιαίτερη πρόταση, αφού οι περισσότεροι δεν προτιμούν να ανακατεύουν τη μπίρα με κάποιο άλλο ποτό. Ωστόσο εδώ, έχουμε ένα κοκτέιλ μπίρας, εμπνευσμένο από το all time classic Tequila Sunrise.

Αν θέλετε κι εσείς, λοιπόν, να το φτιάξετε θα χρειαστείτε: ένα μπουκάλι Corona, λίγη τεκίλα, χυμό πορτοκάλι, *γρεναδίνη και μια φέτα lime. Βάζετε στο μπουκάλι της μπίρας όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά.

@kendogkennyY’all need to try this now ? #coronasunrise♬ SugarCrash! – ElyOtto

Γιατί, όμως, αυτός ο συνδυασμός γίνεται viral; Aρχικά, είναι η μπίρα που είναι το αγαπημένο ποτό του καλοκαιριού. Δεύτερον, η Tequila Sunrise είναι εύκολη στην παρασκευή της και έχει ωραία εμφάνιση. Και τέλος, δεν χρειάζονται σκεύη για αυτό το κοκτέιλ, αρκεί το μπουκάλι της μπίρας.

*Γλυκόξινο σιρόπι που χρησιμοποιείται σε πολλά κοκτέιλ, αλλά και σε κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ. Παραδοσιακά φτιάχνεται από φρέσκο ​​χυμό ροδιού και το όνομά του προέρχεται από τη γαλλική grenade, η οποία μεταφράζεται σε «νόστιμα φρούτα».

Δείτε επίσης:
Aψέντι: Πόσα ξέρετε για το μυθικό ποτό που αποκαλούσαν και «πράσινη νεράιδα»; 

Hard seltzer: Γιατί θεωρείται η νέα τάση στα αλκοολούχα ποτά;

Φτιάχνουμε λικέρ καρυδάκι, κράνα και λεμόνι